Előre is köszi.
Azt amiben azt mondogatja a hogy "hülye k.csög magyar-gyerek gyere ide mert megb.szlak?!"albicelesteX írta: Tibbah-tól a Magyargyereket nem tudnád feltenni?Vagy valaki akinek megvan normális minőségben!Köszönöm!
Immediate Music- Serenata Immortale
Nagyon bejön.Az albumon még nem futottam végig,de az akph-ban nehéz csalódni,még ekkora stílusváltás után is.Eazzy írta:Tessék lássék fogyassz szék:
Akkezdet Phiai - Hisz Sztori (Kiskece) klipppp
bocsi Danka, csak a tied nem működik má, mer' letörlődték...
Semmi, ez az official, lessétek!Eazzy írta:Tessék lássék fogyassz szék:
Akkezdet Phiai - Hisz Sztori (Kiskece) klipppp
bocsi Danka, csak a tied nem működik má, mer' letörlődték...
mostmár tisztába vagyok velekurdt írta:tényleg nem rossz szám, de azért azzal remélem tisztában vagyunk h ezt Jimmy Page-nek és a Led Zeppelinnek köszönhetjük, lévén a Kashmir az ő számuk (Physical Graffiti; 1975)Barcaádám írta: slash új albumán szereplő számok
különösen ajánlanám mindenkinek a Kashmir című számot hatalmas!!
tényleg nem rossz szám, de azért azzal remélem tisztában vagyunk h ezt Jimmy Page-nek és a Led Zeppelinnek köszönhetjük, lévén a Kashmir az ő számuk (Physical Graffiti; 1975)Barcaádám írta: slash új albumán szereplő számok
különösen ajánlanám mindenkinek a Kashmir című számot hatalmas!!
...hát sztem vétek volt kihagynod...iszonyat jó volt, egy igazi showman, világsztár...nem mindennapi ahogy a közönséggel tud bánni!Game90 írta:Method Man koncertre megy valaki? Én kihagyom, haveri köröm nem hallgat ilyen zenéket, egyedül meg nincs kedvem menni...
Soundon majd lebugázzuk rólaistyke6 írta:Paul Kalkbrenner - Praise You Remix / HD
http://www.youtube.com/watch?v=ZIA0zOR4 ... re=related
Ki veszi eszre azt amit en is ? a vidi elejen.![]()
Gracies Barca
Balassagyarmat "Rock Táncház" nevű helyén rengeteg koncertjük volt, az egyik után nálam szálltak meg, a Kossuth-díjas Lovasi Bandival úgy beszélgetek, mintha a testvérem lenne, a színpadtechnikusaik is jó fejek, Balassagyarmat Kinopuskin nevű zenekara régi, kiváló kapcsolatot ápol velük, végezetül bátyám egykori, The Perfect Name nevű zenekara az egyik turnéjuk előzenekara volt.lui1698 írta:Délután hallottam a rádióban. Először azt hittem, hogy csak valami árpilisi tréfa, de kiderült, hogy komoly a dolog.
Sajnálom, mert egy jó kis zenekar.
Hogy érted, hogy a barátaid? Személyesen is ismered őket?