miihii írta:(Ha nem nyerek, akkor viszont elég valószínűnek tűnik, h hamarosan megduplázódnak a hsz-díjak, de ez persze ne befolyásoljon senkit a szavazásnál...
)
Ne... Pedig már nem egyszer lopni voltam kénytelen, mivel az összes pénzem a hsz-díjak befizetésére ment el...

Lehet, hogy el fogok gondolkodni a dolgon.
Viszont Tim pü-ben azt ígérte, hogy aki rá szavaz, annak küld pár decilitert a híres-hírhedt Tim&Kash-féle gombakrémlevesből. (Bár a mellékhatásokért és a következményekért nem vállal felelősséget.)
visca el barca írta:uhh tényleg, lehetne egy nagy error trilógiát csinálni

igaz a harmadik rész egyelőre nem tudom miről szólna, de tök mind1, annyi bőrt le kell húznunk a témáról amennyit csak lehet.
a bevételt - meg hogy mindnki lássa milyen nagylelkűek a barcelona szurkolói - felajánlhatnánk thiago silva családjának... lelkemre venném ha éheznének a jövőben...

Sherlock Holmes and the Voice of Error
A bevétel meg mehet nekik, de csak miután lenyúltam a 15%-át. Tudod, csak a szokásos jogdíjak, én leszek ugyanis a rendező.
S.Agüero írta:Év fórumozója címre talán már jelölt lehetek én is, eddig minden évben voltam pihenőre küldve, most hátha sikerül kibírni, hogy 1 évig ne legyek.

Év fórumozója? Te? Itt, az
EB-n? A kutya se szavazna rád.
h3x0r írta:(Annyira nem ismerem az itteni arcokat, ezert kerdem, hogy Kash es Miksiné olyanok, mint nalunk Réj?)
Hasonló, de szerintem ők jobbak, főleg Miksiné, nézz be a Messi-topikba, ott nagyjából minden második hsz az övé.