Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
majd legközelebbS.Agüero írta:Frosinone - Bologna V 2.37
Aha, most nyertem 5 hónap után, ki is raktam a meccseket, olvass vissza, meg tudod nézni.kanty írta:Krisztián!
Neked jött már ilyen szelvényed?
Mennek is kettővel.Tromort77 írta:https://twitter.com/BenDinnery/status/6 ... 4780343297
Lehet érdemes tenni a Tottenham-et.
A lehetősget megadtam nekik.visca el barca írta:sok szerencsét![]()
a két német necces, 4 hoki csapat, nem hinném h olyan gólgazdag meccsek lesznek, de majd meglátjuk
Feladtam a meccseiteket "Több mint 2.5 gól"-os verzióval + hozzácsaptam KANTY-ét is......remélem szerencsét hoztokvisca el barca írta:FELADÁSI HATÁRIDŐ: SZOMBAT 15:15
bali
08323 - H - augsburg - frankfurt - 2.00
alcantara
09927 - 04 - wolfs - köln - 1.85 H és 1.5+
matykó
07237 - H - stuttgart - hamburg - 1.92
rolkó
13315 - V - las palmas - vigo - 2.80
veb
12819 - 04 - villarreal - granada - 1.80 H és 1.5+
35.8X, 7160 HUF
én már múltkor próbáltam ezt a taktikát, de nem jött beMessias2 írta:Nem találtam semmi jót, úgy hogy ezen a héten nem jövök. Talán így nagyobb szerencsénk lesz.
Ez tuti tipp, akár foghatunk is, hogy jönni fog.visca el barca írta:akkor már nem is kell több tipp, elég ha kantyé elmegy
Üdv!balinteer írta:Bocsánat a pár hetes kiesésért, vizsgaidőszak, munka, sok dolog közbejött nálam, ezentúl odafigyelek.
08323 Augsburg-Frankfurt H
Az Augsburg jóval többet tudn ennél a szereplésnél, el is kezdtek jönni szépen felfelé, hazai pályán legutóbbi 3 meccsből kétszer megverték a Frankfurtot, legyőzték otthon a Schalkét is, hazai közönség előtt minden bizonnyal mindent megtesznek, hogy az új évet győzelemmel köszöntsék otthon. Ezen felül a Frankfurt utolsó 5 vendégszerepléséből négyet elvesztett