nagyatyesz írta:Üdv Uraim!
Kérdezni szeretnék meccsjeggyel kapcsolatban! Tervezzük haverokkal kiutazni Barca meccsre márciusban! Terv szerint március 4-én mennénk a Sporting Gijon elleni összecsapásra, míg ha már ott vagyunk szerdáig maradnánk is a Leverkusen elleni Bl meccsen!
Ahogy a Barca honlapon néztem, a Bl meccset nem igazán tudjuk olcsón megúszni, a legolcsóbb jegy 59 euró! Itt nem is kockáztatnék a jeggyel, mert szerintem teltház várható! A Gijon elleni meccsre viszont szerintetek elég ha csak a helyszínen meccs előtt veszünk jegyet??? Mivel szerintem itt nem várható teltház, így gondolom olcsóbban megússzuk, mint ha megvennénk a jelenleg legolcsóbb jegyet 44 euróért! Aki tud kérem segítsen! Köszönöm előre! hajrá Barca
szerintem nyugodtan várj, és vedd meg a meccs előtti egy-két napban. olyankor rengeteg jegy van, mivel a bérletesek eladják a jegyeiket, nem mennek ki mindenre. ez alól kivétel a nagy derbik, bilbao, madrid, valencia, stb, mert oda kimennek. asszonypajtással mi márciusban a granada elleni meccsre megyünk, és csak kint veszek jegyet. ugyanígy tettem 2 éve a zaragoza ellen is, akkor is rengeteg jegy volt. ha most megézem pl, nem is nagyon találni egymás mellett két helyet, szóval inkább várj kicsit.