hank1ee írta:VAN SZÁLLÁSOM / HAZA TUDOK JUTNI HAJNALBAN:
(kérem, hogy aki tud szállást biztosítani, jelezze a neve mellé, és azt is, hogy hány fő számára!)
1. szajko
2. shutter
3. soadroli
4. Matyi
5. Leti(1 helyet tud)
6. MQuC (tud szállást biztosítani több embernek is)
7. hank1ee
8. Alcantara ( MQuC egyik ágyasa)
NINCSEN SZÁLLÁSOM:
Petr
Eurobarca találkozók!
VAN SZÁLLÁSOM / HAZA TUDOK JUTNI HAJNALBAN:
(kérem, hogy aki tud szállást biztosítani, jelezze a neve mellé, és azt is, hogy hány fő számára!)
1. szajko
2. shutter
3. soadroli
4. Matyi
5. Leti(1 helyet tud)
7. hank1ee
NINCSEN SZÁLLÁSOM:
Petr
1. szajko
2. shutter
3. soadroli
4. Matyi
5. Leti(1 helyet tud)
7. hank1ee
NINCSEN SZÁLLÁSOM:
Petr
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Így van, több embernek tudok szállást biztosítani. Két nagy szoba van, ahol azért kényelmesen el lehet majd férni, igyekszem úgy összepakolni már előre, hogy nagyobb felületek legyenek, s ne kelljen egymás seggében lenni.
Hálózsákot azért, aki tud és szeretne hozzon, mert az ágyakat elfoglalták gyorsan (Matyi, Szajkó és Alcantara, ha jól emlékszem) , pléd van néhány darab, nem hiszem, hogy nagyon hideg lenne egyébként.
Max létszámot nem igazán tudok mondani saccolni tudok, a három "ágyason" kívül szerintem azért elfér 5-6 ember simán. Gondolom azért a fedél a lényeg, de, ha más is van ilyen vöröskeresztes, mint én, az jelentkezhet .
Hálózsákot azért, aki tud és szeretne hozzon, mert az ágyakat elfoglalták gyorsan (Matyi, Szajkó és Alcantara, ha jól emlékszem) , pléd van néhány darab, nem hiszem, hogy nagyon hideg lenne egyébként.
Max létszámot nem igazán tudok mondani saccolni tudok, a három "ágyason" kívül szerintem azért elfér 5-6 ember simán. Gondolom azért a fedél a lényeg, de, ha más is van ilyen vöröskeresztes, mint én, az jelentkezhet .

- shutterisland
- Director del Fútbol
1. szajko
2. shutter
3. soadroli
4. Matyi
5. Leti(1 helyet tud)
NINCSEN SZÁLLÁSOM:
Petr
1. szajko
2. shutter
3. soadroli
4. Matyi
5. Leti(1 helyet tud)
NINCSEN SZÁLLÁSOM:
Petr
- MatyiG
- Adminisztrátor
1. szajko
2. shutter
3. soadroli
4. Matyi
5. Leti(1 helyet tud)
NINCSEN SZÁLLÁSOM:
Petr
1. szajko
2. shutter
3. soadroli
4. Matyi
5. Leti(1 helyet tud)
NINCSEN SZÁLLÁSOM:
Petr
- MatyiG
- Adminisztrátor
MQuC-nél sok hely van a földön, ha jól tudom.Petr írta:Véletlenül csináltam egy duplát ezért ideírom, hogy akár földön is alszom, emlékeim szerint volt ilyen ajánlat. Hálózsákot tudok vinni.

-
- Entrenador del Barça
shutterisland írta:VAN SZÁLLÁSOM / HAZA TUDOK JUTNI HAJNALBAN:
1. szajko
2. shutter
3. soadroli
4. Matyi
NINCSEN SZÁLLÁSOM:
Petr
- MatyiG
- Adminisztrátor
VAN SZÁLLÁSOM / HAZA TUDOK JUTNI HAJNALBAN :
1. szajko
2. shutter
3. soadroli
4. Matyi
NINCSEN SZÁLLÁSOM :
1. szajko
2. shutter
3. soadroli
4. Matyi
NINCSEN SZÁLLÁSOM :
- shutterisland
- Director del Fútbol
ők is beírják még akkor magukat a héten, hogy mi van.
lehet, túl alapos vagyok, de nem szeretném, hogy bárki megszívja vagy ilyen körülmények okán kellene lemondja a talit, így elindítok egy ilyet is, fixáljuk le ezt is az elkövetkezendő napokban.
kérek mindenkit, hogy írja be magát, és ha kérdése/javaslata van, azt se tartsa magában.
1. szajko
2. shutter
3. soadroli
NINCSEN SZÁLLÁSOM :
lehet, túl alapos vagyok, de nem szeretném, hogy bárki megszívja vagy ilyen körülmények okán kellene lemondja a talit, így elindítok egy ilyet is, fixáljuk le ezt is az elkövetkezendő napokban.
kérek mindenkit, hogy írja be magát, és ha kérdése/javaslata van, azt se tartsa magában.

1. szajko
2. shutter
3. soadroli
NINCSEN SZÁLLÁSOM :
- nagyiibarca
- Jugador d'estrella
Sajnálom, de nem tudok menni a talira.
Elég húzós lesz a júliusom ezért ugrott ez a tali..közbejött pár dolog
Azért a többieknek jó szórakozást kívánok!
Elég húzós lesz a júliusom ezért ugrott ez a tali..közbejött pár dolog
Azért a többieknek jó szórakozást kívánok!

"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
[/color][/quote]MEGERŐSÍTÉS : TUDOK MENNI A TALIRA JÚLIUS 12-ÉN!
1. shutter
2. Forcabarca8
3. Matyi
4. szajko
5. Boixos1981
6. Alcantara
7. GT
8. Barca_10
9. MQuC
10. Mezner2
11. soadroli
12. Leti
13. miihii (megerősítem, h tervezek menni, de egyelőre nem sikerült kerítenem vmi chillezőhelyet a reggeli járatig, uh ennek a függyvénye
14. Petr (ha tud valaki nekem is szállást biztosítani)
15. hank1ee
16. Aaron3991(mindenben reszt veszek)
Koszi a segitseget. Videki is vagyok meg nem is mert fennt tanulok ugyh megoldom a szallast.
- shutterisland
- Director del Fútbol
helyes.Aaron3991 írta:Na bocsanat kicsit el vagyok tunve mert nagy a kaosz most nalam de akk velem is lehet szamolni Juli 12-en. Es a csoportnak meg nem vagyok tagja ha megmondjatok mi a neve rakeresek v valami.
annyit írj majd be ide még esetleg, hogy focizni akkor focizol e, illetőleg ha nem vagy pesti, akkor megoldott e a szállásod/van e vonatod, ilyesmi.
a csoportot pedig linkelem.
MEGERŐSÍTÉS : TUDOK MENNI A TALIRA JÚLIUS 12-ÉN!
1. shutter
2. Forcabarca8
3. Matyi
4. szajko
5. Boixos1981
6. Alcantara
7. GT
8. Barca_10
9. MQuC
10. Mezner2
11. soadroli
12. Leti
13. miihii (megerősítem, h tervezek menni, de egyelőre nem sikerült kerítenem vmi chillezőhelyet a reggeli járatig, uh ennek a függyvénye
14. Petr (ha tud valaki nekem is szállást biztosítani)
15. hank1ee
16. aaron3991
Na bocsanat kicsit el vagyok tunve mert nagy a kaosz most nalam de akk velem is lehet szamolni Juli 12-en. Es a csoportnak meg nem vagyok tagja ha megmondjatok mi a neve rakeresek v valami. 

- MatyiG
- Adminisztrátor
Július 12-én, 19:30-tól, azaz fél nyolctól várnak minket a Wesselényi utcai 4-es 6-os kocsmában. Ezt beszéltem meg, de lehet módosítani, ha nyolcra megyünk esetleg, odaszólok, és tartják a foglalást. (20 főre. Ha nem leszünk annyian, akkor is annyit kell fogyasztanunk.)
- shutterisland
- Director del Fútbol
kicsi a világ. 
írd már meg pü-ben, ki vagy, még az is lehet, hogy én is ismerlek.
a héten szerintem tisztázódik a létszám (+- 1-2 fő) aztán szépen tisztázunk minden részletet.
például azt, hogy melyik pesti veszi meg és hűti be nekünk a dugi tiszai világost.

írd már meg pü-ben, ki vagy, még az is lehet, hogy én is ismerlek.

a héten szerintem tisztázódik a létszám (+- 1-2 fő) aztán szépen tisztázunk minden részletet.
például azt, hogy melyik pesti veszi meg és hűti be nekünk a dugi tiszai világost.

Ez nagyon racionális és jól kivitelezhető ötlet. Nem is értem miért nem gondoltam rá!shutterisland írta:majd gólonként váltogatjuk a kapust, és a kapufánál lesz a lőre.[/color]

Egyébként megnéztem tegnap a facebook csoportot.
Ismerjük egymást! Legalább is én téged!

- shutterisland
- Director del Fútbol
majd gólonként váltogatjuk a kapust, és a kapufánál lesz a lőre.Alcantara írta:Akkor én hogy fogok menet közben inni?S.Agüero írta:Ja, amúgy eddig 12 ember focizik a társaságból, az pont két csapat.

Akkor én hogy fogok menet közben inni?S.Agüero írta:Ja, amúgy eddig 12 ember focizik a társaságból, az pont két csapat.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Szerintem az is eldőlt, hogy akkor a 4-es 6-os söröző lesz a befutó.
Jó letudni mindent minél előbb, aztán rá lehet térni a részletekre.
Ja, amúgy eddig 12 ember focizik a társaságból, az pont két csapat.
Jó letudni mindent minél előbb, aztán rá lehet térni a részletekre.
Ja, amúgy eddig 12 ember focizik a társaságból, az pont két csapat.

- shutterisland
- Director del Fútbol
na, várunk még a kérdőjeles emberkékre, aztán rá fogunk térni a szállásra, beosztjuk, hogy a "szállásadók" hány embert fognak tudni "fogadni", és esetleg azt, hogy ha még lesz valaki autóval (például szajko tudtommal, elvileg én ott alszom) akkor ott is alcsizhatnak e emberkék.
jó lenne elkerülni, hogy valaki a szállás kérdése miatt maradjon le.
jó lenne elkerülni, hogy valaki a szállás kérdése miatt maradjon le.
Én erre a kocsmakérdésre nem szavazok, ha nem gond. Nekem teljesen mindegy.
Más.
A focipályához 1 óra kevés, régi tapasztalat, hogy mindenki fél órát öltözik, vakarózik kenegeti magát, elkésik stb... Tiszta játékidőnek maradna 30 perc kb. Minimum másfél, ha van ilyen opció, ha nem akkor kettő.
Mellesleg amúgy se gond, ha közben van egy kis folyadékbeviteles sör/pálinkaszünet, a nagy melegre és az idősebbekre (magam) való tekintettel.
Más.
A focipályához 1 óra kevés, régi tapasztalat, hogy mindenki fél órát öltözik, vakarózik kenegeti magát, elkésik stb... Tiszta játékidőnek maradna 30 perc kb. Minimum másfél, ha van ilyen opció, ha nem akkor kettő.
Mellesleg amúgy se gond, ha közben van egy kis folyadékbeviteles sör/pálinkaszünet, a nagy melegre és az idősebbekre (magam) való tekintettel.

- MatyiG
- Adminisztrátor
A kérdés :
Melyik kocsma a szimpatikusabb az alább kettő közül?
NégyesHatos Söröző : Forcabarca8, Boixos1981, GT, shutter, MQuC
Füge Udvar : Matyi, soadroli, hank1ee,
Itt a csoportunk. : https://www.facebook.com/groups/413396122132921/" target="_blank
Melyik kocsma a szimpatikusabb az alább kettő közül?
NégyesHatos Söröző : Forcabarca8, Boixos1981, GT, shutter, MQuC
Füge Udvar : Matyi, soadroli, hank1ee,
Itt a csoportunk. : https://www.facebook.com/groups/413396122132921/" target="_blank