Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jajjj,de a szívemből szóltálCali írta:Rihannát tartom a világ legjobb nőjének, külön öröm, hogy egy ilyen filmben láthatom majd...Jajj de várós
![]()
Amúgy köszi, eddig nem is vágtam ezt a filmet.
Én csípom az ilyen filmeket,de ez borzasztóan rossz volt szerintem.Annyira nem is emlékszem rá,de azt tudom,h egy elég vontatott,unalmas sztori és semmi pozitívumot nem találtam benne.Ez valóban egy repülőgép SZERENCSÉTLENSÉG voltultrasur írta:A 109 utas-ról vélemény?
Jah de.. A csontevő az egy ilyen gagyi indián ökörség xD.visca el barca írta:nem a csontEMBERre gondoltál?sjay írta:Ha már filmajánlásoknál tartunk, szeretnék tanácsot kérni olyan filmekről, amelyek a Hetedikre, vagy a Csontevőre hasonlítanak. Mondanátok néhány hasonló címet?
nem a csontEMBERre gondoltál?sjay írta:Ha már filmajánlásoknál tartunk, szeretnék tanácsot kérni olyan filmekről, amelyek a Hetedikre, vagy a Csontevőre hasonlítanak. Mondanátok néhány hasonló címet?
Ami most hirtelen eszembe jut. A pók hálójában.sjay írta:Ha már filmajánlásoknál tartunk, szeretnék tanácsot kérni olyan filmekről, amelyek a Hetedikre, vagy a Csontevőre hasonlítanak. Mondanátok néhány hasonló címet?
Kis off: Fúh, az avád még anno én csináltamCali írta:Nemrég elszállt a vinyóm kb 300 giga filmmel, a legfontosabbakat már leszedtem újra.
A kérésem az lenne, hogy írjatok már pár olyan igazán jó filmet, amit nem csak egyszer ül le az ember megnézni, hanem akár többször is!
Most a mementoval szemezgetek. Látta már valaki? Érdemes letölteni?
Jaa, amik igazán érdekelnek, azok a drámák, sci-fik, fantasy és történelmi filmek! Köszi előre is!
Az biztos, hogy nincs magasan a léc, de meglepődnék ha elérne akárcsak egy 10ből 6ot imdb-nsoadroli írta:Váróssjd írta:Battleship Trailer 3Van pár Transformerses beütése... de remélem annál jobb lesz
Szemezek vele egy ideje, de olvastam valahol olyat, hogy eléggé ismerni kell hozzá a Shakespeare műveket, hogy megértsd. Ez egy kicsit visszafog egyelőre, de lehet holnap bepróbálom.Fernando írta:Az Anonymous-t látta már valaki?
ŐŐŐ történetében más de jó a párhuzam valamilyen szinten.lui1698 írta:A filmet nem láttam, viszont erről a kevés info-ról nekem hirtelen a Schmidt története ugrott be.ultrasur írta:Edmond: 47 évnyi hétköznapi unalmas közönséges "élet" páá irány az Élet :DDD
Én egy jó 2 éve írtam erről, szerintem is jó film. A sárgított részhez:visca el barca írta:trollvadász
haljak meg én teljesen élveztem![]()
csak azért álltam neki, mert azt hittem kapok majd 2 órányi röhögést és agygörcsöt, ehhez képest "jó" film volt. amugy is imádom az ilyen kézikamerás cuccot, de ebben legalább nem az van h 120 percen keresztül sikoltoznak meg ész nélkül rángatják a kamerát.
a cgi a költségvetéshez képest teljesen jó, ráadásul király h nem amerikai a film, illetve lehet gyönyörködni a norvég táj szépségében is.
jotnen for president!![]()
egy-két hulyesegtol persze el kell vonatkoztatni...mondjuk ki lehetett volna hagyni h a keresztényeket eszik meg![]()
A filmet nem láttam, viszont erről a kevés info-ról nekem hirtelen a Schmidt története ugrott be.ultrasur írta:Edmond: 47 évnyi hétköznapi unalmas közönséges "élet" páá irány az Élet :DDD
A fő szál tetszett: küzdés valami igaz dologért amiért a karrieredet és a tudatodat is képes vagy kockára tenni. tetszett az hogy scifi de ennek ellenére belehetett ágyazni a mai new yorkba. És a vége is elegáns volt, És közben végig izgalmas.bence-barca írta:Érdekes, én nekem nem ez jött le erről a filmrőlultrasur írta:Srácok ezeket a filmeket lessétek meg!!!
5 különböző kategóriájú, zseniális filmalkotás.
Sorsügynökség
Nem vt rossz, (alapbol rosszabbra számítottam), de én nem mondanám zseniálisnak. Nálam 7/10 vt.
Kifejtenéd, hogy neked miért ez a véleménye róla? Kíváncsi vagyok!
Érdekes, én nekem nem ez jött le erről a filmrőlultrasur írta:Srácok ezeket a filmeket lessétek meg!!!
5 különböző kategóriájú, zseniális filmalkotás.
Sorsügynökség