Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egyébként ilyen "járom" nélkül nem engednek még a válogatóra sem, amint belépsz, aláírtanak veled egy szerződést, ami nélkül véletlenül sem kerülsz adásba, legfeljebb vmely más csatorna bulvár hírében:Dcsababarca írta:az,hogy a legjobb hangja neki volt, és megérdemelte a győzelmet, az nem vita tárgya, így gondolom én is.Ronaldinho&Barca írta:Ez a csaj jelen esetben Danics Dóra. Ha kicsit utána olvastok a múltjának, meglátjátok mennyire megjátszott mind az amit a színpadon mutat. Én úgy gondolom, ritka ilyen mély érzésű, tiszta lelkű lányt, Nőt még nem láttam. Tv képernyőt az ziher hogy nem.. Őszintén örülők ő nyerte meg ezt a szériát. Jó pár megrendítő, mély pillanatot okozott, nagyon kedveltem a személyiségét és a hangját, egyedi, ami ebben a világban jelenti a különbséget. Kedveltem a csapatot is, még a Krasznai hangjára is azt mondom szerethető, sok jó pillanat volt ebben a szériában, de végre olyan nyerte meg, aki szerintem maximálisan megérdemelte. Aztán mindig lesznek kérkedőek, de hát ettől szép az élet, hogy más a véleményünk.
AMit viszont a színpadon csinál,az megjátszott, túljátssza magát, szerintem legalábbis. Az öröme mondjuk őszinte volt,először a műsorban.
De mondom,rádióban örömmel fogom hallgatni,mert a hangja tetszik, a többi része anyástól,gesztistől mindenestől irritál.
Shutter, értem amit írsz, viszont nagyon kevés rtl-s tehetségkutatós ér el valódi szakmai sikereket. Az rtl fújja nekik a lufit 1-2 évig,aztán elengedi a kezüket, és viszlát. Szerintem pont ezt nem kéne, ilyen-olyan rabláncszerződéseket kötni rájuk,mint a tárgyakra. Vége a műsornak,oké, csá, élj ahogyan akarsz,tudsz. De nem, rtl-s haknikra kell járniuk, kötelezően, amit az rtl mond azt kell csinálniuk, így pedig elég nehéz karriert építeni, utána meg már pláne nehéz.
Nah mindegy, Jövőre megint lesz gabifaktor, szóval minden happy!
Kíváncsi vagyok most ki lesz a nagy visszatérő, nem lepődnék meg,ha tóthgabi dobná a zsűrizést,és elindulna! E műsor készítőiből bármit kinézek
az,hogy a legjobb hangja neki volt, és megérdemelte a győzelmet, az nem vita tárgya, így gondolom én is.Ronaldinho&Barca írta:Ez a csaj jelen esetben Danics Dóra. Ha kicsit utána olvastok a múltjának, meglátjátok mennyire megjátszott mind az amit a színpadon mutat. Én úgy gondolom, ritka ilyen mély érzésű, tiszta lelkű lányt, Nőt még nem láttam. Tv képernyőt az ziher hogy nem.. Őszintén örülők ő nyerte meg ezt a szériát. Jó pár megrendítő, mély pillanatot okozott, nagyon kedveltem a személyiségét és a hangját, egyedi, ami ebben a világban jelenti a különbséget. Kedveltem a csapatot is, még a Krasznai hangjára is azt mondom szerethető, sok jó pillanat volt ebben a szériában, de végre olyan nyerte meg, aki szerintem maximálisan megérdemelte. Aztán mindig lesznek kérkedőek, de hát ettől szép az élet, hogy más a véleményünk.
De én meg pont úgy értem, h ezt erősen kétlem. Talán Oláh Ibolyával futottam bele nemrég egy interjúba, ahol mondta, néha konrétan a megélhetésért kell küzdenie.shutterisland írta:a "megragadt" azt nem úgy értem, hogy óriási popsztár lett, hanem hogy kiadott esetleg 1-2 lemezt, vannak koncertjei, fellépései, szerepeltek műsorokban, dolgoztak tévéknél, lett együttesük, stb.
magyarul nem tűntek el a süllyesztőben, mint azok, akiknek itt sorolhatnám a nevét, mert még csak hallatni sem hallattak magukról a műsoruk aktuális szériája óta.
tehát meg tud élni ebből, amit csinál, vagy ki tudja használni a hirtelen jött népszerűséget, el tud valahol helyezkedni.
a legtöbbeknek pedig gondolom ez a célja.
shutterisland írta:
dér heni, gáspár laci, oláh ibolya, tóth gabi, puskás peti, fekete dávid, hien, kökény attila, kállay-saunders andrás, takács nikolas, király l. norbi, muri enikő, wolf kati, stb.
[/color]
Hát azért... rövidtávon lehet ott van vki, de akik megtudtak ragadni a szakmában, épp, h vannak.shutterisland írta:
amúgy meg olyan mindegy, hogy ki nyeri, aki már (főleg ha a végső szakaszába is) eljut ezekbe a műsorokba, óriási esélyt kap az élettől, hogy megragadjon a magyar pop bizniszben.
nem kell ahhoz megnyerni, de még az első 3-ba sem kell feltétlen bekerülni.
dér heni, gáspár laci, oláh ibolya, tóth gabi, puskás peti, fekete dávid, hien, kökény attila, kállay-saunders andrás, takács nikolas, király l. norbi, muri enikő, wolf kati, stb.
én nem vagyok benne.messideco írta:davi, Stalk, palesz, csababarca: benne vagytok az fb-n az eurobarca csoportban?
természetesen nem igazi, de a madridomon is ki lett már beszélve, nem te vagy az egyedüli, aki igazinak hitte.palesz77 írta:Na most ferninho elbizonytalanítottál, a tetkó csak photoshoppolt vagy igazi? Én azthittem shutter most csináltatta..![]()
egyébként nem vittem túlzásba a részleteket, de páran írtak üzenetet fb-n.![]()
de egyszer szeretnék amúgy sleevet, ha idősebb (és izmosabb?Sum *****
Az a te kezed ?
Nikolett *****
teljesen komolyan szanaszét tetováltattad magad ?
Gergő *****
ez ilyen harisnyás [auto_cenzúra] ?
láttam már ilyet máshol még régebben ed hardyban
Zoltán *****
lol
mióta van ennyi tetkó a karodon?
Zsolt *****
ezt mikor csináltattad ? :OO) leszek, csak azt magamnak kell megtervezni.
Én jelentem hogy nem vagyok szerintem, eurobarca likeolva van nálam ,de nemhiszem hogy arra gondoltál..messideco írta:davi, Stalk, palesz, csababarca: benne vagytok az fb-n az eurobarca csoportban?
hát biztos könnyebb volt fekete fehérben photoshopolni, mint színesben, azért lett ilyenpalesz77 írta:Nem bunkóságból kérdezem, de ez mit ábrázol? Az istenért se tudok rájönni, pedig már 5 perce ezt szugerálom..shutterisland írta:na milyen lett?Ha meg színes akkor színes képet nem tudsz felrakni, kíváncsi lennék rá én legalábbis úgyis..
Nem bunkóságból kérdezem, de ez mit ábrázol? Az istenért se tudok rájönni, pedig már 5 perce ezt szugerálom..shutterisland írta:na milyen lett?
Összetett a dolog... egyszerűen inkább olvasni volt kedvem, mint kifejteni a sokszor nem túl fórumképes véleményem a speciális ötösről és bandájáról, vmint egyéb indokok, amelyeket nem szeretnék részletezni.messideco írta:Mi volt az oka az eltűnésednek?