Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
MyShadow
Jugador del Barça

2013.12.16. 01:00:22

csababarca írta:
Ronaldinho&Barca írta:Ez a csaj jelen esetben Danics Dóra. Ha kicsit utána olvastok a múltjának, meglátjátok mennyire megjátszott mind az amit a színpadon mutat. Én úgy gondolom, ritka ilyen mély érzésű, tiszta lelkű lányt, Nőt még nem láttam. Tv képernyőt az ziher hogy nem.. Őszintén örülők ő nyerte meg ezt a szériát. Jó pár megrendítő, mély pillanatot okozott, nagyon kedveltem a személyiségét és a hangját, egyedi, ami ebben a világban jelenti a különbséget. Kedveltem a csapatot is, még a Krasznai hangjára is azt mondom szerethető, sok jó pillanat volt ebben a szériában, de végre olyan nyerte meg, aki szerintem maximálisan megérdemelte. Aztán mindig lesznek kérkedőek, de hát ettől szép az élet, hogy más a véleményünk. :)
az,hogy a legjobb hangja neki volt, és megérdemelte a győzelmet, az nem vita tárgya, így gondolom én is.
AMit viszont a színpadon csinál,az megjátszott, túljátssza magát, szerintem legalábbis. Az öröme mondjuk őszinte volt,először a műsorban.

De mondom,rádióban örömmel fogom hallgatni,mert a hangja tetszik, a többi része anyástól,gesztistől mindenestől irritál.

Shutter, értem amit írsz, viszont nagyon kevés rtl-s tehetségkutatós ér el valódi szakmai sikereket. Az rtl fújja nekik a lufit 1-2 évig,aztán elengedi a kezüket, és viszlát. Szerintem pont ezt nem kéne, ilyen-olyan rabláncszerződéseket kötni rájuk,mint a tárgyakra. Vége a műsornak,oké, csá, élj ahogyan akarsz,tudsz. De nem, rtl-s haknikra kell járniuk, kötelezően, amit az rtl mond azt kell csinálniuk, így pedig elég nehéz karriert építeni, utána meg már pláne nehéz.

Nah mindegy, Jövőre megint lesz gabifaktor, szóval minden happy!
Kíváncsi vagyok most ki lesz a nagy visszatérő, nem lepődnék meg,ha tóthgabi dobná a zsűrizést,és elindulna! E műsor készítőiből bármit kinézek :mrgreen:
Egyébként ilyen "járom" nélkül nem engednek még a válogatóra sem, amint belépsz, aláírtanak veled egy szerződést, ami nélkül véletlenül sem kerülsz adásba, legfeljebb vmely más csatorna bulvár hírében:D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.12.16. 00:37:38

Ronaldinho&Barca írta:Ez a csaj jelen esetben Danics Dóra. Ha kicsit utána olvastok a múltjának, meglátjátok mennyire megjátszott mind az amit a színpadon mutat. Én úgy gondolom, ritka ilyen mély érzésű, tiszta lelkű lányt, Nőt még nem láttam. Tv képernyőt az ziher hogy nem.. Őszintén örülők ő nyerte meg ezt a szériát. Jó pár megrendítő, mély pillanatot okozott, nagyon kedveltem a személyiségét és a hangját, egyedi, ami ebben a világban jelenti a különbséget. Kedveltem a csapatot is, még a Krasznai hangjára is azt mondom szerethető, sok jó pillanat volt ebben a szériában, de végre olyan nyerte meg, aki szerintem maximálisan megérdemelte. Aztán mindig lesznek kérkedőek, de hát ettől szép az élet, hogy más a véleményünk. :)
az,hogy a legjobb hangja neki volt, és megérdemelte a győzelmet, az nem vita tárgya, így gondolom én is.
AMit viszont a színpadon csinál,az megjátszott, túljátssza magát, szerintem legalábbis. Az öröme mondjuk őszinte volt,először a műsorban.

De mondom,rádióban örömmel fogom hallgatni,mert a hangja tetszik, a többi része anyástól,gesztistől mindenestől irritál.

Shutter, értem amit írsz, viszont nagyon kevés rtl-s tehetségkutatós ér el valódi szakmai sikereket. Az rtl fújja nekik a lufit 1-2 évig,aztán elengedi a kezüket, és viszlát. Szerintem pont ezt nem kéne, ilyen-olyan rabláncszerződéseket kötni rájuk,mint a tárgyakra. Vége a műsornak,oké, csá, élj ahogyan akarsz,tudsz. De nem, rtl-s haknikra kell járniuk, kötelezően, amit az rtl mond azt kell csinálniuk, így pedig elég nehéz karriert építeni, utána meg már pláne nehéz.

Nah mindegy, Jövőre megint lesz gabifaktor, szóval minden happy!
Kíváncsi vagyok most ki lesz a nagy visszatérő, nem lepődnék meg,ha tóthgabi dobná a zsűrizést,és elindulna! E műsor készítőiből bármit kinézek :mrgreen:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
shutterisland
Director del Fútbol

2013.12.16. 00:28:51

jó, most konkrétan egyénenként biztosan el lehetne vitatkozni rajta, hogy ki mennyit keres a zenéléssel, vagy az ismertség adta médiaszerepléssel, stb, én csak azokat a neveket soroltam fel fejből, akiket még a tehetségkutatójuk után is többször láttam a tévében, hallotam a zenéjüket a rádióban, láttam, hogy koncerteznek, stb.
az megint egy más kérdés, hogy ez kinek meddig sikeres.

de a lényeg még mindig azon van, hogy ha egy ilyen tehetségkutatóban jó helyezést érsz el, óriási esélyt kapsz a kezedbe, és itt már nem az fog dönteni, hogy első, második vagy negyedik lettél, hanem az, hogy aztán ezt hogyan tudod kamatoztatni, és mennyire tudsz fenn maradni, elhelyezkedni.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2013.12.16. 00:22:15

Ez a csaj jelen esetben Danics Dóra. Ha kicsit utána olvastok a múltjának, meglátjátok mennyire megjátszott mind az amit a színpadon mutat. Én úgy gondolom, ritka ilyen mély érzésű, tiszta lelkű lányt, Nőt még nem láttam. Tv képernyőt az ziher hogy nem.. Őszintén örülők ő nyerte meg ezt a szériát. Jó pár megrendítő, mély pillanatot okozott, nagyon kedveltem a személyiségét és a hangját, egyedi, ami ebben a világban jelenti a különbséget. Kedveltem a csapatot is, még a Krasznai hangjára is azt mondom szerethető, sok jó pillanat volt ebben a szériában, de végre olyan nyerte meg, aki szerintem maximálisan megérdemelte. Aztán mindig lesznek kérkedőek, de hát ettől szép az élet, hogy más a véleményünk. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.12.16. 00:17:02

shutterisland írta:a "megragadt" azt nem úgy értem, hogy óriási popsztár lett, hanem hogy kiadott esetleg 1-2 lemezt, vannak koncertjei, fellépései, szerepeltek műsorokban, dolgoztak tévéknél, lett együttesük, stb.
magyarul nem tűntek el a süllyesztőben, mint azok, akiknek itt sorolhatnám a nevét, mert még csak hallatni sem hallattak magukról a műsoruk aktuális szériája óta.

tehát meg tud élni ebből, amit csinál, vagy ki tudja használni a hirtelen jött népszerűséget, el tud valahol helyezkedni.
a legtöbbeknek pedig gondolom ez a célja.
De én meg pont úgy értem, h ezt erősen kétlem. Talán Oláh Ibolyával futottam bele nemrég egy interjúba, ahol mondta, néha konrétan a megélhetésért kell küzdenie.
Az, hogy 1 esetleg 2 évig megtudnak élni belőle nagyon nem sok, mert utána mér végképp elfelejtik őket. Nem hiszem, h 2 év után is hívogatnák fellépésre őket, mert addigra már mindig jönnek újak, akiket elhívnak. Az általad leírt listából sokat nem is ismerek, ami még nem is feltétlen gond, de azért biztos ismerném őket, ha megtudtak volna ragadni.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.12.15. 23:54:41

a "megragadt" azt nem úgy értem, hogy óriási popsztár lett, hanem hogy kiadott esetleg 1-2 lemezt, vannak koncertjei, fellépései, szerepeltek műsorokban, dolgoztak tévéknél, lett együttesük, stb.
magyarul nem tűntek el a süllyesztőben, mint azok, akiknek itt sorolhatnám a nevét, mert még csak hallatni sem hallattak magukról a műsoruk aktuális szériája óta.

tehát meg tud élni ebből, amit csinál, vagy ki tudja használni a hirtelen jött népszerűséget, el tud valahol helyezkedni.
a legtöbbeknek pedig gondolom ez a célja.

lehetne példálózni a való világgal, majka sem nyerte meg, és többet ért el a médiában és anyagilag is, mint az összes nyertes együtt véve.

tehát a lényeg, amit sugallni akartam, hogy nyilván a nyeremény miatt van tétje az első helynek, de összességében elmondható, hogy maga az ismertség, és az, hogy heteken át figyel a fél ország, az sokkal nagyobb ütőkártya, mint maga az első hely.
aztán ezt ki hogy játssza ki, az más kérdés.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.12.15. 23:41:52

shutterisland írta:
dér heni, gáspár laci, oláh ibolya, tóth gabi, puskás peti, fekete dávid, hien, kökény attila, kállay-saunders andrás, takács nikolas, király l. norbi, muri enikő, wolf kati, stb.
[/color]

Körülbelül az,aki megragadt a tehetségkutatókból, ÉS emellett értékelhető alkotói munkát végez,az Caramel és Rúzsa Magdi. Az összes többi bohóc,báb, celeb, tucatelőadó.
Ez a két ember az, aki ezek a műsorok után megtalálta a stílusát, nem beállt tucatnak.
Többi az mind ugyanaz a kategória.

Ez a csaj aki most nyert meg olyan,hogy rádióban hallgatom szivesen majd,mert a hangja tetszik, de irritáló színpadi jelenléte van, egy darab őszinte gesztusa nincs,mind kitalált,megjátszott valami,amit sugároz,megjelenik az arcán. MEgmozdulni sem képes spontán,őszintén.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.12.15. 23:27:00

shutterisland írta:

amúgy meg olyan mindegy, hogy ki nyeri, aki már (főleg ha a végső szakaszába is) eljut ezekbe a műsorokba, óriási esélyt kap az élettől, hogy megragadjon a magyar pop bizniszben.
nem kell ahhoz megnyerni, de még az első 3-ba sem kell feltétlen bekerülni.

dér heni, gáspár laci, oláh ibolya, tóth gabi, puskás peti, fekete dávid, hien, kökény attila, kállay-saunders andrás, takács nikolas, király l. norbi, muri enikő, wolf kati, stb.
Hát azért... rövidtávon lehet ott van vki, de akik megtudtak ragadni a szakmában, épp, h vannak.
Tóth Gabira meg még Caramelre lehet ezt mondani, más most nem jut eszembe.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.12.15. 23:13:51

én csak érintőlegesen követtem a műsort (ha nem volt meccs, odakapcsoltam, illetőleg facebookon értesültem mindenről, ha akartam, ha nem) de annyi biztos, hogy :

- a bytheway már egyszer kiesett, csak rendhagyó módon visszarakták a műsorba őket egy kilépés miatt, ergó ha ők nyernek, az sem lett volna szebb.
- egy csapatnak alapból előnye van, hiszen 4-en voltak az együttesben, nagyjából 4x annyi ismerőssel, rokonnal, mint az egyedül induló csajszi, és feltételezem, hogy a szavazatok egy komoly részét a haverok,szomszédok,rokonok nyomatják, szóval valamilyen szinten ez is unfair.

amúgy meg olyan mindegy, hogy ki nyeri, aki már (főleg ha a végső szakaszába is) eljut ezekbe a műsorokba, óriási esélyt kap az élettől, hogy megragadjon a magyar pop bizniszben.
nem kell ahhoz megnyerni, de még az első 3-ba sem kell feltétlen bekerülni.

Kash
Entrenador del Barça

2013.12.15. 22:45:28

Hát, azt kell mondjam, csalódott vagyok.
Nem sokan nézik az X faktort közülünk gondolom, én is bevallom őszintén csakis valakik miatt néztem, az pedig a ByTheWay. Minden egyes szériában csapatoknak szurkoltam, hisz az egyéni énekesek közül aki említésre méltó, ő az egyetlen, Michael Jackson...De most komolyan, vicc nélkül. Viszont ez a nő vicc, nem hinném, hogy ő 2013 női hangja, de abban biztos vagyok, hogy a BTW A csapat, nagy "A" betűvel.. Nagyon szeretem őket, a Létezem cimű szám számomra már egy himnusz, az én himnuszom. Bevallom, elsírtam magam, nagyon szerettem volna őket látni győztesen.
Velük sírtam. :cry:
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.12.13. 03:02:40

fura belegondolni, hogy a mai világban is léteznek még. :)

ha beteleportálnák őket new york citybe hirtelen, szerintem szívinfarktust kapnának.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.12.13. 00:43:30

Megindító reklámfilmek:
Ikea:
http://www.youtube.com/watch?v=r4L3yGCGLQk" target="_blank
Guinness
http://www.youtube.com/watch?v=xwndLOKQTDs" target="_blank
Google:
http://www.youtube.com/watch?v=gHGDN9-oFJE" target="_blank
Thaiföldi mobilcég:
http://www.youtube.com/watch?v=7s22HX18wDY" target="_blank
John Lewis
http://www.youtube.com/watch?v=XqWig2WARb0" target="_blank
Mobilalkalmazás:
http://www.youtube.com/watch?v=aRdWAc400aM" target="_blank

Nem egyszerű végignézni őket.
Kép
Kép
Kép
Deus
Boixos Nois

2013.12.12. 15:26:26

KépKép
messideco
Presidente del Barça

2013.12.11. 00:02:13

Akartam én is írni, h árulnak már ehhez hasonló pulóvermintát is :D :mrgreen: Trololol
Kép
"And my heart will leave you never."
shutterisland
Director del Fútbol

2013.12.10. 23:52:22

pedig ki lehet venni az értesítést.
én is kivettem, nem jelez, ha poszt kerül a csoportba.
ha meg kommentekkel van bajod, akkor "leiratkozás" funkció van 1-1 bejegyzésnél, amihez írtál, de már később nem akarod követni.
úgyhogy várunk vissza, meg az új tagokat is, mindig kellenek az új arcok. :mrgreen:

ferni : szlamb... :lol:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.12.10. 23:31:21

messideco írta:davi, Stalk, palesz, csababarca: benne vagytok az fb-n az eurobarca csoportban? :)
én nem vagyok benne.
Egyszer matyika fél percenként,és szavanként írta egymás alá egy posztba a kommentjeit,és sehogy sem bírtam kivenni az értesítést, így inkább kiléptem :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2013.12.10. 23:09:23

ferninho írta: természetesen nem igazi, de a madridomon is ki lett már beszélve, nem te vagy az egyedüli, aki igazinak hitte.
Uh, ezt jól benéztem akkor. #-o
ferninho
Madridista

2013.12.10. 23:04:58

palesz77 írta:Na most ferninho elbizonytalanítottál, a tetkó csak photoshoppolt vagy igazi? Én azthittem shutter most csináltatta.. :oops:
természetesen nem igazi, de a madridomon is ki lett már beszélve, nem te vagy az egyedüli, aki igazinak hitte.
idézném Shuttert:
egyébként nem vittem túlzásba a részleteket, de páran írtak üzenetet fb-n. :mrgreen:
Sum *****
Az a te kezed ?

Nikolett *****
teljesen komolyan szanaszét tetováltattad magad ?

Gergő *****
ez ilyen harisnyás [auto_cenzúra] ?
láttam már ilyet máshol még régebben ed hardyban

Zoltán *****
lol
mióta van ennyi tetkó a karodon?

Zsolt *****
ezt mikor csináltattad ? :OO
de egyszer szeretnék amúgy sleevet, ha idősebb (és izmosabb? :lol: ) leszek, csak azt magamnak kell megtervezni.
madridista
palesz77

2013.12.10. 22:57:13

Na most ferninho elbizonytalanítottál, a tetkó csak photoshoppolt vagy igazi? Én azthittem shutter most csináltatta.. :oops:
messideco írta:davi, Stalk, palesz, csababarca: benne vagytok az fb-n az eurobarca csoportban? :)
Én jelentem hogy nem vagyok szerintem, eurobarca likeolva van nálam ,de nemhiszem hogy arra gondoltál.. :D
messideco
Presidente del Barça

2013.12.10. 22:43:23

davi, Stalk, palesz, csababarca: benne vagytok az fb-n az eurobarca csoportban? :)
Kép
"And my heart will leave you never."
ferninho
Madridista

2013.12.10. 22:36:47

palesz77 írta:
shutterisland írta:na milyen lett? :)
Nem bunkóságból kérdezem, de ez mit ábrázol? Az istenért se tudok rájönni, pedig már 5 perce ezt szugerálom.. :lol: Ha meg színes akkor színes képet nem tudsz felrakni, kíváncsi lennék rá én legalábbis úgyis..
hát biztos könnyebb volt fekete fehérben photoshopolni, mint színesben, azért lett ilyen :)
madridista
palesz77

2013.12.10. 22:16:29

shutterisland írta:na milyen lett? :)
Nem bunkóságból kérdezem, de ez mit ábrázol? Az istenért se tudok rájönni, pedig már 5 perce ezt szugerálom.. :lol: Ha meg színes akkor színes képet nem tudsz felrakni, kíváncsi lennék rá én legalábbis úgyis..
Fecooo
Llegenda del Barça

2013.12.10. 21:42:37

messideco írta:Mi volt az oka az eltűnésednek? :|
Összetett a dolog... egyszerűen inkább olvasni volt kedvem, mint kifejteni a sokszor nem túl fórumképes véleményem a speciális ötösről és bandájáról, vmint egyéb indokok, amelyeket nem szeretnék részletezni.

Nem mondom azt, hogy ugyanolyan aktív leszek, de igyekszem beszállni a társalgásokba ;)
zola8787
Director del Fútbol

2013.12.10. 19:50:01

http://www.indiegogo.com/projects/mars- ... on-in-2018" target="_blank

Megszületett a megállapodás, mit gondoltok? Én nagyon várom kik lesznek a marsi villa lakói :D
shutterisland
Director del Fútbol

2013.12.10. 18:22:27

Válasz küldése