Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hee, diiikkk, ööö, mivaaa? anyádshutterisland írta:szerintetek van értelme beszélni a választásokról, hogy ki mit vár eredményileg (mely párt, milyen fölénnyel, lesz e kétharmad, stb.) ?
vagy átcsapna anyázásba ?![]()
T kifüggetleníti adott esetben.Capon írta:
Én is erre gondoltam, de elbizonytalanítottak, hogy a teló attól még T-mobilos és nem lehet megoldani csak függetlenítéssel.
Én annyira nem vágom ezt a témát, de akkor megpróbálom ezt a számhordozást, köszi.
Én is erre gondoltam, de elbizonytalanítottak, hogy a teló attól még T-mobilos és nem lehet megoldani csak függetlenítéssel.csababarca írta:menj át számhordozással,akkor még függetleníteni se kell. T-nél egyébként azt hiszem 15ezerért függetlenítenek.Capon írta:Nem tudjátok kb. mennyibe fájna függetleníteni a mobilomat? T-mobilos és váltani akarok vodára.
menj át számhordozással,akkor még függetleníteni se kell. T-nél egyébként azt hiszem 15ezerért függetlenítenek.Capon írta:Nem tudjátok kb. mennyibe fájna függetleníteni a mobilomat? T-mobilos és váltani akarok vodára.
Ezt értem,de azért ez kevés ahhoz,hogy kijelenthető legyen,hogy emiatt leszedték.Deus írta:Ott van leírva a szövegben, hogy a gépen utazott kínai 4 szabadalomtulajdonos. Így az 5. tag (aki amerikai) kapja meg az egész vállalkozást... Elég nyomós indok ez, hogy megmurdeljenek 100 embert miatta... Ilyen romlott világban élünk, ahol a pénz és a piac a hatalom. A nagy fejeseknek semmit se ér 100 ember élete, ha pénzről van szó... Sajnos.csababarca írta: A maláj esetnél egyenlőre nem tudom,hogy mire szolgáltak a civil áldozatok,semmi értelme.
Ott van leírva a szövegben, hogy a gépen utazott kínai 4 szabadalomtulajdonos. Így az 5. tag (aki amerikai) kapja meg az egész vállalkozást... Elég nyomós indok ez, hogy megmurdeljenek 100 embert miatta... Ilyen romlott világban élünk, ahol a pénz és a piac a hatalom. A nagy fejeseknek semmit se ér 100 ember élete, ha pénzről van szó... Sajnos.csababarca írta: A maláj esetnél egyenlőre nem tudom,hogy mire szolgáltak a civil áldozatok,semmi értelme.
shutterisland írta:szerintetek van értelme beszélni a választásokról, hogy ki mit vár eredményileg (mely párt, milyen fölénnyel, lesz e kétharmad, stb.) ?
Szerintem a magyar társadalom igen kis része képes erről úgy beszélni, hogy az ne menjen át anyázásba. Szóval itt semmiképp, max. off csoportba bedobhatod.shutterisland írta:szerintetek van értelme beszélni a választásokról, hogy ki mit vár eredményileg (mely párt, milyen fölénnyel, lesz e kétharmad, stb.) ?
nincs.shutterisland írta:szerintetek van értelme beszélni a választásokról, hogy ki mit vár eredményileg (mely párt, milyen fölénnyel, lesz e kétharmad, stb.) ?
Simán elhiszem ezt a történetet és hidd el, hogy sajnos vannak olyan emberek, akik ennyire senkiháziak.csababarca írta:Ez "szépen" hangzik,de nem kell mindent elhinni.
Lehet naív vagyok,de nem gondolom,hogy egy civil gépet lekapnak csak úgy a levegőből...gané nép az emberiség,de nem ennyire...van 5 fontos áldozat,ennél egyszerűbbeb is félreállíthatták volna őket.
Környezetemben sok embernek van, látom. De mondtam már példákat is, mikor xy nem lehet beszélni, mert éppen telefonon, számítógépen Facebook "kommunikál". Na akkor mondjuk nagyon elszokott durranni az agyam.Sanama írta:De amúgy Bob, ha jól emlékszem neked nincs facebookod.Bob_Marley írta:Mint hírszerzés került szóba a dolog, s arra írtam, hogy akkor Twitter. Közösségi oldalról beszélünk, negatív dolgok, pozitív dolgok kerültek elő, nem fogom ismételgetni a leírtakat. Lejebb minden le volt írva nagyjából.
Akkor mi alapján bírálod azt, hogy mire és milyen jól lehet használni?! Mert olyan szinten kritizálod az egészet, hogy azért az így látatlanban kicsit erős szerintem.
Egy kocsit/cipőt is azután értékelsz, hogy kirpóbáltad, nem?
De amúgy Bob, ha jól emlékszem neked nincs facebookod.Bob_Marley írta:Mint hírszerzés került szóba a dolog, s arra írtam, hogy akkor Twitter. Közösségi oldalról beszélünk, negatív dolgok, pozitív dolgok kerültek elő, nem fogom ismételgetni a leírtakat. Lejebb minden le volt írva nagyjából.
Bocsánat, hogy beleszólok, de Bob...Bob_Marley írta:Lehet félreérthető volt a ti, akkor elnézést.
Twitter azért másabb szerintem, mert az inkább hírszerző alkalmazás, mintsem kapcsolatépítő. Azért negatív a Facebook, mert a kommunikációra, emberi kapcsolatokra van negatív hatással. Twitteren is lehet beszélni, ezt aláírom, de az jóval inkább "hírfolyam" mintsem bármiféle kapcsolatteremtő, építő alkalmazás.