Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
zola8787
Director del Fútbol

2014.03.31. 16:20:42

shutterisland írta:szerintetek van értelme beszélni a választásokról, hogy ki mit vár eredményileg (mely párt, milyen fölénnyel, lesz e kétharmad, stb.) ?
vagy átcsapna anyázásba ? :)
hee, diiikkk, ööö, mivaaa? anyád :mrgreen: (vízzel főz :P)

https://www.youtube.com/watch?v=P9imOnQr7Ho" target="_blank :mrgreen:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.31. 15:54:42

Capon írta:
Én is erre gondoltam, de elbizonytalanítottak, hogy a teló attól még T-mobilos és nem lehet megoldani csak függetlenítéssel.
Én annyira nem vágom ezt a témát, de akkor megpróbálom ezt a számhordozást, köszi.
T kifüggetleníti adott esetben.
Számhordozásnál kell kérni egy igazolást a szolgáltatódtól,jelen esetben T,hogy nincs fizetési elmaradásod,élő szerződésed,előfizetésed,hűséged,stb, és azzal mehetsz a vodához új szerződést kötni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Capon
Llegenda del Barça

2014.03.31. 15:48:42

csababarca írta:
Capon írta:Nem tudjátok kb. mennyibe fájna függetleníteni a mobilomat? T-mobilos és váltani akarok vodára.
menj át számhordozással,akkor még függetleníteni se kell. T-nél egyébként azt hiszem 15ezerért függetlenítenek.
Én is erre gondoltam, de elbizonytalanítottak, hogy a teló attól még T-mobilos és nem lehet megoldani csak függetlenítéssel.
Én annyira nem vágom ezt a témát, de akkor megpróbálom ezt a számhordozást, köszi.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.31. 15:22:29

Capon írta:Nem tudjátok kb. mennyibe fájna függetleníteni a mobilomat? T-mobilos és váltani akarok vodára.
menj át számhordozással,akkor még függetleníteni se kell. T-nél egyébként azt hiszem 15ezerért függetlenítenek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Capon
Llegenda del Barça

2014.03.31. 15:17:40

Nem tudjátok kb. mennyibe fájna függetleníteni a mobilomat? T-mobilos és váltani akarok vodára.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Deus
Boixos Nois

2014.03.31. 14:50:19

Másik dolog ami szöget ütött a fejembe: Honnan vették ezt? Mármint honnan tudja az eredeti forrás, hogy kik utaztak a gépen, és hogy szabadalmasak voltak rajta?

Mert az ilyen információkat nem adják ki csak úgy a sajtónak.
KépKép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.03.31. 14:24:39

ezért csinálják jol a coca colanal, bár lehet csak urban legend

ott az van, hogy x ember tudja csak a secret összetőveket, és ők egyszerre, egyazon térben elvileg soha nem lehetnek, épp az ilyen merényletek miatt
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.31. 14:19:49

Deus írta:
csababarca írta: A maláj esetnél egyenlőre nem tudom,hogy mire szolgáltak a civil áldozatok,semmi értelme.
Ott van leírva a szövegben, hogy a gépen utazott kínai 4 szabadalomtulajdonos. Így az 5. tag (aki amerikai) kapja meg az egész vállalkozást... Elég nyomós indok ez, hogy megmurdeljenek 100 embert miatta... Ilyen romlott világban élünk, ahol a pénz és a piac a hatalom. A nagy fejeseknek semmit se ér 100 ember élete, ha pénzről van szó... Sajnos.
Ezt értem,de azért ez kevés ahhoz,hogy kijelenthető legyen,hogy emiatt leszedték.
Szerintem a többi utas között is vannak olyanok,akiket egy-egy dologgal összefüggésbe lehet hozni,csak kutakodni kéne.
Nem mondom,hogy hülyeség,gyanús az egész ügy, lehet ez történt, de amíg semmi bizonyíték nincs rá, addig nem jelenteném ki,hogy ez volt,és szidnék valakit. (ez még mindig nem bizonyíték, max gyanús)
Deus
Boixos Nois

2014.03.31. 14:12:56

csababarca írta: A maláj esetnél egyenlőre nem tudom,hogy mire szolgáltak a civil áldozatok,semmi értelme.
Ott van leírva a szövegben, hogy a gépen utazott kínai 4 szabadalomtulajdonos. Így az 5. tag (aki amerikai) kapja meg az egész vállalkozást... Elég nyomós indok ez, hogy megmurdeljenek 100 embert miatta... Ilyen romlott világban élünk, ahol a pénz és a piac a hatalom. A nagy fejeseknek semmit se ér 100 ember élete, ha pénzről van szó... Sajnos.
shutterisland írta:szerintetek van értelme beszélni a választásokról, hogy ki mit vár eredményileg (mely párt, milyen fölénnyel, lesz e kétharmad, stb.) ?
Kép
KépKép
kanty
Llegenda del Barça

2014.03.31. 13:53:47

Szerintem a magyar társadalom igen kis része képes erről úgy beszélni, hogy az ne menjen át anyázásba. Szóval itt semmiképp, max. off csoportba bedobhatod.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.31. 13:42:36

nincs.
igen.

azt hiszem szabályzatban benne van,hogy tilos politikáról beszélni.
persze ha kapunk engedélyt,akkor beszélhetünk róla.
shutterisland
Director del Fútbol

2014.03.31. 13:37:42

szerintetek van értelme beszélni a választásokról, hogy ki mit vár eredményileg (mely párt, milyen fölénnyel, lesz e kétharmad, stb.) ?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.03.31. 13:17:20

Erről Escobar jut eszembe. Ő volt úgy hogy felrobbantott egy utasszállítógépet, mert volt rajta egy ember, aki ellene akart tanúskodni, meghalt több mint 100 ember. Meg tankkal ment a bíróságra likvidálni a bírákat, akik kiakarták adatni az Usa-ba.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.31. 11:43:57

Csak annyit próbáltam mondani,hogy óvatosan kezeljük, a wtc esetet sem venném ide,ugyanis ott rengeteg dolog bizonyítja a belső munkát!

Itt még nincs szó ilyen bizonyítékokról,ezért írtam,hogy óvatosan.

Nekem nem áll össze a történet,nem logikus. 9/11ben minden logikus volt,hogy így lehet a legjobban felhasználni az egészet,és mártírként tetszelegni. Ott ez volt a kézenfekvő megoldás,hogy legyenek civil áldozatok,kellett a népnek,hogy lelkesedjen a bosszúért. A maláj esetnél egyenlőre nem tudom,hogy mire szolgáltak a civil áldozatok,semmi értelme.
Itt még nem tudjuk,mire fog ez kifutni,de érdekes mindenesetre.
zola8787
Director del Fútbol

2014.03.31. 11:31:22

csababarca írta:Ez "szépen" hangzik,de nem kell mindent elhinni.
Lehet naív vagyok,de nem gondolom,hogy egy civil gépet lekapnak csak úgy a levegőből...gané nép az emberiség,de nem ennyire...van 5 fontos áldozat,ennél egyszerűbbeb is félreállíthatták volna őket.
Simán elhiszem ezt a történetet és hidd el, hogy sajnos vannak olyan emberek, akik ennyire senkiháziak.
Egy "nagyon kicsi" sztorit osztanék meg veled: a környékünkön hallottam, hogy kisebbségi roma gyerekek még élő kiskutyákat bántalmaztak, nem írom le, hogy hogyan, mert lehet leokádnád a monitort. Ha az ilyen kis emberek képesek védtelen!!! aranyos állatokat undorító módon bántalmazni, úgy, hogy látják is a szenvedést, szerinted ilyen nagy hatalmú emberek mit gondolhatnak? Ők pl nem is látják a szenvedést, csak a tudat van meg bennük, hogy egy gombnyomással megöltek egy csomó embert. Ez sajnos a hatalom... Azt is elképzelem, hogy ilyenekre hokizzanak otthon, hogy váó mekkora császár vagyok... Ebben a legdurvább: mi egy senkik vagyunk hozzájuk képest, nem tudunk megváltoztatni semmit, azt tesznek amit csak akarnak. Undorító az ember, ezt el kell fogadni.
Deus
Boixos Nois

2014.03.31. 11:20:18

Simán elképzelem, hogy ezek képesek erre...

WTC 9/11 -nél is ugyan ez a véleményem, hogy előre betervezett volt, Bush tudott róla....
KépKép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.31. 11:12:18

Ez "szépen" hangzik,de nem kell mindent elhinni.
Lehet naív vagyok,de nem gondolom,hogy egy civil gépet lekapnak csak úgy a levegőből...gané nép az emberiség,de nem ennyire...van 5 fontos áldozat,ennél egyszerűbbeb is félreállíthatták volna őket.

Persze nem mondom,hogy akár nem lehet igaz,de annyira szeretnek az emberek az igazság elfogadása helyett konteokat gyártani,hogy néha túlzásokba esnek.
Deus
Boixos Nois

2014.03.31. 10:50:53

Na, ez a baromi durva...

Malaysia Airline MH370 eltűnése

Az EcologyNews.com oldalán Leuren Moret, az irányított sugárzások energia-szakértője szerint 2014.március 8.-án "eltűnt" Malaysia Airlines MH370-es járatát az amerikai haditengerészet újonnan felszerelt Laser Weapons fegyverével lőtték le. Folyamatos dezinformációs vonalat működtettek a repülőgép útjáról elterelő hadműveletként, a mainstream média és az amerikai haditengerészet (US Navy) közreműködésével.

Március 6. 2014 US Navy Video Laser Fegyverek rendszer

https://www.youtube.com/watch?v=Gep_xh7kDaI" target="_blank

Fals flag hadművelet, -de miért?

1./A válasz kettős, hogy Putyin előtt demonstrálni tudják legújabb irányított-koncentrált energia rendszerű fegyverrendszerüket, melyet válaszként szántak a korábban az orosz fegyveres erők részeként bemutatott új fejlesztésű TOPOL rakétarendszerre.

2./Leuren Moret szerint Rotschild szabadalmi átverését így tudta megvalósítani, hogy a repülőgépen utazó Freescale Semiconductor cégben dolgozó munkatársait likvidálja, akik ezen a repülőgépen konferenciára utaztak Pekingbe. Az elektromos autók kifejlesztésében 5 fejlesztő a szabadalmi jutalékok elosztásában a következőképpen voltak érdekeltek, akik a lelőtt repülőgépen utaztak:

Peidong Wang, Suzhou, Kína (20%)
Zhijun Chen, Suzhou, Kína (20%)
Zhihong Cheng, Suzhou, Kína (20%)
Li Ying, Suzhou , Kína (20%),
a Freescale Semiconductor (20%),

A szerződés szerint, ha bármelyik szabadalmi tulajdonos meghal, a fennmaradó szabadalmi tulajdon 100%-a egyenlő arányban a még életben lévő tulajdonosokra száll át."Életben maradt" ugye a Freescale Semiconduktor cég, akinek még 20 fejlesztő-elektromérnök alkalmazottja is utazott az ominózus, lelőtt repülőgépen. Kérdés: -ki a tulajdonosa a Freescale Semiconduktor cégnek? Válasz: Jacob Rotschild ! Így az ő tulajdonába megy át a teljes szabadalmi tulajdon és bevétel teljes mértékben ! Itt az indíték a repülőgép lelövésére - mind a négy kínai szabadalmi tulajdonos likvidálásával.
A szabadalom tulajdonosa a bevételt átruházhatja az örökösökre abban az esetben, ha a szabadalmat már jóváhagyták. Amikor a repülőgép még nem "tűnt el", akkor még a szabadalmat nem hagyták jóvá, csak azután, miután a "sikeres hadművelet" véget ért, az összes utas -köztük a másik 4 kínai szabadalom tulajdonos- halálával. Mr. Rothschild így 100%-ban a szabadalom tulajdonosa, a másik 4 szabadalom tulajdonosainak halálával.

Rohadék, mocskos, undorító, közönséges bűnöző, akinek 100 halál is kevés lenne életében elkövetett gazemberségeiért. Szinte biztos, hogy az olaj-lobby mocskos keze is benne volt a bűntényben, mert így az elektromos autó gyártását is kényük-kedvük szerinti időre jegelhetik.
KépKép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.03.30. 20:12:45

Sanama írta:
Bob_Marley írta:Mint hírszerzés került szóba a dolog, s arra írtam, hogy akkor Twitter. Közösségi oldalról beszélünk, negatív dolgok, pozitív dolgok kerültek elő, nem fogom ismételgetni a leírtakat. Lejebb minden le volt írva nagyjából.
De amúgy Bob, ha jól emlékszem neked nincs facebookod.
Akkor mi alapján bírálod azt, hogy mire és milyen jól lehet használni?! Mert olyan szinten kritizálod az egészet, hogy azért az így látatlanban kicsit erős szerintem.
Egy kocsit/cipőt is azután értékelsz, hogy kirpóbáltad, nem?
Környezetemben sok embernek van, látom. De mondtam már példákat is, mikor xy nem lehet beszélni, mert éppen telefonon, számítógépen Facebook "kommunikál". Na akkor mondjuk nagyon elszokott durranni az agyam. :D

Tanulmányok, elemzések vannak, hogy milyen káros hatásai lehetnek, akár pszichikailag akár továbbmegyek fizikailag is egy virtuális világban élni. Nem így használja valaki, úgy használja azt csinálja, emezt csinálja...Nem is ezekről volt szó, leírtam én miért nem használom, leírta más is, akár használja akár nem. Megtudom fogalmazni újra és újra nem tudok olyan plusz dolgok mondani, amiért ez hú de fontos lenne. A távoli rokon kérdés, külföldi ismerősök talán az egyedüli, amire azt mondom az logikus. Bár erre is azt tudom mondani, olyan sok nem lehet, meg csak nem él mindenkinek kint a fél rokonsága külföldön. :D

Hú de nagy kritizálást nem éreztem. Valaki megemlített a sulihoz kell, arra írtam ez nem tudom mennyire jogos kérés egy oktató felől, hogy bárki egy jegy eléréséhez nem ingyen beszerezhető programot kénytelen használni, aztán jöttek a szekeres dolgok, meg hogy Facebook kell, erre írtam hogy bőven nem, mert, 1;2;3;. S erről ment az értekezés, hírek kerültek szóba, erre meg azt tudom mondani, hogy akkor már tényleg twitter, ha valaki tényleg nem hagy nyugodni, hogy mi a legfrissebb dolog, ami szintén azt mondom egy kicsi pszichikai dolog, mert ez jön mindenhonnan, hogy hú de update legyél, meg mindent kell tudni, de nem történik semmi, ha nem te tudod meg először 2 mp azután hogy pl kint van a Barcelona kezdőcsapata, hogy ki játszik és ki nem. De ez zárójel.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2014.03.30. 19:52:59

Bob_Marley írta:Mint hírszerzés került szóba a dolog, s arra írtam, hogy akkor Twitter. Közösségi oldalról beszélünk, negatív dolgok, pozitív dolgok kerültek elő, nem fogom ismételgetni a leírtakat. Lejebb minden le volt írva nagyjából.
De amúgy Bob, ha jól emlékszem neked nincs facebookod.
Akkor mi alapján bírálod azt, hogy mire és milyen jól lehet használni?! Mert olyan szinten kritizálod az egészet, hogy azért az így látatlanban kicsit erős szerintem.
Egy kocsit/cipőt is azután értékelsz, hogy kirpóbáltad, nem?
"láttam már"
Ferrarit én is.. :))
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.03.30. 19:48:45

Mint hírszerzés került szóba a dolog, s arra írtam, hogy akkor Twitter. Közösségi oldalról beszélünk, negatív dolgok, pozitív dolgok kerültek elő, nem fogom ismételgetni a leírtakat. Lejebb minden le volt írva nagyjából.
Kép
Kép
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2014.03.30. 17:43:59

Bob_Marley írta:Lehet félreérthető volt a ti, akkor elnézést.

Twitter azért másabb szerintem, mert az inkább hírszerző alkalmazás, mintsem kapcsolatépítő. Azért negatív a Facebook, mert a kommunikációra, emberi kapcsolatokra van negatív hatással. Twitteren is lehet beszélni, ezt aláírom, de az jóval inkább "hírfolyam" mintsem bármiféle kapcsolatteremtő, építő alkalmazás.
Bocsánat, hogy beleszólok, de Bob...

A Facebook hírszerző alkalmazás, ha hírszerzésre használod és kapcsolatépítő, ha kapcsolatépítésre használod... Csak azért, mert lehet másra is használni, ettől azonnal negatívvá válik? Ha valakinek nincs egyetlen ismerőse sem a FB-n, csak lájkol oldalakat, amelyek híreket szolgáltatnak, akkor miben is különbözik már a twittertől?
Ne haragudj, de nagyon hibádzik az okfejtésed...
Nem a víz a hülye, ha nem tudsz úszni és belefulladsz, az csak egy közeg... a Facebook ugyanilyen= egy közeg, amelynek vannak előnyei és veszélyei egyaránt, ha nem megfelelően felkészült ember kerül "bele"...
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.30. 15:19:58

A futball-statisztikák szerelmeseinek ajánlom ezt az oldalt:
http://www.statbunker.com/" target="_blank
Baromi részletes és sokrétű, érdekes dolgokat lehet találni. :)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.26. 21:38:28

Valakire egy fórum is káros hatással van, arra aki hülye. Azért aki értelmes, olyat nem láttam még,hogy leépült volna a facebooktól... :D

Twitter meg nagyjából hasonló,de azzal nincs baj,mert használod,logikus.
Twitter is lehet káros, ugyanúgy mint bármi,ha hülyék használják.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.03.26. 21:28:31

Lehet félreérthető volt a ti, akkor elnézést.

Twitter azért másabb szerintem, mert az inkább hírszerző alkalmazás, mintsem kapcsolatépítő. Azért negatív a Facebook, mert a kommunikációra, emberi kapcsolatokra van negatív hatással. Twitteren is lehet beszélni, ezt aláírom, de az jóval inkább "hírfolyam" mintsem bármiféle kapcsolatteremtő, építő alkalmazás. Kisbetűs példát is ízért írtam, mert egy rossz hatás. Miből jön a chatelésből? Mert az emberek így beszélnek egymással. Általánosítottam, nehéz volt ezt megkerülni.

Lejjebb valaki szépen összeszedte az esetleges pszichikai, komm7unikációs negatívumokat ezekről van szó, nem fiziailag megfogható dolgokról, amire pl twitter tökéletes alkalmazás, ha valaki híreket szeretne megtudni. Személyiségzavarokat okozhat, agyi leépülést, helyesírásról is volt szó stb, ezek mind negatív hozományok.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése