Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én meg azt, hogy szörnyű,h egy Barcás fórumer,sőt mostanában az egyik meghatározó tag egy BARCÁS fórumon, a Cif-nél is gyorsabban takarítja el a madridista altájakról a baktériumokat....hogy beilleszkedjen egy MADRIDISTA fórumra...f logik, f gyomorGareth Tello írta:
Ennek az okaiba nem akarok belemenni, mert mindenkinek magánügye, mikor látogatja az oldalt és milyen gyakorisággal, milyen terjedelemben szól hozzá az egyes témákhoz, de ezt már le akartam írni egy ideje.
Cseles.shutterisland írta:jólvan, nem is vártam én itt mélyen szántó politizálást, sőt, mivel azért a legtöbbünknek itt nem is tartozik a szűkebb érdeklődési körébe, nem is lenne értelme komolyan feszegetni a témát.
még ezt is félve kérdeztem, hogy erről lehet e beszélni, hogy ki MIT VÁR a választások eredményének.
Nagyra becsült kollégám jól írja, és mivel a többi staff tag szerint se legyen (már elég régóta), így nem is lesz. Kérünk mindenkit ehhez tartsa magát. Köszönjük!Game90 írta:Idáig sem volt politizálás, szerintem most se legyen![]()
ott a pont. mindkét mondatra.visca el barca írta:lmp nem fog bejutni.
ne politizáljunk, emlékeim szerint eddig is kerültük, jól van ez így.
zola8787 írta:Fidesz : 45 %
Kormányváltók: 20-25 %
Jobbik: 25-20 %
LMP: 5 %
tessék elkezdem, lehet anyázni![]()
(Ne tiltsatok ki, léci-léci![]()
)
Ez azzz, zolat tiltsuk ki de az anyázóknak adjuk még egy esélytzola8787 írta:Fidesz : 45 %
Kormányváltók: 20-25 %
Jobbik: 25-20 %
LMP: 5 %
tessék elkezdem, lehet anyázni![]()
(Ne tiltsatok ki, léci-léci![]()
)
Valóban, a telót függetleníteni kell. (úgy gondolkodtam,mintha telót is váltana...)recrea írta:
Kell függetleníteni. Vodás leszel, a számod ugyanaz marad. Szerintem a Redet nem veri most semmi, szerintem korrektebb cég is a V, mint a T.
Attól függ ár, milyen telefon, szifont nagyjából mindenhol 15-ért függetlenítenek, más telefonokat szerintem olcsóbban is, nem szolgáltatónál.
Kell függetleníteni. Vodás leszel, a számod ugyanaz marad. Szerintem a Redet nem veri most semmi, és korrektebb cég is a V, mint a T.csababarca írta:menj át számhordozással,akkor még függetleníteni se kell. T-nél egyébként azt hiszem 15ezerért függetlenítenek.Capon írta:Nem tudjátok kb. mennyibe fájna függetleníteni a mobilomat? T-mobilos és váltani akarok vodára.
Hamar leszereltekshutterisland írta:szerintetek van értelme beszélni a választásokról, hogy ki mit vár eredményileg (mely párt, milyen fölénnyel, lesz e kétharmad, stb.) ?
vagy átcsapna anyázásba ?![]()
"Egyik párt a másik"Gareth Tello írta:Legnagyobb.zola8787 írta:hee, diiikkk, ööö, mivaaa? anyád(vízzel főz
)
https://www.youtube.com/watch?v=P9imOnQr7Ho" target="_blank
"megmondom őszintén, hogy, hááát, öhhm, mit mondjak magának... szeretnék erre jutni, hogy, hát, legyen valami"
Legnagyobb.zola8787 írta:hee, diiikkk, ööö, mivaaa? anyád(vízzel főz
)
https://www.youtube.com/watch?v=P9imOnQr7Ho" target="_blank