visca el barca írta:
sztem meg csak bedurcizott mert kirakták egy kicsit
(na most ugrasztom ki a nyulat a bokorból
)
Aposztrofálhatod így is, de igazából már kezdett elmenni a kedvem tőle, az már tényleg csak ennek a vége volt, hogy inkább engem tisztogatnak a sok nso-szökevény helyett. A facebook csoportból már sztem vagy egy éve kiléptem, amikor ott is már csak a hülyeség meg a "lájkold a Messis facebook oldalam" ment 90%-ban, most a fórum is elérte nálam ezt a szintet. Nyilván más szempontból, de az is pont ugyanannyira érdektelen, hogy átlagban van 3 értelmes emberre 6 hülye, és abból áll a fórum, hogy az utóbbiak széttrollkodják a topikokat. De ezt már korábban is mondtam, hogy többekkel ellentétben engem ez nem szórakoztat. Az a 3, akire meg még kíváncsi is lennék, jellemzően ugyanazt írja, mint én.
Az offtopicos témák meg hülyéskedések tényleg jók voltak, de igazából olyan is már egyre ritkábban van.
(A film/sorozat témákban meg tényleg a blog a bűnös, nagyjából átmentettem oda minden ilyen jellegű aktivitásom. Abban sem volt már sok érdekes, hogy Remyvel váltva kopizzuk be a kritikákat.)
Apropó, te a blogolást teljesen feladtad? Én meg ilyen téren nem hallottam felőled már egy ideje.
Na, de hogy cserébe meglegyen a popcornod is, szerintem magáért beszél (és őszintén szólva nem is lep meg), hogy GT felvetésére olyan szinten sikerült reagálni, hogy "aki a madridomon fórumozik, az inkább kussoljon". Nekem ez tökéletesen megmagyarázza, hogy miért ír inkább ott, és miért van egyáltalán lassan több aktív barcás a "sötét oldalon", mint itt.
De ha hatalomátvételre készültök a habfehéreknél, szóljatok, segítek.
Viszont ettől függetlenül betartom az ígéretem, és szezon végén visszajövök shutterrel megbeszélni a Neymar témát.