Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Dettó.visca el barca írta:nem érdemes. én már csak "becsületből" nem kaszálom, csak azért is végignézem.soadroli írta:WD-ből utolsó 4 részt nem láttam, gondolom nem is érdemes folyatni, igaz?
Pedig én ritkán kaszálok sorit, főleg ilyen sok évad után, de ez kiérdemelte
nem érdemes. én már csak "becsületből" nem kaszálom, csak azért is végignézem.soadroli írta:WD-ből utolsó 4 részt nem láttam, gondolom nem is érdemes folyatni, igaz?
Pedig én ritkán kaszálok sorit, főleg ilyen sok évad után, de ez kiérdemelte
visca el barca írta:viccet (?) félre téveFecooo írta:TWD
A készítők fejlődnek, lassan eljutnak az Asylum színvonalig...
viccet (?) félre téveFecooo írta:TWD
A készítők fejlődnek, lassan eljutnak az Asylum színvonalig...
Nálam is így van. Valahogy nélküle nem érzem érdekesnek, de idővel úgyis elkezdem.PCsabi írta:
Narcos: első két évadot végignéztem, zseniális, de a harmadik valahogy nem érdekel már, nincs is tervben, hogy elkezdem.
visca el barca írta:
PCsabi írta:TWD s08e05: továbbra is kínzom magam, ez a rész is leírhatatlanul nulla volt. Lassan már csak azért nézem, hogy elmondhassam magamról, hogy tovább bírtam, mint veb
geridoss írta:Stranger things valami elképesztően zseniális. A gyerekszínészek meg kegyetlen jók, óriási jövő áll előttük.
Elkezdtem a napokban a Narcos című sorozatot. Ismeritek? Kellene. Szintén csak szuperlatívuszokban tudnék beszélni róla.
Mascherano írta: Tudom a karaktere neve a 11
A Shazam nagyon jó barátod tud lenni ilyenkor, de egy listát találtam, ha az segítScumy írta:Stranger Things
Amúgy csak én vagyok úgy vele, hogy várok egy mixtape-et a sorozat alatt felcsendülő számokból?
Tudom a karaktere neve a 11 Nekem a két évad nagyon Alien 1-2re hajaz , ott is az elsőbe csak egy szörny volt, másodikba meg kész "falka"davi10 írta:Amúgy 13 éves a kiscsaj,Mascherano írta: Millie Bobby Brown (11)
Amúgy 13 éves a kiscsaj, de nagyon remélem, hogy nem "rontják meg".Mascherano írta: Millie Bobby Brown (11) előtt pedig szerintem hatalmas jövő áll
Szerintem is Dustin a legnagyobb forma, meg a Steve gyerek is egész normális lett.Varatrix írta: Viszont a kedvenc karakter az akkor is Dustin!
nem fog, hanem már egyáltalán nem hall az egyik fülére. már úgy született, hogy problémák voltak a fülével, aztán szép lassan egyre kevésbé hallott, most meg már semennyire. szóval nem hiszem, hogy hatással lesz ez a jövőjére, mert most sincs hatással rá. elég jól énekel is amúgy, szóval talán tényleg nem lesz emiatt gond vele. nekem is nagyon szimpatikus a kiscsaj.Varatrix írta:Hát én most tudtam meg hogy meg fog süketülni a fél fülére, reméljük nem lesz hatással a karrierjére. Szimpatikus nagyon és sajnálatos hogy ilyen fiatalon ilyet kell megélnie.
Viszont a kedvenc karakter az akkor is Dustin!
Évek óta az egyik legjobb sorozat, 10 pontos ajánlás mindenkinek aki még nem kezdte el.
Hát én most tudtam meg hogy meg fog süketülni a fél fülére, reméljük nem lesz hatással a karrierjére. Szimpatikus nagyon és sajnálatos hogy ilyen fiatalon ilyet kell megélnie.Mascherano írta: Nagyon jó kis sorozat, hangulata kiemelkedő + rengeteg utalás 80-90 évek filmjeire (alien, et, jurassic park)
Millie Bobby Brown (11) előtt pedig szerintem hatalmas jövő áll
Nagyon jó kis sorozat, hangulata kiemelkedő + rengeteg utalás 80-90 évek filmjeire (alien, et, jurassic park)davi10 írta:Stranger things valaki?