Legegyszerűbben,meglepő módon a microsofttólPuyol05 írta: honnan tudom ezt letölteni? valaki tudna dobni egy linket pls

Legegyszerűbben,meglepő módon a microsofttólPuyol05 írta: honnan tudom ezt letölteni? valaki tudna dobni egy linket pls
honnan tudom ezt letölteni? valaki tudna dobni egy linket plsPerrero írta:teljesen jó, és már magyar, illetve magyarosíthatóTZS írta:Valakinek van már valamilyen konkrét tapasztalata windows 7-el kapcsolatban? Vista-hoz képest mennyire érezhető előrelépés, fejlődés, stb?
Mert van egy letöltött verzió nálam, csak azon vacilálok hogy kipróbáljam-e....a 7100ast töltsd le
nekem már kb 2 hete ez van
Köszönöm szépen a gyors helpet,de magamtól is sikerült megoldanomTim írta:Újratelepítés előtt töltsd le EZT,azonnal frissítsd,ezután már magyarul is tud.Átvizsgálja az egész gépet(memóriát is)ha van valami 100% megtalálja.miihii írta:Sziasztok!
Olyan problémám van a gépemmel tegnap óta,h egyszerűen nem tudok szinte semmit megnyitni.Ha az Asztalon lévő ikonokra kattintok,akkor vagy nem is reagál semmit,vagy elkezd tölteni,de nem jeleníti meg.Ha pölö a saját gépre klikkelek,akkor bejön a fehér háttér,de nem jeleníti meg a meghajtókat,stb...Viszont ezt meg bezárni sem tudom,mert "beleég" a képbe.
Aztán még van olyanom is,ami eddig még nem.Torrent ügyben,amikor töltöm le a cuccot,gondolt egyet a program és folyamatosan leállítgatja az egyik film töltését "hiba az állomány elérésében,egy másik folyamat használja" dumával.Ilyennel nem találkoztam még,szal ez is fura.72%ig gond nélkül elment,de azóta fél perc után már tiltja is le.Nemtom van e köze egymáshoz,de kábé egyidőben kezdődött a két dolog.
A nettel nincs nagy problem,csak mintha vmivel lassabb lenne (torrent nélkül is)...
Ez rohadt bosszantó,ezért kérném vmelyik pro segítségét,h mi lehet a gubanc?Szeretném használni a gépem.
Utána futtasd EZT,csak a biztonság kedvéért..Az utóbbi "véglegesítéséhez" ha kell tudok segítséget adni.
nálam kb 1 hete fut, látványosabban gyorsabb a vistánál, nem kérdez meg mindent annyiszor. Laptopon fut, minden drivert automatán megtalált, és valahogy sokkal jobban be is jön. csak ajánlani tudom...Perrero írta:teljesen jó, és már magyar, illetve magyarosíthatóTZS írta:Valakinek van már valamilyen konkrét tapasztalata windows 7-el kapcsolatban? Vista-hoz képest mennyire érezhető előrelépés, fejlődés, stb?
Mert van egy letöltött verzió nálam, csak azon vacilálok hogy kipróbáljam-e....a 7100ast töltsd le
nekem már kb 2 hete ez van
Barcaman14 írta:http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=77064
Valaki tud pontos adatot hogy hány néző foglalhat helyet hivatalosan a Maracaná stadionban??
Köszönöm szépen.Slither írta:Nyomd meg a frissítés gomb és a címmező közötti ikont.Katalán88 írta:Letöltöttem a legújabb Explorer-t és érdekes módon (eddig) csak az Eurobarca honlapján van az a probléma, hogy állandóan aláhúz minden szót.Tudna nekem valaki ebben segíteni, hogy ezt megszüntessem?
Egyszerű és könnyed.Fernando írta:Valaki Help!
Hogyan tudok letölteni INNEN?
Regisztráltam, de egyszerűen én ehhez annyira nemértek. Ha valaki segítene megköszönném.![]()
Nyomd meg a frissítés gomb és a címmező közötti ikont.Katalán88 írta:Letöltöttem a legújabb Explorer-t és érdekes módon (eddig) csak az Eurobarca honlapján van az a probléma, hogy állandóan aláhúz minden szót.Tudna nekem valaki ebben segíteni, hogy ezt megszüntessem?
http://www.zedge.net/games/?updPhone=9134Auron írta:valaki tudna linket küldeni olyan oldalról ahonnan sony ericsson z530i-re tudnék játékokat letölteni
Én kérek elnézést, akkor valszeg nem figyeltem eléggé, bocsiLivia Drusilla írta:Pedig ott van az bizony, a Barca videók és összefoglalók topicban, csak 2-3 oldalt vissza kéne lapozni...MR. TROMORT777 írta:legelsőnek oda is mentem, de nem találta róla semmit
az ünnepség alatt az Élő közvetítések topicba mondta valaki, h majd felrakja
de nem tudom, h hova
értem?!![]()
Sasi1 tette fel a repülőből való kiszállástól egészen a stadionbeli ünneplés végéig, 4 részletben.
Köszönet a fáradozásáért
Újratelepítés előtt töltsd le EZT,azonnal frissítsd,ezután már magyarul is tud.Átvizsgálja az egész gépet(memóriát is)ha van valami 100% megtalálja.miihii írta:Sziasztok!
Olyan problémám van a gépemmel tegnap óta,h egyszerűen nem tudok szinte semmit megnyitni.Ha az Asztalon lévő ikonokra kattintok,akkor vagy nem is reagál semmit,vagy elkezd tölteni,de nem jeleníti meg.Ha pölö a saját gépre klikkelek,akkor bejön a fehér háttér,de nem jeleníti meg a meghajtókat,stb...Viszont ezt meg bezárni sem tudom,mert "beleég" a képbe.
Aztán még van olyanom is,ami eddig még nem.Torrent ügyben,amikor töltöm le a cuccot,gondolt egyet a program és folyamatosan leállítgatja az egyik film töltését "hiba az állomány elérésében,egy másik folyamat használja" dumával.Ilyennel nem találkoztam még,szal ez is fura.72%ig gond nélkül elment,de azóta fél perc után már tiltja is le.Nemtom van e köze egymáshoz,de kábé egyidőben kezdődött a két dolog.
A nettel nincs nagy problem,csak mintha vmivel lassabb lenne (torrent nélkül is)...
Ez rohadt bosszantó,ezért kérném vmelyik pro segítségét,h mi lehet a gubanc?Szeretném használni a gépem.