Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Először az ott van a topban a másik végletű gondolkodás, nyilván mert valami új, előre kerül de egy jó filmet nem az határoz meg, hogy 40 évvel ezelőtt készült vagy 10 perce egy kézi kamerával az utcán.Ha jó valami akkor jó (mondjuk rendben most megnéztem az imdb listát top filmekről, khm azért párat nem tudom hogy sikerült egyáltalán betenni, de ezt rendben betudom annak, hogy fantasys mesefigurás ide odaugrálós zöld trutymós harcolós átváltozós szuperhős, alien, földönkívüli maszatok engem nagyon nem érdekelnek)messideco írta:
Mindenki másképp éli meg. Engem az ilyenek dühítenek: valami új film, ott van a beloadon a topban stb...
Igazából az hogy valakinek tetszik vagy nem ugye szubjektív, sajnálom, hogy neked annyira nem tetszett, viszont ezt hogy érted? (mert még nem olvastam, hogy kifejtetted volnavisca el barca írta: az igazat megvallva (egy párszor említettem már) nekem ez a régi filmek ma már mind tartalmilag, mind "képügyileg" rettentoen kevesek.
A kedvenc rendezőim ott vannak az aláírásomban.faust!
mivel Te kimaradtál a sok top-top-top szavazásból, irnál neke egyet csak ugy kivancsisagbol? top 3-5 rendező-szinész-film
tudom h a legutálatosabb dolog ilyet kérni, de küzdjél
Én meg ezt lőttem le fél óra után anno, de meg akarom nézni majd csak azért ez is bitang hosszú ha jól emlékszek.visca el barca írta:volt egyszer egy amerikát...
nahát, csalódtam benned
azt hittem Te vevő vagy az ilyen nokedli filmekre és majd előadod itt a metaforikus, szimbolista, szürrealista világnézetről szóló kritikát, ami mindig minden körülmény között belemagyarázza egy filmbe hogy az bizony milyen jó attól tudok agybajt kapni.
Kb.minden szavaddal egyetértek, annyi, hogy nálam a Keresztapa sem olyan hűdenagy istenség (kövezzetek meg...), viszont maximálisan elismerem.Coppola igazából nem csinált igazán jó filmet (az Apokalipszis most tán az egyetlen kivétel, de ott meg ott figyel a rettenetes rendezői változat), mindemellett fogott egy remek könyvet, megcsinálta belőle minden idők legjobb filmjét, készített hozzá egy méltó és egy nem annyira méltó folytatást, úgyhogy az ember sok mindent megbocsát neki...
Akkor nem tudom, hogy miért engem piszkálsz, amikor te is beláttad, hogy te voltál hülye...messideco írta:Arra kurdt lenne a te embered![]()
Elb-tam az ajánlást, nem kicsit nagyon. Annyi film közül kellett volna választanom, hogy inkább egy ismeretlent ajánlottam. A leírás alapján jónak tűnt.
nahát, csalódtam bennedFaust írta:Magánbeszélgetés
(The conversation, 1974)
én meg pont a hellboyt imádom. messze az egyik legigényesebb képregényadaptáció. szerintem.Faust írta:Nem láttam még ezt a filmet, kíváncsi leszek. A Magánbeszélgetésnek mindjárt vége.![]()
Az Ördöggerinc nekem nagyon tetszett, van egy érdkees hangulata. Csípem del Toro filmjeit nagyon, csak a Hellboyok ne lennének.