Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ami most igy kapasbol eszembe jutott lars von trier antikrisztusa.gergo9 írta:Pár ajánlást kérnék keményebbvonalas, naturalista thrillerekből. Pl a múltkori filmklubos Irréversible . Hasonló vonal érdekelne.
nekem is bejött a film. A képi világ iszonyat nagyot ütött. És azok a lények még akár lehetnének is...visca el barca írta:sztem meg pont az benne az iszonyat jó, h ilyen marha minimál a film. semmi űrlények, meg milliárdos költségvetés.Fernando írta: Apollo 18:
A sztori jó, csípem az áldokumentum filmeket, de ez borzasztó gyenge volt. Egy kicsit innen, egy kicsit onnan lopkodtak, a színészi játék pocsék. 10/4.
sztem meg pont az benne az iszonyat jó, h ilyen marha minimál a film. semmi űrlények, meg milliárdos költségvetés.Fernando írta: Apollo 18:
A sztori jó, csípem az áldokumentum filmeket, de ez borzasztó gyenge volt. Egy kicsit innen, egy kicsit onnan lopkodtak, a színészi játék pocsék. 10/4.
A napokban néztem végig az összeset, így meg tudom válaszolnisjay írta:Szerintem Ők tudták, de szándékosan eltitkolták Luke-tól. Ha volt arra utalás, hogy nem így volt, akkor sorry.messideco írta:Star Wars
Eszembe jutott valami dolog
Ugye Luke megtudja Obi Van(?)-tól, hogy Darth Vader ölte meg az apját. De nem merült fel az idősebbekben sem az a kérdés, hogy ki Darth Vader, honnan jött, vagy ki ő valójában?
Érthetőbben nem tudtam leírni
Szerintem Ők tudták, de szándékosan eltitkolták Luke-tól. Ha volt arra utalás, hogy nem így volt, akkor sorry.messideco írta:Star Wars
Eszembe jutott valami dolog
Ugye Luke megtudja Obi Van(?)-tól, hogy Darth Vader ölte meg az apját. De nem merült fel az idősebbekben sem az a kérdés, hogy ki Darth Vader, honnan jött, vagy ki ő valójában?
Érthetőbben nem tudtam leírni
nekem mind a két film tetszett a maga nemében, pedig nem vagyok egy meg gibson fanatikus.a get the gringo egy kis fantáziavilágos, pörgős akció film, a hódkóros meg egy aranyos, de egyben szomorú dráma voltFernando írta:Get The Gringo:
Alapvetően nem volt rossz a sztori, még ha egy kicsit azért elképzelhetetlen is. Mindenesetre érdekes, és jó volt Mel Gibsont végre egy jó kis tökös filmben látni, mert a legutóbbi amit láttam tőle a Hódkóros volt...
10/7.
Konkrétan a Videodrome-eXistenZ duónak elég sokat köszönhet a Mátrix is. És mivel Inception nem lenne Mátrix nélkül...Amúgy csak szerintem hasonlít az Eredetre?
Néha jók amúgy az ilyen filmek, amikben nem kell egy kis értelmet sem keresni, csak röhögni kell rajtuk. Nekem az ilyen filmek közül amúgy ez az egyik kedvencem. A másik a Balhé a mosodában Snoop-al és Dre-vel.Rinku írta:Nem is kell komolyan venni, egy agyatlan baromság az egész!davi10 írta:Hé, haver, hol a kocsim?
Igazából csak Seann William Scott miatt néztem meg. Nem volt egy nagy szám, tudtam rajta röhögni, egyszer nézős. Kicsit Másnaposok-feelingje volt
Pontozni nem nagyon tudom, de ha nagyon muszáj volna, akkor 5-6/10Én élveztem, amikor megnéztem és megnézném újra is, egy könnyed délutáni lazítós gyökérség, semmi több!
Vizsga után de jól is esik az ilyen hülyeség!
Kedd délutánra be is tárazom már magamnak, most hogy említitek!
Nem is kell komolyan venni, egy agyatlan baromság az egész!davi10 írta:Hé, haver, hol a kocsim?
Igazából csak Seann William Scott miatt néztem meg. Nem volt egy nagy szám, tudtam rajta röhögni, egyszer nézős. Kicsit Másnaposok-feelingje volt
Pontozni nem nagyon tudom, de ha nagyon muszáj volna, akkor 5-6/10