Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ma megírom én is a véleményemet a filmmel kapcsolatban. De így láthatatlanban is azt mondom, hogy ezt a filmet az Alien rajongók tudják 100%-osan értékelni. Azoknak mond valamit a története azoknak mesélnek a helyszínek.csababarca írta:Megnéztem a Prometheust.
Ez mi a frász volt?annyira be volt harangozva,hogy milyen jó,mennyire látványos lesz...ehhez képest semmi. unalmas volt,története se nagyon volt,random történt minden,semmi nem volt megmagyarázva.
Egyedül ami pozitív az Noomi Rapace,Fassbender színészi játéka,rajtuk nem múlott semmi. Jah meg a néger kapitány is vicces volt,meg racionalista. Biztos sok hollywoodi filmet látott,mert íratlan szabály,hogy minden filmbe egy szimpatikus néger meghal...nah ő direkt el se hagyta a hajót,okos volt![]()
Nah mindegy,nem ajánlom senkinek ezt a filmet,nagy csalódás volt.
Meg ugye a Becstelen Brigantyk is játszadozott a westernnel...Tim írta:Kevesen tudják,de Tarantino már korábban is kacérkodott a western műfajjal. A Sukiyaki Western Django c. filmben is szerepel,a rendező egyébként Takashi Miike. Aki ismeri őt az nagyjából tudja mire számíthat...Game90 írta:Django Unchained:
http://www.youtube.com/watch?v=eUdM9vrCbow
Tarantino, Leo, Samuel L. Jackson, Jamie Foxx...
Gareth Tello írta:Firefly sorozat?
http://www.port.hu/firefly/pls/fi/films ... m_id=61703
Firefly sorozat?Deus írta:gyors kérdés
Nem tudjátok, hogy ez a jelenet melyik filmből van?
Kevesen tudják,de Tarantino már korábban is kacérkodott a western műfajjal. A Sukiyaki Western Django c. filmben is szerepel,a rendező egyébként Takashi Miike. Aki ismeri őt az nagyjából tudja mire számíthat...Game90 írta:Django Unchained:
http://www.youtube.com/watch?v=eUdM9vrCbow
Tarantino, Leo, Samuel L. Jackson, Jamie Foxx...
Aki Alieneket várt az gondolkodjon el magán. Mivel ez nem Alien film. Akkor Alien 5 lett volna. Tény, hogy abban a világban játszódik, de teljesen más storyja van. Csak utalások és a helyszínek vannak meg.soadroli írta:Prometheus
Hát ez állati jó volt. Aki alieneket akar látni, az csalódni fog, de ez egy nagyon jó sci-fi. A látvány fantasztikus, színészek profik, hangulat remek. Áá nekem nagyon bejött. 9/10
az a jelenet kellett a végére, jó volt újra alient látni
kurdt írta:Értem.
Na, Western!
Ajánlós westernek, amikről még nem volt lentebb szó: Délidő, Hatosfogat, Üldözők, Vad banda, Pat Garrett és Billy, a kölyök (Bob Dylannel), Fennsíkok csavargója, Nincs bocsánat, A vadászat (a fiatal Jack Nicholsonnal), McCabe és Mrs. Miller, Tombstone, stb...
És persze a Deadwood, de az sorozat.
A legrosszabb nap.kurdt írta:Összezavarodtam.Primitive írta:Az utolsó napok![]()
A filmklubbos topikban ajánlotta valaki bónuszként, gondoltam meglesem.
![]()
A filmklubban egy "A legrosszabb nap" című film volt a bónuszajánlás. Az "Utolsó napok" Gus van Sant filmje véletlen sem Kurt Cobain utolsó napjairól. Továbbá rettenetesen rossz film, már-már nézhetetlen (amikor kiköltöztem, ezt az egy DVD-met hagytam otthon).
Te most akkor melyiket láttad?
Összezavarodtam.Primitive írta:Az utolsó napok![]()
A filmklubbos topikban ajánlotta valaki bónuszként, gondoltam meglesem.
![]()
Én is nagyon karmolom a westerneket,de pont az általad írt két film nekem sem volt begyerevisca el barca írta:bob, jövő heti piálás törölve. én ilyen western fannal nem iszok semmit, nemhogy bort![]()
az elmult 10 évben kb egy westernt néztem, a true gritet, mert hogy mennyire jo film. mekkora szenvedés volt te jó ég.
hja, nem. még a börtönvonat yukamábant is láttam. asszem az is western...![]()
ezek a modernebbek még szódával vhogy elmennek, de ilyen klintísztvódos 80-as évekbeli filmek, áhh
én büszke vagyok rá, h soha egy filmet sem hagytam még abba / vagy aludtam el rajtamessideco írta:9gag for president![]()
Amúgy én valahol megtaláltam az összhangot. Horrort nem nézek, de a többi műfaj jöhet nagyjából. Meg ha a film nem tetszik, akkor hagyom a francba.
A napokban gondolkoztam el, hogy milyen jó kis film a Limitless