Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Annyira azért ne hajtsd meg magad.MQuC írta:1. Nem tölti be melóban a képoet, de edzés után otthon biztos nagyon szakadok majd, mert én rühellem ezeket a "csizmiket"![]()
2. Mi az a movember?
3. Nekem közel 25 évesen alig nő valami a képemen, kamu diákbérlettel járkálok évek óta, ezt kihasználva.
Nem akarom rontani a bizniszt, de ezekről a csizmákról mindig ez a kép jut az eszembe: KATTMQuC írta:https://www.facebook.com/#!/shopabout.bp
Kéretik mindenkinek meglesni, LIKEolni, megosztani és vásárolgatni.
Bob, sztem ne kezdjétek el megint. Bár lelketek rajta... ha ti ezt élvezitek....Bob_Marley írta:Black Cab az tényleg nagyon jó, ráadásul vannak különleges söreik is.
Na mindenki megnyugodhat ilyen formában nem lesz internetadó.
Mondjuk hozzáteszem, hogy valami hihetetlen, hogy emiatt volt a nagy felháborodás, miközben csak az elmúlt 25 évben sokkal komolyabb dolgokért nem volt tüntetés. Nyugdíjnál valahogy nem láttam a habzó szájú embereket. De vége ennek is.
Ebben teljesen igazad van, de ez azért van, mert az internetadó a fiatalokat is sokkal jobban érintette.Bob_Marley írta: Mondjuk hozzáteszem, hogy valami hihetetlen, hogy emiatt volt a nagy felháborodás, miközben csak az elmúlt 25 évben sokkal komolyabb dolgokért nem volt tüntetés. Nyugdíjnál valahogy nem láttam a habzó szájú embereket. De vége ennek is.
Bob_Marley írta:Mondjuk hozzáteszem, hogy valami hihetetlen, hogy emiatt volt a nagy felháborodás, miközben csak az elmúlt 25 évben sokkal komolyabb dolgokért nem volt tüntetés. Nyugdíjnál valahogy nem láttam a habzó szájú embereket. De vége ennek is.
bence-barca írta:Elég a kockulásból!![]()
Új témát vetnék fel vagy inkább csak egy kérdést, azt is pestiektől.
Hol lehet kapni bp-n a legjobb hamburgert, ami a következő kritériumoknak megfelel: 2000ft fölé ne menjen az ára és laktató, ergo nem kapsz egy kis hambit 3 db krumpliszelettel.
Zing, Magic Burger.bence-barca írta: Új témát vetnék fel vagy inkább csak egy kérdést, azt is pestiektől.
Hol lehet kapni bp-n a legjobb hamburgert, ami a következő kritériumoknak megfelel: 2000ft fölé ne menjen az ára és laktató, ergo nem kapsz egy kis hambit 3 db krumpliszelettel.
Nekem FM-ben volt olyan, hogy egész nap nyomtam vele, de nem mentettem el. Kb. 2 évet lenyomtam vele, tök jól ment minden, igazolásokat is kielemezgettem, aztán áramszünet.PCsabi írta:Ezért volt jó a Fifa 99, ha ideges voltam, akkor csak felrúgtam a kapust![]()
Amúgy szerintem a legidegesebb akkor voltam, amikor a Fifa 05-tel vagy 06-tal játszottam, manager módban végigtoltam vagy 13 évet, aztán véletlenül rámentettem...![]()
![]()
Egyébként emlékszem, füzetben írtam az átigazolásaimat meg a játékosaim statjait, szép idők voltak azok![]()
Ja, számomra is meglepő, de a joystickjaimat sosem vágtam a földhöz
Szombaton nálad nem volt semmi ilyen gond, mikor játszottunk, pedig miattad estünk ki a BL-ből.hank1ee írta:Azt amúgy Dávid neked sem árt tudni, hogy ahogy Leon is írja, a videójátékoknak van egy olyan velejárója, hogy elég nagy stresszt tud okozni. Főleg a FIFA... Volt nemrégiben egy olyan időszakom, hogy haverjaimmal négyesbe összeültünk bajnokságot nyomni Xboxon, még 12-vel. Én tönkrevágtam haverom joyát, amit máig nem fizettem ki (), másik srác meg átboxolt a szekrényajtó üvegén telibe a saját lakásában, amikor épp ellenem játszott és nem kapott meg egy bedobást, vagy valami piti dolog
Anyja teljesen kiborult, egyébként jogosan, tényleg elvághatta volna az ütőerét is.
Szal nem azt mondom, hogy vérengzésbe kell torkolljon egy Xboxozás () - kivéve, ha Resident Evil... - de azért nem árt normális keretek között tolni, én képes voltam kettétörni a FIFA14-et, mert kb. kettővel több vereségem volt UT-be, mint győzelmem, és csomó időt eltöltöttem vele, amit ezermilliószor hasznosabb dolgokra is fordíthattam volna. Ha feltesz a plafonra, nem érdemes játszani, ha leülök, inkább már én is olyanokat tolok, amit csak élvezettel csinálok vagy követem a sztorit, mint GTA, Watch Dogs és nem idegesítem magam rajta, mert felismertem, hogy egyáltalán nem hasznos.