Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
jó akkor máshogy fogalmazok. a történet sem olyan extra nagy vmi, ami ellensulyozná a cgi, ismert szinészek, megagigaszörnyek hiányát. tehát lényegében semmi nincs a filmben, vhogy az atmoszféra miatt mégis jó.sjd írta:ezt így értem, de hozzáteszem, hogy attól, hogy nincs cgi meg ismert színész, még nem szükségszerű, hogy jó film legyen, az már a ló másik oldalavisca el barca írta: az apollo 18 egy teljes mértékben minimál film, semmi cgi parádé, semmi megagiga szörnyek, semmi ismert színész. egy átlagos nézőnek ez a film unalmas és semmitmondó.![]()
(sőt, a found footage filmek között inkább több a rossz, mint a jó)
imdb pontozásban én is egyre többet csalódom (The Conversation 8.0, Blow-up 7.6), de számomra még mindig 95%-ban helytálló, és a rottentomatoes-nál mindenképpen megbízhatóbb
Capon: igen, az
ezt így értem, de hozzáteszem, hogy attól, hogy nincs cgi meg ismert színész, még nem szükségszerű, hogy jó film legyen, az már a ló másik oldalavisca el barca írta: az apollo 18 egy teljes mértékben minimál film, semmi cgi parádé, semmi megagiga szörnyek, semmi ismert színész. egy átlagos nézőnek ez a film unalmas és semmitmondó.
Ezzel a Moon c. filmmel kíváncsivá tettetek. Ugye ez a 2009-es film?sjd írta:A Moon az a film, ami miatt azt mondom, hogy a Pandorum csak az utóbbi évek EGYIK legjobb sci-fije.P.U.Y.O.L. írta:A Moont egyszer majdnem megnéztem, de nem tudtam rávenni magamat. Tényleg olyan jó?
az apollo 18 egy teljes mértékben minimál film, semmi cgi parádé, semmi megagiga szörnyek, semmi ismert színész. egy átlagos nézőnek ez a film unalmas és semmitmondó.sjd írta:A Moon az a film, ami miatt azt mondom, hogy a Pandorum csak az utóbbi évek EGYIK legjobb sci-fije.P.U.Y.O.L. írta:A Moont egyszer majdnem megnéztem, de nem tudtam rávenni magamat. Tényleg olyan jó?
Viszont nekem az Apollo 18-cal kapcsolatban lenne egy ugyanilyen kérdésem.
Az imdb 5.3 nem túl vonzó (azért ami ott 6.5 alatt kap, az tényleg kaki), de ahogy látom itt a fórumon bejött mindenkinek. Szóval közvéleménykutatás, kinek tetszett (nagyon) az Apollo 18 a többiek közül?
(egyébként először még engem is vonzott, csak aztán annyira lehúzták, hogy inkább hagytam)
A Moon az a film, ami miatt azt mondom, hogy a Pandorum csak az utóbbi évek EGYIK legjobb sci-fije.P.U.Y.O.L. írta:A Moont egyszer majdnem megnéztem, de nem tudtam rávenni magamat. Tényleg olyan jó?
én a technikai részéhez nem értek, a történet viszont nekem nem tisztaFaust írta:...
Apollo 18 nekem is tetszett. Olyan érzésem volt mintha én is ott lennék a Holdonlui1698 írta:Pandorum mellett még egy!
Másik ilyen még amit spanom telóján néztünk meg, még a télen munka közben az Apollo 18.
Lófsz költségvetésből kihoztak, egy szerintem abszolút jó kis thrillert (?).
Természetesen ez se evett meg sok sót a népeknél.
És a már szkifi akkor említsük is meg gyorsan a Moon-t.
Az utóbbi évek egyik legzseniálisabb filmje ilyen témában.
Ezt azt hiszem meg is nézem mostanában újra.
visca el barca írta:abszolut egyetértek.sjd írta:Pandorum
Ilyen ötletes, izgalmas sci-fit régen láttam (na jó, pont tegnap, de előtte nagyon régen). Ahhoz képest, hogy kritikailag nem lett siker (számomra érthetetlen módon), szerintem egy nagyon jó alkotás, úgyhogy ajánlom mindenkinek.
imádom a sci-fiket, viszont félve kezdtem hozzá, ugyanis a nagy többség igen-igen lehúzta a filmet. teljesen jó történet is és a megvalósítás is.
erősen ajánlós annak aki szereti a témát.
abszolut egyetértek.sjd írta:Pandorum
Ilyen ötletes, izgalmas sci-fit régen láttam (na jó, pont tegnap, de előtte nagyon régen). Ahhoz képest, hogy kritikailag nem lett siker (számomra érthetetlen módon), szerintem egy nagyon jó alkotás, úgyhogy ajánlom mindenkinek.
Alien (1979)Messi-Ini írta: na hát igenhány része is van ennek a sorozatnak?
Ja ha abból indulsz ki, akkor gondolj arra, hogy az LV-426-on nem csak ez az egy tojás volt....messideco írta:sjd: a következő rész címéről gondoltam
Nyilván néhányan azt gondolják, hogy elképzelés nélkül csak dobálták a kérdéseket, de a Lost kapcsán ismerem annyira Lindelofot, hogy tudjam, ez azért többre mutat (mondjuk pont a Lostban elég ad hoc szerűen válaszoltak meg kérdéseket, és nem is mindent, de aki egy több, mint 100 részes sorozatban tud gondolkodni, annak egy film megalkotása nem lesz komplex dolog) és egy nagyobb egész része (nagyon helyesen, így legalább a folytatások nem lesznek izzadtságszagúak). Azért elég durva belegondolni, hogy egy generáció felnőtt, mire fény derült a space jockey-k kilétére, remélem mi nem járunk így.REMY írta: amúgy sokan lehúzzák.. mert Alien filmet vártak... és les*arozzák ez miatt. Sőt sokan úgy nézték meg a filmet, hogy az Alien filmeket nem is látták (tapasztalat)
sokan akció dús filmet vártak, holott ennek mondanivalója volt. És iszonyat jó felvezetés volt a késöbbiekre. Sokan azon vannak felakadva, hogy sok a megválaszolatlan kérdés. Na mert az Alien 1-ben nem volt ??? 10 percig mutatták azt az űrhajót és a SJ-t. És kész.. pedig elég szépen ki volt dolgozva .. de mégsem foglalkoztak vele. stb stb ..