Mikor a mólón voltak és nem nyírta ki a csávó, ó istenem mennyire tipikus. Lehet én vagyok szadista, de ha valakit kinyírnék tuti nem a mellkasára céloznék, hanem a fejére. Ott amúgy (mivel marvel), azt hittem, hogy Darth Vader-esen összeszedi valaki és robotot csinál belőle
Aztán az "orosz", könyörgöm mekkora általánosítás, hogy a ruszkik ilyen hatalmas állatok és, hogy vigyorogva tolja jobban magába a kést, tiszta Rambo érzésem volt.
Ott volt a csajszika, aki elmondja a terminátornak, hogy hét helyen is lakott és mind a hétszer nyomorékokba választ bele, aztán smacizni akar a pasival akiről tudja, hogy tömeggyilkos, hogy depressziós és alkoholista

Nagyon örültem, hogy nem jöttek össze.
Ja és visszatérve az oroszra, ő hogy a fenébe került a házába? Szóval Travolta tudta, hogy hol lakik és elküldött EGY EMBERT MINDENFÉLE FEGYVER NÉLKÜL?
A feleséges és haveros sztori nagyon ügyes húzás volt, nálam az volt a film csúcspontja.
Nem igazán tudom hova tenni ezt a filmet, próbáltak pár poént bele tenni, de minek?
Na még egy: a piercinges srác: miért kezdett el arcoskodni a testőröknek, hogy "nem mondok semmit". Aztán meg tolja a keményt, hogy barátokért nem árult el semmit. Annyit kellett volna mondani, hogy fogalmam sincs hol lehet, mert elfutott, csak nyitva hagyta a szoba ajtót és bejöttem a dagival, lehet akkor is megkínozzák, de értitek.
Eszembe jutott a ráadás: az első gyilkológép, a "legjobb". Bemegy a csehóba és dalol neki egyet, hogy majd kinyírja, huh, ebben a filmben mindenki elképesztően kemény.
A végén pedig nem maradhatott el a robbanós nem odanézős, kőkemény férfiaállat séta
Simán lehetne második része, ahol kiderül, hogy Travolta nem halt meg, csak megégett a pofija.