Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
messideco
Presidente del Barça

2012.07.04. 17:55:07

Én eddig össze-vissza néztem minden szutyok filmeket. Tavaly télen kezdtem el nézni az IMDB-s top250-et,és azóta egyre több díjnyertes, népszerű, híres alkotást néztem meg
Kép
"And my heart will leave you never."
Kash
Entrenador del Barça

2012.07.04. 17:53:23

Paranormal Activity

Nekem való film. :lol:
Hát enyhén szólva is egy szenny...az első másfél óra( :lol: ) gögunalom...folyton csak a találgatások mennek, ahogy örülnek a "szép" életért amit az isten adott nekik.
A film kb annyiról szól, hogy egy család egy új házba költözik, ahol ugye szellemek és démonok laknak, persze a film nem úgy van, hogy rögtön "megeszik őket", dehogy, 1 órán keresztül untatnak minket, majd a végén van a csattanó, de az kva nagy. :shock:
Nagyjából ennyi, aki akarja, nézze meg, én mondjuk 1 hétig nem tudtam aludni, az a 10 perc miatt. :lol:
4/10
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.04. 17:50:32

Bob_Marley írta:
visca el barca írta:én sem értem mit szekáljátok szegény gyereket. 14 évesen senki nem keresztapán meg sátántangón nevelkedik. kivéve bobot, hiszen róla tudjuk, h pl rajzfilmet sem nézett soha, csak a kemény valóság! semmi illúzió! :lol:
Szerintem Bud Spencer filmeket néztem abban a koromban :lol: De az tuti nem Gyűrűk urát és egyéb szutykokat :D
Gyűrűk Ura a Te gyerekkorodban volt? Az az én gyerekkoromban volt.
:P

Egyébként elterveztem, hogy megnézem a Trilógiát. Eddig kb. háromszor kezdtem neki, fél óránál tovább egyszer sem bírtam, de most nincs pardon.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
sjay
Entrenador del Barça

2012.07.04. 17:46:51

Én 12 évesen a Rém álom az Elm utcában filmekkel kezdtem meg karrierem, aztán 14 évesen jött a Hetedik, és az ilyen fajsúlyú klasszikusok. Igazán díjazott és nagyon megbecsült filmeket tavalytól kezdtem el nézni, főleg a blogom miatt. Amúgy kedvenc filmjeim (úgy sem érdekel senkit, de csakazértis' leírom) : Mechanikus Narancs, Oldboy , Nem vénnek való vidék, Becstelen Brigantyk, Apokalipszis most, Acéllövedék, Titokzatos folyó , Hetedik , Száll a kakukk fészkére , Keresztapa trilógia, Ponyvaregény, Kutyaszorítóban.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.04. 17:35:31

visca el barca írta:én sem értem mit szekáljátok szegény gyereket. 14 évesen senki nem keresztapán meg sátántangón nevelkedik. kivéve bobot, hiszen róla tudjuk, h pl rajzfilmet sem nézett soha, csak a kemény valóság! semmi illúzió! :lol:
Szerintem Bud Spencer filmeket néztem abban a koromban :lol: De az tuti nem Gyűrűk urát és egyéb szutykokat :D
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.07.04. 17:27:29

REMY írta:
- Pókember 3 ( )
Utóbbi hihetetlenül jó, kenterbe veri az 1. két részt.
Dzsízösz :D
Annyiban érheti kritika Kash listáját, hogy kortól függetlenül sztem a Pókember filmek bántóan középszerűek (és még van egy-két ilyen a listán). Míg mondjuk az I, Robot nekem is kedvenc volt 12-13 éves koromban (hasonlóképpen a Trója pl.). De aztán jöttek olyanok, mint a Mátrix, Bourne-trilógia, 16 éves koromra meg már a Mementot meg a Hetediket néztem.
REMY írta: Viszont kíváncsi leszek a mostanira. Megyek is moziba majd :D Szerintem a mostani verni fogja az Toby-s részeket. Valahogy ez jobban fog hasonlítani a képregényesre. Bár ugye ez Amazing Spider man lesz.
Idáig elég jól áll Imdb-n és Rottentomatoes-on is, szóval lehet, hogy én ia befizetek rá. Másik amit még várok (a Batman mellett), az a Ted.
REMY írta: remélem ilyen alap filmek amiket az ember 3 évesen már megnéz már megvannak .
Star Wars 1-6, Indiana Jones 1-4, Terminator 1-3 (4 inkább hagyjuk... már a 3 is gagyi), Alien 1-4, Rocky 1-6, Rambo 1-3, Vissza a jövőbe 1-3,
Az az érdekes, hogy én sok ilyenből kimaradtam, Keresztapa 1-2t kb. 1 éve pótoltam, Terminatort+Alient hasonlóképp, Rockyból meg Ramboból még egyet sem láttam. Eleve mondjuk megértem, hogy 3 éves koromban nem ezeket nézették velem :D
(persze a SW, Indiana Jones meg Vissza a jövőbe megvolt mind.)
soadroli
Llegenda del Barça

2012.07.04. 17:25:45

A bűn hálójában (Haywire, 2011)
Senki ne nézze meg. Tényleg. Ennyire mocsokszar filmet még nem láttam. Nem is bírtam végignézni, utolsó fél órába csak beletekertem, és 2 perc alatt néztem meg :lol: Pedig ilyen színészekkel azért illett volna összehozni egy nézhető filmet, de nem sikerült. Úgy sajnálom ezt az időt amit elcsesztem vele :cry: Ja, és nem tudnám megmondani, hogy miről szólt :D
Nem is értékelem inkább.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.07.04. 17:05:04

én sem értem mit szekáljátok szegény gyereket. 14 évesen senki nem keresztapán meg sátántangón nevelkedik. kivéve bobot, hiszen róla tudjuk, h pl rajzfilmet sem nézett soha, csak a kemény valóság! semmi illúzió! :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.04. 16:55:29

kanty amúgy jól leírta, ne bántsátok Kash-t.
És gyere filmklubba valóban, talán a korosztályodnak megfelelő filmeket nézel (ami viszont nem jelenti azt hogy jó :D) kicsit szélesítheted a látókörödet.
kanty írta: Filmklubba pedig gyere. Már várom, hogy pl. mit mondasz Bob által ajánlott filmre és fordítva. 8) :)
Ettől meg ne félj Kash :D Én csak jó filmeket ajánlok mindig, azzal ne törődjél, hogy pubertás korban lévő ananászok nem értik a dolgokat (lsd kanty és a többiek :P :D), te ennél több vagy hiszem és tudom :D

Ui: amúgy is mire én jövök a második körben már véget ér a filmklub érdeklődés hiánya miatt :D
Kép
Kép
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2012.07.04. 16:51:45

kanty írta:Kash Te most 14-15 éves lehetsz ugye?

Most az egyszer őszintén, tiszta szívből megvédelek. :P
Szerintem 14 évesen kb. az ember ilyen filmeket néz. Nekem ekkortájt az Amerikai Pite típusú filmek a Taxi, Halálos Iram, Penge stb. filmek pörögtek, ehhez képest a Te listád semmivel sem rosszabb. Bár lehet, hogy már akkor gondok voltak az ízlésemmel :P. Sőt a Trópusi Vihar annyira gáz, hogy nekem tetszett is. :lol:
Igaz, hogy néha kicsit bibisnek tűnsz, de most kötelességemnek éreztem, hogy kiálljak melletted. :P
Filmklubba pedig gyere. Már várom, hogy pl. mit mondasz Bob által ajánlott filmre és fordítva. 8) :)
Köszönöm, és igen, Decemberben leszek 15 éves...A filmklubbal kapcsolatban még nem sokat tudok, Deus akart küldeni egy PÜ-t...most vagy elfelejtette, vagy még mindig azt irja. :lol:
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.04. 16:45:03

Kash Te most 14-15 éves lehetsz ugye?

Most az egyszer őszintén, tiszta szívből megvédelek. :P
Szerintem 14 évesen kb. az ember ilyen filmeket néz. Nekem ekkortájt az Amerikai Pite típusú filmek a Taxi, Halálos Iram, Penge stb. filmek pörögtek, ehhez képest a Te listád semmivel sem rosszabb. Bár lehet, hogy már akkor gondok voltak az ízlésemmel :P. Sőt a Trópusi Vihar annyira gáz, hogy nekem tetszett is. :lol:
Igaz, hogy néha kicsit bibisnek tűnsz, de most kötelességemnek éreztem, hogy kiálljak melletted. :P
Filmklubba pedig gyere. Már várom, hogy pl. mit mondasz Bob által ajánlott filmre és fordítva. 8) :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
sjay
Entrenador del Barça

2012.07.04. 15:04:08

Kash írta:
Kash! Te pedig könyörgöm, gyere filmklubba. Én vagyok a vezér, elintézem, hogy te ajánlhass elsőnek! Laughing Laughing Laughing
És amennyit fórumozol, szerintem simán beleférne neked heti egy film és jót is tenne neked... Wink
Nem tudom, hogy ez mennyire off...de azért elmondom:
Szvesen csatlakozok, csak akkor küldjél nekem a pü-t, amiben leirod, hogy miket kell csinalnom, hol tudok filmet nézni(le kell tölteni? Netán van egy külön oldal...?) tehát érted?
Elnézést az off-ért.
:oops:
Kash, ajánlom neked a Mechanikus Narancsot, épp a te korosztályodnak való. :wink:
Deus
Boixos Nois

2012.07.04. 14:05:57

Kash írta: Nem tudom, hogy ez mennyire off...de azért elmondom:
Szvesen csatlakozok, csak akkor küldjél nekem a pü-t, amiben leirod, hogy miket kell csinalnom, hol tudok filmet nézni(le kell tölteni? Netán van egy külön oldal...?) tehát érted?
Elnézést az off-ért.
Ka$h, megdoblak egy PÜ -vel, ha többiek nem hajlandóak. Kalózöböl lakója vagyok. Az itteni fórumozók nagy része pedig enkóóór lakó. De lehet hogy tévedek.

A különbség az, hogy Kalózöbölnél nincs szinkron, a másikon viszont megtalálhatjuk.

szerk: enkóóór kicsit macerás, mert ott kötelező a felvitel is.
REMY írta:21. században vagyunk. Nem tudsz beszerezni filmeket ??? o.O
Hagyd békén a szegényt, most jött ki a barlangból
KépKép
REMY
Madridista

2012.07.04. 13:55:06

Kash írta:
Kash! Te pedig könyörgöm, gyere filmklubba. Én vagyok a vezér, elintézem, hogy te ajánlhass elsőnek! Laughing Laughing Laughing
És amennyit fórumozol, szerintem simán beleférne neked heti egy film és jót is tenne neked... Wink
Elnézést az off-ért.
21. században vagyunk. Nem tudsz beszerezni filmeket ??? o.O
Kash
Entrenador del Barça

2012.07.04. 13:48:38

Elnézést az off-ért.
Kép
kurdt
Megmentő :)

2012.07.04. 13:24:21

Hú de sok mindenre szeretnék itt reagálni.... :lol:
messideco írta:A madridistán lemaradtam anno pár filmről, amíg nem voltam filmklubos:
-Más világ
-Fehér szalag
-Torta
-Vérző olaj
-Korcs szerelmek
-Ó testvér, merre visz az utad
-Ádám almái

Az lenne a kérdésem, hogy érdemes megnézni ezeket?
A Tortát nem láttam, a Más világ nekem annyira nem jött be. A többi jó.

Kash! Te pedig könyörgöm, gyere filmklubba. Én vagyok a vezér, elintézem, hogy te ajánlhass elsőnek! :lol: :lol: :lol:
És amennyit fórumozol, szerintem simán beleférne neked heti egy film és jót is tenne neked... :wink:
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
REMY
Madridista

2012.07.04. 12:43:34

Kash írta:
ozsimiki írta:Szerintem hagyd a filmeket, kezd a szótárakkal :D

E.T. am tökéletes, már csak tényleg Brando & De Niro hiányzik belőle, és akkor a világtörténelem legjobb filmét láttad.
Mintha olvastam volna itt a rórumon, hogy a fallosz szót helyettesitették a broki(remélem, igy érthető) szó helyébe...úgy látszik, rosszul emlékszem. :)

Nem akarok nállad """"bevágódni"""", de a komolyabb filmek közül néztem még a "Bombák földjén" cimű filmet is. :wink:
remélem ilyen alap filmek amiket az ember 3 évesen már megnéz már megvannak . Khm.. első filmem a Star Wars 4 volt 8) (de szép emlék)
Star Wars 1-6, Indiana Jones 1-4, Terminator 1-3 (4 inkább hagyjuk... már a 3 is gagyi), Alien 1-4, Rocky 1-6, Rambo 1-3, Vissza a jövőbe 1-3,
soadroli
Llegenda del Barça

2012.07.04. 12:42:00

Gyere a Filmklubba, ott a helyed 8)
dehogy, ott csak amatőrök vannak, semmi keresnivalód ott :lol:

Én is nagyon várom a Pókembert, na meg a Batmant is.
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2012.07.04. 12:39:19

ozsimiki írta:Szerintem hagyd a filmeket, kezd a szótárakkal :D

E.T. am tökéletes, már csak tényleg Brando & De Niro hiányzik belőle, és akkor a világtörténelem legjobb filmét láttad.
Mintha olvastam volna itt a rórumon, hogy a fallosz szót helyettesitették a broki(remélem, igy érthető) szó helyébe...úgy látszik, rosszul emlékszem. :)

Nem akarok nállad """"bevágódni"""", de a komolyabb filmek közül néztem még a "Bombák földjén" cimű filmet is. :wink:
Kép
REMY
Madridista

2012.07.04. 12:34:04

- Pókember 3 ( )
Utóbbi hihetetlenül jó, kenterbe veri az 1. két részt.
Dzsízösz :D

egy kalap s*ar a 3. rész :D első jó volt. 2. még elment. De a 3. x"D
Viszont kíváncsi leszek a mostanira. Megyek is moziba majd :D Szerintem a mostani verni fogja az Toby-s részeket. Valahogy ez jobban fog hasonlítani a képregényesre. Bár ugye ez Amazing Spider man lesz.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.04. 12:31:54

Szerintem hagyd a filmeket, kezd a szótárakkal :D

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
miihii
KHAL

2012.07.04. 12:27:57

Kash írta:
Na ezt meg nem értem Embarassed A fallosz,mint gyűjtőnév? Very Happy Biztos,h pont erre a szóra gondoltál,mint ami magában foglalja az egész szériát? Wink (V ez megint olyan szó,aminek gyakorlod a használatát az ismerete nélkül? Razz )
Igen, arra értettem...Remélem mostmár minden érthető...kezdek elfáradni.
Te kezdesz elfáradni? :shock: akkor szted mi hol tartunk már? :twisted:

Arra a testrészre értetted!?Érdekes kifejezés,mert ebben a formában nem igen hallottam még használni.Egy kaptafa,egykutya,stb az oké...De egy péló? :shock: ÉrdeKash :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Kash
Entrenador del Barça

2012.07.04. 12:18:07

A jó életbe... :lol:

Ozsimiki:
Nézek én is komoly filmeket, pl a "Gettómilliomos" vagy a "Sziget" az mefelel...?
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BM ... SY317_.jpg
Vagy mondjuk megnéztem E.T-t, vagy az nem jó? :D

Miihii:
Igen, leirtam miről szól a film, de azért tetszik, amit leirtam, tehát hogy...
...Az emberek nem figyelnek eléggé a környezetükre, ezért a természet visszavág nekik.
Tehát maga a történet, az már csak ráadás, hogy az emberek a virustól öngyilkosok lesznek. :D

Fúú...igy jó?
Na ezt meg nem értem Embarassed A fallosz,mint gyűjtőnév? Very Happy Biztos,h pont erre a szóra gondoltál,mint ami magában foglalja az egész szériát? Wink (V ez megint olyan szó,aminek gyakorlod a használatát az ismerete nélkül? Razz )
Igen, arra értettem...Remélem mostmár minden érthető...kezdek elfáradni.
Kép
miihii
KHAL

2012.07.04. 12:08:41

messideco írta:
-Torta
-Ó testvér, merre visz az utad
Ez a kettő ismerős a listáról,és sztem érdemes megnézni.
A Torta kicsit Gájricsis beütésű film,amivel asszem kábé össze is foglaltam a lényeget :D Semmi komoly,mély nincs benne,egyszerű,szórakoztató filmecske.
Az Ó,testvér...-t meg asszem egyszer láttam,annyit megért :) Túlzottan nem érintett meg,meg nem is emlékszem rá,de lekötött végig és voltak benne vicces dolgok.

Kash!

A sárgázást utólag megoldottam a Legendában,de tényleg figyelj oda erre légyszi.

A másik meg az,h Lui padre kérdésére nem igazán válaszoltál,mert nem azt kérdezte,h miről szól,hanem,h miért tetszik :P Te meg leírtad a sztorit (de legalább sárgázva,respekt! ;) ) ,amit sztem ismer ő is :D Elégítsd már ki a kíváncsiságát,mert így nem fog tudni aludni az éjjel az tuti és a végén megint Kanty-OT fogja macerálni helyette :D
Kash írta: Nekem a kaptár összes része mind egy fallosz, tehát ha én azt irom, hogy szeretem a kaptárt, akkor az 1-4-ig gondoltam..
Na ezt meg nem értem :oops: A fallosz,mint gyűjtőnév? :D Biztos,h pont erre a szóra gondoltál,mint ami magában foglalja az egész szériát? ;) (V ez megint olyan szó,aminek gyakorlod a használatát az ismerete nélkül? :P )
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
visca el barca
Presidente del Barça

2012.07.04. 12:05:17

REMY írta:No offense Kash :D

de ez milyen top 10 ? x"D

vannak benne jók, de ilyen tömeg gyártású popcorn moviek ezek :D Érdekes egy kedvenc lista :D

am a zombis filmeket én is szeretem. Csak kevés minőségi alkotás van belőle :\

14 évesen Te sem marlon brando rakpartonját nézted... (amugy a rák egyen meg, most kezdtem el, de nagy küzdés lesz :D)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése