Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Gyűrűk Ura a Te gyerekkorodban volt? Az az én gyerekkoromban volt.Bob_Marley írta:Szerintem Bud Spencer filmeket néztem abban a korombanvisca el barca írta:én sem értem mit szekáljátok szegény gyereket. 14 évesen senki nem keresztapán meg sátántangón nevelkedik. kivéve bobot, hiszen róla tudjuk, h pl rajzfilmet sem nézett soha, csak a kemény valóság! semmi illúzió!De az tuti nem Gyűrűk urát és egyéb szutykokat
Szerintem Bud Spencer filmeket néztem abban a korombanvisca el barca írta:én sem értem mit szekáljátok szegény gyereket. 14 évesen senki nem keresztapán meg sátántangón nevelkedik. kivéve bobot, hiszen róla tudjuk, h pl rajzfilmet sem nézett soha, csak a kemény valóság! semmi illúzió!
Annyiban érheti kritika Kash listáját, hogy kortól függetlenül sztem a Pókember filmek bántóan középszerűek (és még van egy-két ilyen a listán). Míg mondjuk az I, Robot nekem is kedvenc volt 12-13 éves koromban (hasonlóképpen a Trója pl.). De aztán jöttek olyanok, mint a Mátrix, Bourne-trilógia, 16 éves koromra meg már a Mementot meg a Hetediket néztem.REMY írta:Dzsízösz- Pókember 3 ( )
Utóbbi hihetetlenül jó, kenterbe veri az 1. két részt.
Idáig elég jól áll Imdb-n és Rottentomatoes-on is, szóval lehet, hogy én ia befizetek rá. Másik amit még várok (a Batman mellett), az a Ted.REMY írta: Viszont kíváncsi leszek a mostanira. Megyek is moziba majdSzerintem a mostani verni fogja az Toby-s részeket. Valahogy ez jobban fog hasonlítani a képregényesre. Bár ugye ez Amazing Spider man lesz.
Az az érdekes, hogy én sok ilyenből kimaradtam, Keresztapa 1-2t kb. 1 éve pótoltam, Terminatort+Alient hasonlóképp, Rockyból meg Ramboból még egyet sem láttam. Eleve mondjuk megértem, hogy 3 éves koromban nem ezeket nézették velemREMY írta: remélem ilyen alap filmek amiket az ember 3 évesen már megnéz már megvannak .
Star Wars 1-6, Indiana Jones 1-4, Terminator 1-3 (4 inkább hagyjuk... már a 3 is gagyi), Alien 1-4, Rocky 1-6, Rambo 1-3, Vissza a jövőbe 1-3,
Ettől meg ne félj Kashkanty írta: Filmklubba pedig gyere. Már várom, hogy pl. mit mondasz Bob által ajánlott filmre és fordítva.![]()
Köszönöm, és igen, Decemberben leszek 15 éves...A filmklubbal kapcsolatban még nem sokat tudok, Deus akart küldeni egy PÜ-t...most vagy elfelejtette, vagy még mindig azt irja.kanty írta:Kash Te most 14-15 éves lehetsz ugye?
Most az egyszer őszintén, tiszta szívből megvédelek.![]()
Szerintem 14 évesen kb. az ember ilyen filmeket néz. Nekem ekkortájt az Amerikai Pite típusú filmek a Taxi, Halálos Iram, Penge stb. filmek pörögtek, ehhez képest a Te listád semmivel sem rosszabb. Bár lehet, hogy már akkor gondok voltak az ízlésemmel. Sőt a Trópusi Vihar annyira gáz, hogy nekem tetszett is.
![]()
Igaz, hogy néha kicsit bibisnek tűnsz, de most kötelességemnek éreztem, hogy kiálljak melletted.![]()
Filmklubba pedig gyere. Már várom, hogy pl. mit mondasz Bob által ajánlott filmre és fordítva.![]()
Kash, ajánlom neked a Mechanikus Narancsot, épp a te korosztályodnak való.Kash írta:Nem tudom, hogy ez mennyire off...de azért elmondom:Kash! Te pedig könyörgöm, gyere filmklubba. Én vagyok a vezér, elintézem, hogy te ajánlhass elsőnek! Laughing Laughing Laughing
És amennyit fórumozol, szerintem simán beleférne neked heti egy film és jót is tenne neked... Wink
Szvesen csatlakozok, csak akkor küldjél nekem a pü-t, amiben leirod, hogy miket kell csinalnom, hol tudok filmet nézni(le kell tölteni? Netán van egy külön oldal...?) tehát érted?
Elnézést az off-ért.
Ka$h, megdoblak egy PÜ -vel, ha többiek nem hajlandóak. Kalózöböl lakója vagyok. Az itteni fórumozók nagy része pedig enkóóór lakó. De lehet hogy tévedek.Kash írta: Nem tudom, hogy ez mennyire off...de azért elmondom:
Szvesen csatlakozok, csak akkor küldjél nekem a pü-t, amiben leirod, hogy miket kell csinalnom, hol tudok filmet nézni(le kell tölteni? Netán van egy külön oldal...?) tehát érted?
Elnézést az off-ért.
Hagyd békén a szegényt, most jött ki a barlangbólREMY írta:21. században vagyunk. Nem tudsz beszerezni filmeket ??? o.O
21. században vagyunk. Nem tudsz beszerezni filmeket ??? o.OKash írta:Nem tudom, hogy ez mennyire off...de azért elmondom:Kash! Te pedig könyörgöm, gyere filmklubba. Én vagyok a vezér, elintézem, hogy te ajánlhass elsőnek! Laughing Laughing Laughing
És amennyit fórumozol, szerintem simán beleférne neked heti egy film és jót is tenne neked... Wink
Elnézést az off-ért.
Nem tudom, hogy ez mennyire off...de azért elmondom:Kash! Te pedig könyörgöm, gyere filmklubba. Én vagyok a vezér, elintézem, hogy te ajánlhass elsőnek! Laughing Laughing Laughing
A Tortát nem láttam, a Más világ nekem annyira nem jött be. A többi jó.messideco írta:A madridistán lemaradtam anno pár filmről, amíg nem voltam filmklubos:
-Más világ
-Fehér szalag
-Torta
-Vérző olaj
-Korcs szerelmek
-Ó testvér, merre visz az utad
-Ádám almái
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes megnézni ezeket?
remélem ilyen alap filmek amiket az ember 3 évesen már megnéz már megvannak . Khm.. első filmem a Star Wars 4 voltKash írta:Mintha olvastam volna itt a rórumon, hogy a fallosz szót helyettesitették a broki(remélem, igy érthető) szó helyébe...úgy látszik, rosszul emlékszem.ozsimiki írta:Szerintem hagyd a filmeket, kezd a szótárakkal
E.T. am tökéletes, már csak tényleg Brando & De Niro hiányzik belőle, és akkor a világtörténelem legjobb filmét láttad.![]()
Nem akarok nállad """"bevágódni"""", de a komolyabb filmek közül néztem még a "Bombák földjén" cimű filmet is.
Mintha olvastam volna itt a rórumon, hogy a fallosz szót helyettesitették a broki(remélem, igy érthető) szó helyébe...úgy látszik, rosszul emlékszem.ozsimiki írta:Szerintem hagyd a filmeket, kezd a szótárakkal
E.T. am tökéletes, már csak tényleg Brando & De Niro hiányzik belőle, és akkor a világtörténelem legjobb filmét láttad.
Dzsízösz- Pókember 3 ( )
Utóbbi hihetetlenül jó, kenterbe veri az 1. két részt.
Te kezdesz elfáradni?Kash írta:Igen, arra értettem...Remélem mostmár minden érthető...kezdek elfáradni.Na ezt meg nem értem Embarassed A fallosz,mint gyűjtőnév? Very Happy Biztos,h pont erre a szóra gondoltál,mint ami magában foglalja az egész szériát? Wink (V ez megint olyan szó,aminek gyakorlod a használatát az ismerete nélkül? Razz )
Igen, arra értettem...Remélem mostmár minden érthető...kezdek elfáradni.Na ezt meg nem értem Embarassed A fallosz,mint gyűjtőnév? Very Happy Biztos,h pont erre a szóra gondoltál,mint ami magában foglalja az egész szériát? Wink (V ez megint olyan szó,aminek gyakorlod a használatát az ismerete nélkül? Razz )
Ez a kettő ismerős a listáról,és sztem érdemes megnézni.messideco írta:
-Torta
-Ó testvér, merre visz az utad
Na ezt meg nem értemKash írta: Nekem a kaptár összes része mind egy fallosz, tehát ha én azt irom, hogy szeretem a kaptárt, akkor az 1-4-ig gondoltam..
REMY írta:No offense Kash
de ez milyen top 10 ? x"D
vannak benne jók, de ilyen tömeg gyártású popcorn moviek ezekÉrdekes egy kedvenc lista
am a zombis filmeket én is szeretem. Csak kevés minőségi alkotás van belőle :\