Sjd kolléga most a blog.hu berkein belül éli ki a folyton vitázó személyiségének előnyeit.Bob_Marley írta:... sjd is ezer éve nem írt.

Bob_Marley írta:
Deus pl nagyon eltűnt, aki nem is Deus volt hanem valami I-betüs.De Illuminasch vagy valami hasonló felhasználóra emlékeztek? Ő is nagyon eltűnt, vagy levproff és sjd is ezer éve nem írt. Persze változik minden, de ha már szóba került akkor pár régi arc hiányzik.
Először is Gratvisca el barca írta:
amugy meglep, hogy majdnem 20.000 hsz-szel ozsi "vezet", pedig nekem sosem tűnt olyan aktívnak. vagy csak kopnak az emlékek![]()
Ezt is most vettem észre és csodálkozok is rajta. Valószínű akkor én szólok hozzá semmitmondóan sokszor.visca el barca írta: amugy bob majdnem 5 éves hátrányban van és ő is közelít a 10.000-hez
Na ezek után próbáld meg beírni azt valakinek ha megkérdezi ugyanezt, hogy "keress utána az Interneten".sziasztok!
új vagyok a forumon és szomuruan vettem tudomasul, hogy csak most fedeztem fel ezt a honlapot (pedig internettel foglalkozom és egész nap a gép elott ülök)
hétvégén adja vmelyik sport csatorna a meccsunket?
VISCA EL BARCA
irigy kutyák vagytok mind. mentek is tiltóra.lui1698 írta:Jó, azért azt hozzá kell tenni, hogy a 10000 nagy része az igazolások topicba írkált 7561 felállásból meg az élőbe beírt kétszavasokból áll.
Bob_Marley írta:Nem szoktam ezt figyelni, de most azért megakadt rajta a szemem. v.e.b gratulálok a 10.000 kommenthez, ez azért egy szép jubileum. Nem sok ember van a fórumon aki ennyiszer hozzászólt semmitmondóan a dolgokhoz.
Nem lennék benne biztos, hogy jól járnál azzal, ha euróba kapnád.Tim írta:Van egy fiatal grafikus leány,aki diplomamunka gyanánt tervezett egy sorozat bankjegyet, egész
pontosan magyar eurókat. Szerintem nagyon jók lettek,ha én lennék az illetékes elvtárs simán rábólintanék,bár attól tartok még a nyugdíjamat sem fogom euróban kapni..Kivéve persze ha arrébb költözöm egy házzal![]()
A bankjegyeket ITT tudjátok megnézni.
Rendben, eze esetben megpróbálok 10 ezer alatt kiegyezni vele.Taibi írta:Ugye a wordpress alapvetően egy ingyenes termék, és ha az ismerősöd egy szintén ingyenesen letölthető sablont szab neked személyre, akkor lényegében csak a munkaidejét kell megfizetned (illetve a weboldal domain regisztrációját és a webhostingot).Victor_Valdes írta: Nekem csinálnak. Egy ismerősöm. Semmi különös dologra nem kell gondolni. Alap dizájn, és ennyi.
Ha csak telepíti a WP-t a tárhelyre, meg feltesz egy sablont, az kb 15 perces munka
Ha személyre is szabja a sablont, akkor az kb 1-5 óra munka.
Ha egyedi dizájnt készít hozzá, akkor több idő is kellhet,
De szerintem max 10-20 ezer Ft.
Ugye a wordpress alapvetően egy ingyenes termék, és ha az ismerősöd egy szintén ingyenesen letölthető sablont szab neked személyre, akkor lényegében csak a munkaidejét kell megfizetned (illetve a weboldal domain regisztrációját és a webhostingot).Victor_Valdes írta: Nekem csinálnak. Egy ismerősöm. Semmi különös dologra nem kell gondolni. Alap dizájn, és ennyi.
Nekem csinálnak. Egy ismerősöm. Semmi különös dologra nem kell gondolni. Alap dizájn, és ennyi.Taibi írta:Nehéz behatárolni, rengeteg dologtól függ, 10e-100e Ft közötti intervallum.Victor_Valdes írta:eEgy sima wordpress alapú weblap elkészítése mennyibe kerülhet baráti áron?
Neked van szükséged egy weboldalra, vagy te csinálsz valakinek és be kellene határolni az árat?
Nehéz behatárolni, rengeteg dologtól függ, 10e-100e Ft közötti intervallum.Victor_Valdes írta:eEgy sima wordpress alapú weblap elkészítése mennyibe kerülhet baráti áron?
15en élték túl. Lepottyant egy gép egy sekély vizű tóba a távol-keleten.palesz77 írta:Lehet én vagyok értetlen, de 15-en haltak meg, vagy 15-öt tudtak eddig kimenekíteni a roncsok közül, vagy hogy? Meg amúgy mi volt ez? Nem olvastam semmi hírt ma még, szóval le vagyok maradva kicsit..Leon írta:A taxiban ülők túlélték a, gében 55ből kb 15en eddig.