commandoskanty írta:Háborús játékok érdekelnenek.
Ne legyen nagyon bonyolúlt és a gépigény se legyen nagy.
11 éves srác tudjon vele játszani![]()
Előre is kösz
Segítség kéne
- lui1698
- Llegenda del Barça

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
A legót már unja. Probálom valami jó kis sportgamere rá szoktatni, de nem érdeklijelwaz írta:]Vegyél neki inkább lego-t! Azzal is lehet "háborúzni, de nem fröcsköl a vér, segíti a kreativitását stb. 11 éves korban ez még korai. De tényleg nem akarok beleszólni.

Úgy, h várom, ha valaki túd segiteni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Ferenc körút (VIII.ker). Villamos megálló mellet. És köszi szépen!barca99 írta:...
Vegyél neki inkább lego-t! Azzal is lehet "háborúzni, de nem fröcsköl a vér, segíti a kreativitását stb. 11 éves korban ez még korai. De tényleg nem akarok beleszólni.kanty írta:Háborús játékok érdekelnenek.
11 éves srác tudjon vele játszani
Háborús játékok érdekelnenek.
Előre is kösz

Előre is kösz

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Ha megírod melyik kerületben/utcában/esetleg házszámban kellene, könnyebb segíteni. A Digi pl. előszeretettel célozza meg a lakótelepeket, társasházakat a LAN-netével, ami ár/érték arányban a legjobb (pl. 2500 Ft-ért 20/10-megabites csomag). De a TvNetworknek is van hasonló kaliberű LAN-nete. Ha az nincs, marad az ADSL, az ehhez képest rémesen drágának fog tűnni (most keresünk Debrecenben, szintén albérletbe, 2,5 megás net ca. 3500 Ft.)
Szóval azt ajánom elsősorban Digi és TvNetwork honlapján érdeklődj, merre van kiépítve a LAN (vagy optikai) hálózat. Sok helyen vannak (Pesten gondolom még inkább), viszont így is elég "halvány" a lefedettség. Itt Debrecenben van olyan, hogy egy utca két-három háztömbjében elérhetőek, de vannak olyan helyek, ahol az egész utca lefedett, tehát reménykedj, hogy az albérletetekig el van húzva az optikai kábel.
A wifi-t szerintem majd magatoknak kell megoldani.
Szóval azt ajánom elsősorban Digi és TvNetwork honlapján érdeklődj, merre van kiépítve a LAN (vagy optikai) hálózat. Sok helyen vannak (Pesten gondolom még inkább), viszont így is elég "halvány" a lefedettség. Itt Debrecenben van olyan, hogy egy utca két-három háztömbjében elérhetőek, de vannak olyan helyek, ahol az egész utca lefedett, tehát reménykedj, hogy az albérletetekig el van húzva az optikai kábel.
A wifi-t szerintem majd magatoknak kell megoldani.
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Sziasztok!
Budapesten albérletbe keresek internet szolgáltatót, természetesen gyorsat, olcsót (akár routert is adhatnak a wi-fihez), 3 géphez, megbízhatót, és olyat, amelyiknél nem kell 1 év hűségnyilatkozatot aláírni. Ha esetleg valaki ismer/használ ilyet, írja már meg legyen szíves, hogy mely szolgáltató az.
Köszi előre is!
Budapesten albérletbe keresek internet szolgáltatót, természetesen gyorsat, olcsót (akár routert is adhatnak a wi-fihez), 3 géphez, megbízhatót, és olyat, amelyiknél nem kell 1 év hűségnyilatkozatot aláírni. Ha esetleg valaki ismer/használ ilyet, írja már meg legyen szíves, hogy mely szolgáltató az.
Köszi előre is!
- Forcabarca8
- Capitá del Barça
Fecooo
köszi! a Telekiben leszek kolis. am a kocsmakereső.hu-n bukkantam még rá a Vízmű kKlubra, és kaptam rá haveri ajánlást is
akkor majd megnézem mind2öt, aztán meg majdcsak lesz vh.
habár szvsz a közelebbi lesz a befutó, mert nem szeretnék sokat négykézláb mászni 
köszi! a Telekiben leszek kolis. am a kocsmakereső.hu-n bukkantam még rá a Vízmű kKlubra, és kaptam rá haveri ajánlást is

- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Ja és még annyi, hogy próbálj vádligyakorlatot csinálni sokat ( tudod, amikor lábujjheggyel felálsz valamire - pl: zsámoly,- és pipiskedsz, aztán vissza, majd ujbol pipiskedsz, ha megy akkor súlyzóval a kezedben.) Ez erősíti a bokaszalagod, de ne terheld le rögtön. És krémet próbáld ki! Nagyon jó!maister6000cm3 írta:Hát van egy új spéci krém! ACTIVON a neve. Ez nekem a térdemmel volt gond és bevált a kenőcs. De ha ez a sérülés lassan 2 éve lett műtve, akkor nem ártana elmenned egy sebészhez.Bojan Krkic írta:Helló Mindenki. Egy spéci tanács kéne.
Arról van szó hogy tavaly előtt novemberben volt egy bokaszalag szakadásom és azt hiszem elvarrtak egy ideget nekem,mert ha végigsimítom a sebemet akkor érzékennyé válik a 2. legkisebb lábujjam, és amikor lábfejjel rúgom a labdát akkor fáj egy ideig a bokaszalagom.
Kérdés: Mit tudok tenni hogy ne fájjon,mivel kenjem esetleg valami már rá...(a flektor nem jött be)
Ha kérdezni akarsz valamit írj pü-t és segítek.

- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Hát van egy új spéci krém! ACTIVON a neve. Ez nekem a térdemmel volt gond és bevált a kenőcs. De ha ez a sérülés lassan 2 éve lett műtve, akkor nem ártana elmenned egy sebészhez.Bojan Krkic írta:Helló Mindenki. Egy spéci tanács kéne.
Arról van szó hogy tavaly előtt novemberben volt egy bokaszalag szakadásom és azt hiszem elvarrtak egy ideget nekem,mert ha végigsimítom a sebemet akkor érzékennyé válik a 2. legkisebb lábujjam, és amikor lábfejjel rúgom a labdát akkor fáj egy ideig a bokaszalagom.
Kérdés: Mit tudok tenni hogy ne fájjon,mivel kenjem esetleg valami már rá...(a flektor nem jött be)

a legdrágább hely a széchenyi tér melletti villamos alapú kocsma, de ott tuti van tv (legalábbis úgy emléxemForcabarca8 írta:Szegediek, segítsetek!
holnap leszek több év után először szegeden, és vhol néznem kellene a meccset (asszem, nem kell mondanom, h melyiket) kérdés: hova menjek? leginkább ilyen közművelődési központok (alias kocsmák
) érdekelnének. elvárások: legyen sör, nagyon sok sör

amúgy koleszos vagy, vagy albis?
- Forcabarca8
- Capitá del Barça
Szegediek, segítsetek!
holnap leszek több év után először szegeden, és vhol néznem kellene a meccset (asszem, nem kell mondanom, h melyiket
) kérdés: hova menjek? leginkább ilyen közművelődési központok (alias kocsmák
) érdekelnének. elvárások: legyen sör, nagyon sok sör 
holnap leszek több év után először szegeden, és vhol néznem kellene a meccset (asszem, nem kell mondanom, h melyiket

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Sajnos, már nem...Perrero írta:Danubiusos rádióműsorokat nem lehet letölteni valahonnanFőleg Balázs és vadon Jani ámokfutásai érdekelnének

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
-
- Jugador d'estrella
Helló Mindenki. Egy spéci tanács kéne.
FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Köszi szépen. Komolyabb? Neeem. Csak egy sima vágást akartam végrehajtani. Mégegyszer köszi a programotGuardiola írta:Az MP3 Splitter -t tudom ajánlani ha nagyon egyszerű dolgot szeretnél. Ha szükséged van valami komolyabbra akkor megkérdem egyik barátomat, hogy mit használt, vágóként dolgozott az egyik rádióba, úgyhogy biztosan tud profi progit ajánlani. Ha szükség keress meg pm-ben.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Az MP3 Splitter -t tudom ajánlani ha nagyon egyszerű dolgot szeretnél. Ha szükséged van valami komolyabbra akkor megkérdem egyik barátomat, hogy mit használt, vágóként dolgozott az egyik rádióba, úgyhogy biztosan tud profi progit ajánlani. Ha szükség keress meg pm-ben.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Olyasfajta problémám támadt (még tegnap, amit azóta nem sikerült orvosolni), hogy van az AudaCity nevű audiószerkesztő progi. És megszeretnék vágni egy mp3-at. Ehhez ugye kell egy külön plug-in vagy mi a tököm egy fájl, egy lame_enc.dll fájl. Oké Eddig meg is van. Régebben működött is... de most kiírja ezt:
"You are linking to lame_enc.dll v.3.93. This version is not compatible with Audacity 1.3.7. Please download the latest version of the LAME MP3 library."
Nos már vagy negyvenezer különböző lame fájlt töltöttem le... mindre ezt írta ki. Eddig sose csinált ilyet. Ez az 1.3.7-es verzió már egy firssen felrakott cucc, előtte az 1.3.9-es volt fönt. Az se volt jó ezért próbáltam ki egy régebbit. Valaki esetleg ha tud segíteni... Hálás lennék. Vagy egy másik egyszerű alternatíva is van az ügy megoldására. Ha tudtok ajánlhattok egy másik hasonlóan egyszerű progit nekem, amivel megtudom vágni az mp3-amat. 2 percet akarok az elejéről lecsípni, mert így túl nagy a mérete, plusz nem kell az elején lévő szöveg. HEEELP
"You are linking to lame_enc.dll v.3.93. This version is not compatible with Audacity 1.3.7. Please download the latest version of the LAME MP3 library."
Nos már vagy negyvenezer különböző lame fájlt töltöttem le... mindre ezt írta ki. Eddig sose csinált ilyet. Ez az 1.3.7-es verzió már egy firssen felrakott cucc, előtte az 1.3.9-es volt fönt. Az se volt jó ezért próbáltam ki egy régebbit. Valaki esetleg ha tud segíteni... Hálás lennék. Vagy egy másik egyszerű alternatíva is van az ügy megoldására. Ha tudtok ajánlhattok egy másik hasonlóan egyszerű progit nekem, amivel megtudom vágni az mp3-amat. 2 percet akarok az elejéről lecsípni, mert így túl nagy a mérete, plusz nem kell az elején lévő szöveg. HEEELP

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- martin120
- Jugador del Barça
Nyugi tudni fogom az utat mert nem egyedül megyek ha nem a Fradi táborral.Csak azért kérdeztem mert meg akartam nézni hogy mikor van vissza fele vonat.De ugy nézz ki hogy csak másnap hajnali 5 re érünk vissza Pestre.kennyke04 írta:
tudom h stadionba akar menni, de szerintem egyszerűbb a nagyállomásnál leszállni, és villamossal menni ha jól számoltam 7 megállót (Pálma perszónál leszállni) és 5perc séta, mint Debrecen- Csapókertbe leszállni és onnan 15percet sétálni kacskaringóba, úgy h nem tudja merre kell menni
- kennyke04
- Entrenador del Barça
elég ha csak mondjuk, pl. http:// ncore.cc/announce, majd miután feltöltötted, töltsd le az oldalról, add meg neki a cumó helyétt, lehashol és már be is áll seedbePerrero írta:Igen amikor készíteném, a srác meg a stadionba akar menni
tudom h stadionba akar menni, de szerintem egyszerűbb a nagyállomásnál leszállni, és villamossal menni ha jól számoltam 7 megállót (Pálma perszónál leszállni) és 5perc séta, mint Debrecen- Csapókertbe leszállni és onnan 15percet sétálni kacskaringóba, úgy h nem tudja merre kell menni

"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
- Forcabarca8
- Capitá del Barça
kezdő egyetemista (SZTE-JGYPK sportkomm):
miért nem engedi felvenni az ETR, h felvegyek 1-2 órát? ha nem lesz órám, úgy tényleg nehéz lesz átmenni...
S.O.S.!
miért nem engedi felvenni az ETR, h felvegyek 1-2 órát? ha nem lesz órám, úgy tényleg nehéz lesz átmenni...
S.O.S.!

- kennyke04
- Entrenador del Barça
mármint amikor még torrentet készítesz?Perrero írta:ha ncorera fel akarok tölteni valamit, akkor trackernek mit írjak be
pübe is jöhet a válasz
Köszi
ha a központba akarsz, akkor simán Debrecen (vagy ha úgy írja akkor Debrecen- Nagyállomás)martin120 írta:Inkább Debreceniektől szeretném kérdezni hogy a Pestről Debrecenbe mész vonattal akkor meik megállónál kell leszállni ha a stadionhoz akarsz menni?
Most néztem a máv oldalát ott olyanok vannak hogy Debrecen-Csapókert,Debrecen-Kondoros,Debrecen-Szabadságtelep. és ezek közül meiknél kell leszállni?
"A fociban az a lényeg,