MQuCsabi írta:
Egyébként mondanivalóban és kifejezésmódban egyértelműen Miihii vitte a prímet, nyilván vén korából adódóan is.

Na cucc máj nudli, jó?

(Azért az első feléért köszipuszi

)
A zsenialitásom nem a koromnak köszönhető, egyszerűen így születtem
Am meg azt hiszem nemsokára felérek "költői pályám" csúcsára. Az új évad nyitója előtt befejezem a Trónok harca verstrilógiám utolsó fejezetét, amikre nagyon büszke vagyok, ennyire még egy versemmel sem voltam megelégedve, mint ezekkel

#PacsiMihi
Netes barátkozás
Én sem találok semmi kivetnivalót a fórumos és egyéb barátkozásban. Lényegében nem a másik fél arca, hanem a mondanivalója, érdeklődési köre, kifejezésmódja teremt egy alapot, amire lehet adott esetben építeni. Ha valakivel jól megértitek egymást és több témában is kellemes beszélgetésbe torkoll a dolog, akkor abból simán lehet működő barátság is. Persze nem árt hozzá, ha egy-egy sörözés alkalmával élőben is kivitelezhető a dolog.
De ahogy a személyes ismerkedést, ezt is egy beszélgetés indítja el és a továbbiak tartják életben. Ha ez működik, akkor ehhez simán ugródeszka lehet akár egy arcnélküli fórum is.
Természetesen tiszteletben tartva az álláspontodat Bob, de nem értem miért van ilyen merev elutasítás benned ez ellen, hogy márpedig a net nem erre való, de tényleg a te véleményed, a te dolgod. Mindazonáltal sztem is belefér pediglen, sőt, lényegében a kapcsolatépítés, -tartás legegyszerűbb módja és a legkönnyebb új impulzusokhoz jutni, bővítendő a potenciális spanjelöltek körét adott esetben.
Viszont az tuti, h nincs az a fórum, net, akármi, ami helyettesíthet egy jó sörözős összeröfit