Hy culék!
Egy magánéleti problémával fordulnék hozzátok:
Nos kb 2 és fél évvel ezelőtt összejöttem egy lánnyal egy buliban, de csak egy este erejéig, folytatás nem történt. Rá félévre a sors úgy hozta, hogy bekerültem egy baráti társaságba, aminek Ő is tagja volt és egy szülinapi mulatságon megint "összemelegedtünk"... Namármost én akkor nem tudtam még, hogy van neki barátja, távkapcsolatban. Szóval elhívtam randizni, igent mondott, jól is sikerült, utánna elmentünk bulizni ott megint csókolóztunk meg miegymás. Hajnalban a Duna parton sétálva mondta meg, hogy van neki kapcsolata. S, hogy gondolkodik még ezen az egészen, közös barátaink is mondták, hogy szerintük szakítani fog a másikkal, mert egy távkapcsolat nem működik.
Én beleszerettem közben, s végül 1-2 hónap huzavona után beleuntam az egészbe, hogy nem tudott dönteni és mondtam, hogy ne gyötrődjön miattam válassza a másikat...
Aztán telt múlt az idő és barátok lettünk, közben Ő elvolt a párjával, aki külföldön lakott én nekem hol volt barátnőm hol nem... Aztán idén nyár vége fele szakított a barátjával, és nemolyan régen az én kapcsolatom is véget ért lényegében közös megegyezéssel. Két hete megint egy születésnapot ünnepeltünk és hirtelen eszembe jutottak a régi érzések, mintha azzal, hogy szakított volna azzal a sráccal, most valami gát szakadt át bennem ami eddig előttem tornyosult és szeretnék újra vele lenni.
Elhívtam hétvégére moziba, mint barátot, de szeretnék többet értitek ugye? S az lenne a kérdésem ,hogy miként közeledjek felé. Hogyan tudhatnám meg, hogy Ő is szeretné e újra elkezdeni vagyis inkább elkezdeni!?
Aki ad tanácsot, vagy csak elmondja saját tapasztalatait hasonló dologban annak előre is köszönöm!