Asys írta:johdepp!
A vers arról szólt, hogy mit éreztem iránta, bár talán kicsit forrófejű voltam még akkor az tény, azóta lehiggadtam, és persze két évvel tapasztaltabb
Szóval akkor írtad neki, amikor már lemondtál róla? Vagy úgy tettél, mintha lemondtál volna róla, és ettől a levéltől remélted, hogy felébred benne az addig szunnyadó, erősebb szimpátia irántad?

És mit értél el a levéllel? Azt gondolom nem, hogy a barátnőd lett, mert nem úgy volt a történet, hanem hogy csak barátok voltatok mindig, nem? Azért fontos ám, mert ha elérted a célod a levéllel, akkor az jó jel, ha viszont nem, az annyira nem jó. Szerintem.
miihii írta:Mondjátok meg a kiszemelt lédinek,h ismertek engem

tuti siker
Nem módszerem van,hanem,h a leírtak alapján én mit tennék.Asys szitujában először feltérképezném a dolgokat bókokkal,egyebekkel és a visszajelzéseket figyelve érezhető,h meddig lehet elmenni.Majd,ha zöld utat sejtek,akkor egy hatásos szöveget lenyomva a tettek mezejére lépek.Egyszerű,mint egy pofon...(Bár a pofon a legvégső módszer

)
Hű, ilyen híres ember vagy? xD Jólvan, ezentúl rád hivatkozok majd minden esetben.

Amúgy ja, ez jól hangzik. Ő ismeri a lányt, neki kell tudnia, hogy hol vannak a határok, meg úgy általában bonyolultabb egy lány annál, semminthogy csak úgy igazán jó tanácsot lehessen adni így távolról.
miihii írta:Én egy olya megoldást javasolnék,h lenyomozod titokban a kedvenc virágját.Kiválasztasz egy helyet,ahova vinni fogod mozi után.Még korábban beviszed a növényt az étterembe és némi pénzegységért felbéreled a személyzet vmely tagját,h adott esetben majd vigye oda az asztalotokhoz.Az adott eset pedig az lesz,ha a beszélgetés komolyra fordul.Jelzel és egy váratlan,gáláns gesztus lesz a lánykánál.
Valamint hasznos is.Egyrészt tényleg nem kókad el az este során,másrészt nem biztos (mint írtad is),h jó húzás lenne.Így ott lesz talonban a legjobb esetre felkészülve.Persze egy pár soros kísérővel.
Ez meg nem egyszerű. Milyen ötletek... Asszem jobb lesz, ha Asys most rögtön elkezdi szervezni a dolgokat, ha úgy akar eljárni, mint te, és nem akar kifutni az időből.
A virághoz meg itt van
ez. Bár tényleg az a legjobb, ha kideríted a kedvenc virágát. Viszont ha nincs kedvence, vagy nem tudod kideríteni, akkor járj el ez alapján, csak nem akkora hülyeség.

Vigyél neki gardéniát, aztán kész. Bár nem tudom mi az, de az olyat jelent elvileg, amit el akarnál mondani.

szerk.: Hopp, van itt olyan, hogy:
Vörös tulipán: Szerelmi vallomás.
Capon írta:Na mi ez a nagy szaktanács adás srácok?

Tudod, van az a mondás, hogy Magyarországon mindenki ért a focihoz, de mégsem vagyunk sehol sem fociban. Vagy valami ilyen. Na, ez tökéletesen igaz a nő-ügyekre is.