Mozi & Filmek
- noname
- Llegenda del Barça
Lenne egy kérdésem. Szeretem/szeretjük az ilyen típusú fuilmeket, mint a Snatch, Lucky number Slevin,Sherlock filmek ... aki látta, tudja milyen stílusra gondolunk. Tudtok-e még ajánlani ezekhez hasonlót??? Amiket láttam ezeken kívül: Lock,stock and two smoking barrels, RocknRolla,Pulp fiction,Oceans filmek, Banki meló,Olasz meló,Kiss kiss bang bang.
Szóval ezek jutnak eszembe és tudtok-e még ajánlani?
Szóval ezek jutnak eszembe és tudtok-e még ajánlani?
A Fifa egy szégyen
- davi10
- Llegenda del Barça
Torrente 4
Hozza a szokásost
, talán egy kicsivel gyengébb
Mondjuk a végén aszittem lesz valami olyasmi, hogy rákeni az egészet Csing-csengre, vagy őt akarják elkapni a rendőrök
8/10
Hozza a szokásost

Mondjuk a végén aszittem lesz valami olyasmi, hogy rákeni az egészet Csing-csengre, vagy őt akarják elkapni a rendőrök

8/10

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Bő féléve láttamdavi10 írta:Pontosan így vagyok én is. Most nézem a Torrente 4et én isMessidona10 írta: Na, egész nyáron erre a filmre vártam, meg persze a Torrente 4. részéreVégre fent van mindkettő, hétvégi program meg is van. Köszi, hogy szóltál

- davi10
- Llegenda del Barça
Pontosan így vagyok én is. Most nézem a Torrente 4et én isMessidona10 írta: Na, egész nyáron erre a filmre vártam, meg persze a Torrente 4. részéreVégre fent van mindkettő, hétvégi program meg is van. Köszi, hogy szóltál

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Na, egész nyáron erre a filmre vártam, meg persze a Torrente 4. részéredavi10 írta:Amerika Pite - A Találkozó
Gondolom nem vagyok egyedül azzal, hogy nagyon szerettem az eredeti "trilógiát". Az volt csak a bajom a filmmel, hogy minden ismerősöm, aki látta úgy beszélt róla, hogy "nagyon komoly film" meg "jobb mint az első rész". Plusz egy fél évet vártam rá (köszi nCore), szóval túl magasak voltak az elvárásaim, de ezt a filmet akkor is megnéztem volna, hogyha mindenki azt mondaná, hogy egy rakás sz*r, mert mégiscsak remek, hogy újra egy pite a régi szereplőkkel.
Nekem úgy jött le, hogy inkább a nosztalgiára mentek, mint a poénokra.
7/10

- davi10
- Llegenda del Barça
Amerika Pite - A Találkozó
Gondolom nem vagyok egyedül azzal, hogy nagyon szerettem az eredeti "trilógiát". Az volt csak a bajom a filmmel, hogy minden ismerősöm, aki látta úgy beszélt róla, hogy "nagyon komoly film" meg "jobb mint az első rész". Plusz egy fél évet vártam rá (köszi nCore
), szóval túl magasak voltak az elvárásaim, de ezt a filmet akkor is megnéztem volna, hogyha mindenki azt mondaná, hogy egy rakás sz*r, mert mégiscsak remek, hogy újra egy pite a régi szereplőkkel.
7/10
Gondolom nem vagyok egyedül azzal, hogy nagyon szerettem az eredeti "trilógiát". Az volt csak a bajom a filmmel, hogy minden ismerősöm, aki látta úgy beszélt róla, hogy "nagyon komoly film" meg "jobb mint az első rész". Plusz egy fél évet vártam rá (köszi nCore

7/10

Nem a mondandója a lényeg, én sem arra figyeltem, túl sok volt a cici. Csak kicsit szerintem túl lőttek a célon, nem kellett volna a kócerájt felgyújtani, aztán meg ettől ők a legnagyobb császárok, erre céloztam.
Amúgy kategórián belül is elég egyszer nézős.
Amúgy kategórián belül is elég egyszer nézős.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Director del Fútbol
Jó ilyen alapon akkor Bud Spencert,Terence Hill kettőst se nézzenek, nehogy agresszívvá váljanak szerencsétlen elcseszett fiatalok 
Vagy még azt hiszik hogy csak a Puffin adhat nekik erőt is mindent lebíró akaratot

Vagy még azt hiszik hogy csak a Puffin adhat nekik erőt is mindent lebíró akaratot

Igen, aki komolyan veszi meg is érdemli.gergo9 írta:Jajj.kanty írta:
Projekt X
Remek motivációt ad a mai tiniknek.Aki komolyan veszi ezt a filmet az meg is érdemli. Mi szakadtunk rajta de nem is feltétlenül a poénok miatt hanem rengeteg saját élmény eszünkbe jutott a korábbi állatságainkból. Fél percenként megállítottuk és vki már kezdte is "Emlékszel mikor XY stb"
![]()
Jó emlékeim vannak a filmről, annak ellenére ha bármelyik szereplő jönne velem szembe nem is ismerném hiába kb 1hónapja láttam.
Én sok tiniből kinézem, hogy félig meddig, vagy egészen komolyan veszi.
-
- Director del Fútbol
Jajj.kanty írta:
Projekt X
Remek motivációt ad a mai tiniknek.

Jó emlékeim vannak a filmről, annak ellenére ha bármelyik szereplő jönne velem szembe nem is ismerném hiába kb 1hónapja láttam.
- visca el barca
- Presidente del Barça
decc rájt.REMY írta:ember függő az egész. Kinek mi tetszik.
Példa. Én a Kickboxer című filmet Van Dammeal akármikor megtudom nézni és mér rengetegszer láttam. Valaki 1x sem tudja végig nézni. Nekem többször nézős film másnak nem.
de miért többszörnézős? mitől? szereted vandammeot? jok az akciók? e film alatt durrantottál meg először egy nőt?
olyan filmet, amit pl egy nagy csavar tesz érdekessé, érdemes e megnézni másodjára, ugy, hogy már tudod mi lesz a poén, stb stb. ilyenekre vagyok kivancsi
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Llegenda del Barça
Úgy értettül (legalábbis én), h nem a közönség által többszörnézös filmek miért olyanok. Hanem amit te szeretsz többször megnéniz. Legyen az Kicboxer, Sötét lovag, Gyilkos cápa vs. óriáspolip vagy akármi. Hogy az miért lett többszörnézős. De hát szerintem erre nincs normális magyarázat. Azárt van, mert jó és egyszerűen így ézem!REMY írta:ember függő az egész. Kinek mi tetszik.
Példa. Én a Kickboxer című filmet Van Dammeal akármikor megtudom nézni és mér rengetegszer láttam. Valaki 1x sem tudja végig nézni. Nekem többször nézős film másnak nem.
Mivel nincs egyforma értékrendünk a filmeknél így mindenkinél más lesz. Persze találunk egyező filmeket, de nem minden esetben.
szerintem

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Bulikban is lopott dumákkal nőzökbence-barca írta:
Elnézést luiBobnál vettem észre anno a Blow up nál
![]()

Oooh ezer film van, amit nem láttam, sőt az elmúlt 5-10 évből töredékeket láttam, de ez mondjuk ahogy látom 95ös, de ez is kimaradt.
Amúgy nem teljesen a téma, hogy mi az ami többször nézős, de én pl új filmeket nem szívesen nézek, inkább azokat szoktam, amiket láttam és tudom jó, ez egy ilyen "rögeszme" nálam, nehezen kezdek új dolgokba, ez az élet minden területére igaz

Pl én anno ezért is léptem be a klubba, s nem is csalódtam, mert hétről-hétre nagyjából olyan filmek kerülnek be, amiket 90%ban nem láttam, s ez jó, az hogy spec tetszik vagy nem más kérdés, de legalább "rá vagyok kényszerítve" hogy újat nézzek.
off: mennyire idegesítő, hogy állandóan idézőjeleket írok????De ezt komolyan kérdezem, mert szeretnék róla leszokni, de fogalmazás szinten meg ami eszembe jut azt írom, szinonima mint fogalom nem létezik számomra

ember függő az egész. Kinek mi tetszik.
Mivel nincs egyforma értékrendünk a filmeknél így mindenkinél más lesz. Persze találunk egyező filmeket, de nem minden esetben.
szerintem
szerintem

-
- Llegenda del Barça
Hát... jó neked! Engem mikor láttam nagyon ledöbbentett és sokáig a hatása alatt voltam...visca el barca írta:nem tudom, de nekem ez a film nem lehangoló, sőt elég távol állt tőle![]()
az meg, hogy egy filmet mi tesz többször nézőssé megint csak egy jó kérdés. sőt, fel is dobom vitaindítónak.
én egyelőre nem tudok válaszolni
Érdekes vitatéma lehet ez, ha kibontakozik de én nem tudnék erre válaszolni.
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem tudom, de nekem ez a film nem lehangoló, sőt elég távol állt tőle
az meg, hogy egy filmet mi tesz többször nézőssé megint csak egy jó kérdés. sőt, fel is dobom vitaindítónak.
bob, egyszerűen nem hiszem, hogy te sem láttad még
azt hittem ez a film nálad vmi alapkategoria. bár a tuloldalon is azt gondoltam h már mindenki látta. 

bob, egyszerűen nem hiszem, hogy te sem láttad még

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2012.08.08. 22:49:32-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Llegenda del Barça
Elnézést luiBob_Marley írta:off:
Az ananász szöveg nem az enyém
copyrights by lui
Jó olvasgatni ebben a topikban, én nem ismerem ezt a filmet, de így leírtak alapján egész korrektnek tűnik, úgyhogy még egyet felírok magamnak amit meg kellene nézni....Bár van egy pár, csak idő lenne rá

Amúgy meg vedd úgy, h tőlem ez egy elő-ajánlás

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
off:
copyrights by lui
Jó olvasgatni ebben a topikban, én nem ismerem ezt a filmet, de így leírtak alapján egész korrektnek tűnik, úgyhogy még egyet felírok magamnak amit meg kellene nézni....Bár van egy pár, csak idő lenne rá
copyrights by lui

-
- Llegenda del Barça
Most olvastam pár értékelést róla, legutóbb tegnap olvastam, azóta ugyan csak pár, de jött. Hát, hogy Bob szavával éljek: de sok az ananász ott
Ahogy észrevettem nem értette mindenki.
Remy: ide pont, h nagyon kellett a fekete-fehér. De most akkor ne menjünk bele ebbe
VEB: nekem ez a film pont olyan, ami bár nagyon tetszik, nem tudnám megnézni sokszor, mert egyszerűen annyira lehangoló vagy hogy mondjam. Pedig ugye az ilyen jó filmek pont olyanok, h szereted (minél) többször látni őket. Nekem ez olyan, amit biztos látni fogok még párszor, de sokszor semmiképp sem. Viszont valamikor megnézem újra mindenesetre
Reagálva az értékelésedre a túloldalon

Ahogy észrevettem nem értette mindenki.
Remy: ide pont, h nagyon kellett a fekete-fehér. De most akkor ne menjünk bele ebbe

VEB: nekem ez a film pont olyan, ami bár nagyon tetszik, nem tudnám megnézni sokszor, mert egyszerűen annyira lehangoló vagy hogy mondjam. Pedig ugye az ilyen jó filmek pont olyanok, h szereted (minél) többször látni őket. Nekem ez olyan, amit biztos látni fogok még párszor, de sokszor semmiképp sem. Viszont valamikor megnézem újra mindenesetre

Reagálva az értékelésedre a túloldalon

Van egy tipikus fényképezés a franciáknál. Nem tudom elmagyarázni, de a francia filmeknél lehet érezni. Az is tökéletes lett volna hozzá.kanty írta:Szerintem meg remek húzás volt. A francia külváros, az ottani közeg bemutatására tökéletes volt a fekete-fehér ábrázolás. Sokkal karakteresebb lett így a film, mintha színes lett volna.REMY írta: Fekete-fehér szín kombót nem is értettem. Egyszerűen felesleges volt.
Amúgy félre értés ne essék én nem vagyok a fekete-fehér ellen, mert nincs vele bajom, sőt, de itt feleslegesnek éreztem.
Szerintem meg remek húzás volt. A francia külváros, az ottani közeg bemutatására tökéletes volt a fekete-fehér ábrázolás. Sokkal karakteresebb lett így a film, mintha színes lett volna.REMY írta: Fekete-fehér szín kombót nem is értettem. Egyszerűen felesleges volt.
Safe House / Védhetetlen
Látta ezt valaki rajtam kívül itt a fórumon? Kíváncsi lennék a véleményére, mert nekem minden klappolt. Egy jó történet 2 remek főszereplővel akik hibátlanul játszották a szerepüket. Semmivel nem volt gondom, ezen is látszik hogy nem vagyok kritikus. IMDB-n jónak számít a 6.9-es értékelés összesítve?
Mert én keveslem.
Látta ezt valaki rajtam kívül itt a fórumon? Kíváncsi lennék a véleményére, mert nekem minden klappolt. Egy jó történet 2 remek főszereplővel akik hibátlanul játszották a szerepüket. Semmivel nem volt gondom, ezen is látszik hogy nem vagyok kritikus. IMDB-n jónak számít a 6.9-es értékelés összesítve?

-
- Llegenda del Barça
Igen... ezért vagyunk különbözőekREMY írta: Fekete-fehér szín kombót nem is értettem. Egyszerűen felesleges volt.

Fekete- fehér színkombó az egyik legjobb "effekt", amit használt a rendező... nem véletlen... pont a bőrszínek miatt...
Persze, most lehet jönni azzal, h de a néger így is kitűnik, de azt gondolom ez komolytalan lenne...
Szerintedbence-barca írta:Láttam, h az egyik ajánlás a La Haine.Faust írta:A túloldali Filmklubból:
Milyenek a vélemények róla? Mert csak 1-2 értékelést láttam. De azok lesújtottak, ugyanis szerintem az egy kifejezetten jó film értékes/ érdekes mondanivalóval!