Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Marvel oldalon a legjobb szerintemvisca el barca írta:már megint csinálod itt a feszkót?
nem volt elég tegnap a country "zenéd"? ma meg meg akarod magyarázni h a pattanásos peter parker a legmenőbb superhero?
2015visca el barca írta: két kérdés:
tudja valaki mikorra tervezik a 2. részt?
edward norton nem vállalta hulkot?
Igen, pont ezt fejtegettem volna, hogy számomra a mese =/= gyerekek. Majd legközelebb megpróbálom érthetően.REMY írta:A Gyűrűk Ura felnőtteknek készült. Meg amúgy is nézzünk meg egy Orcot vagy egy Uruk-hai-tbarca99 írta: Szerintem a Harry Potter vagy a Gyűrűk Ura (de akár a Star Wars is) mese.![]()
![]()
Viszont a Hobbit eredetileg gyerekeknek készült regény volt. Úgyhogy az visszafogottabb lesz.
Egyik haverom külföldön él és már látta, ő nem volt tőle elájulva, állítólag az összes jó poént lelőtték a trailer-ben... De 1x megnézem én is.csababarca írta: A héten meg nálunk is elkezdik vetíteni a Tedet,jónak ígérkezik+ Mila Kunis
Én a Gyűrűk urát nem láttam, valahogy nem is érdekel, megvagyok nélküle, néhány havertól kapom is az oltásokatREMY írta: sosem értettem, hogy lehet úgy felnőni, hogy nem látta valaki a Star Wars filmeket. Nem kell szeretni, de nem látni.......
Ez kb azzal egyenlő, hogy reggel felkelsz...
A Gyűrűk Ura felnőtteknek készült. Meg amúgy is nézzünk meg egy Orcot vagy egy Uruk-hai-tbarca99 írta: Szerintem a Harry Potter vagy a Gyűrűk Ura (de akár a Star Wars is) mese.![]()
Azért mert a mese alatt a gyerekeknek készült rajzfilmekre/gyerekmesékre gondolsz, pedig a DB (főleg a Z) az idősebbek számára készült rajz/animációs film.ozsimiki írta:Örülök,h folytják DB-t, bár nekem megvan mind kiírvaGyerekkori, és felnőttkori kedvencem is egyben, azon kevés mesék egyike, amit felnőtt fejjel is meg tudok nézni, nem sok ilyen maradt
Azért akkora hárdkór fan nem vagyok, bár mondjuk ez inkább a focira, mint sportra igaz, hogy nem lájkolom már.REMY írta:de a barcának szurkolszEazzy írta: Márpedig én is úgy nőttem föl, és lám, kicsit sem zavar![]()
ez volt a mellékhatása
letértél a helyes útról
Pont tegnap néztem a Shop-stop 2-t, egyből ez ugrott be:Faust írta:Bob ezt meg ne lássa, mert megint jön a 3-4 oldalas vita a semmiről.sosem értettem, hogy lehet úgy felnőni, hogy nem látta valaki a Star Wars filmeket. Nem kell szeretni, de nem látni.......
Ez kb azzal egyenlő, hogy reggel felkelsz...![]()
de a barcának szurkolszEazzy írta: Márpedig én is úgy nőttem föl, és lám, kicsit sem zavar![]()
Márpedig én is úgy nőttem föl, és lám, kicsit sem zavarREMY írta:sosem értettem, hogy lehet úgy felnőni, hogy nem látta valaki a Star Wars filmeket. Nem kell szeretni, de nem látni.......
Bob ezt meg ne lássa, mert megint jön a 3-4 oldalas vita a semmiről.sosem értettem, hogy lehet úgy felnőni, hogy nem látta valaki a Star Wars filmeket. Nem kell szeretni, de nem látni.......