Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
REMY
Madridista

2012.08.23. 14:28:03

Mars mentőakció

Hát nagy csalódás. Brian De Palma eléggé melléfogott ezzel a filmmel. Pedig jó színészeket szerződtettek. Gary Sinise, Tim Robbins, Don Cheadle, Jerry O'Connell (ő inkább csak ismert :D )
Mindig is érdekeltek az űrutazós filmek, így ezt sem akartam kihagyni. De erőltetettnek és olyan semmilyennek tűnt a film egészen az utolsó fél óráig. Addig azt mondanám rá, hogy gagyi. Viszont az utolsó félórában volt fantázia. Ott érdekes lett a film. A lezárása szerintem túl hamar volt. 1-2 fejleményt még eltudtam volna nézni.
Persze ez a fél óra nem tudta teljesen átalakítani az összképet, így csak 5,5/10
davi10
Llegenda del Barça

2012.08.23. 14:24:11

Na mivel a Bosszúállók már "elérhető" normális minőségben, ezért elkezdtem bepótolni a képregény-filmes lemaradásaimat, mielőtt nekiülök.

Vasember
Jónak jó volt, de nem nagy cucc. Nem értem, hogy ő meg Batman miért szuperhősök, amikor annyi a képességük, hogy gazdagok...

7/10
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.08.23. 13:08:04

Ha Marvel képregények, nekem Amerika Kapitány a kedvencem. De sajnos filmben nem...
Az igazság az, h a Marvel filmek, nem rosszak, de nem szoktak kiugróan jók lenni. Mindegyik általában olyan átlagos filmnek megy el, én szempontomból 7/10 ek. Vannak persze gyengébbek, és ami ritkább jobbak. Vasember ilyen, meg nekem az X-men: First Class. Azok jobbak voltak, de azok sem feltétlenül azok a filmek, amikre azt mondom, kimagaslóan jó, de a többi Marvel filmből kiemelkedik.
Ami még nálam egy kedvenc, azt sokan biztosan nem fogják megérteni, de a Megtorló második része. Hogy miért azt nem tudom, mert la van húzva afilm, de valahogy én mégis nagyon szeretem, már többször láttam. De hát szinte mindekninek van olyan filmje, amit 10ből 9 ember lehúz, de te vagy az az egy, akinek bejön.
REMY
Madridista

2012.08.23. 13:02:43

visca el barca írta:már megint csinálod itt a feszkót? :lol:
nem volt elég tegnap a country "zenéd"? ma meg meg akarod magyarázni h a pattanásos peter parker a legmenőbb superhero? :lol:
Marvel oldalon a legjobb szerintem :D Ő kapta a legjobb storyt. (nem mint film)
Nekem ilyen Vasemberek, meg Thor félék nem jönnek be :D persze jók voltak a filmjeik, tetszettek is. De ha a többi szuperhőshöz hasonlítom őket akkor elvannak maradva :D

Globálisan nézve Batman az Nr1., De Marvelnál Pókember a legjobb. De ha már X-mennél vagyok akkor őket is előrébb sorolom mint a fentebb említett Vasembert, Thort, Fekete özvegy, meg egyéb ilyesmi félét :D
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.23. 12:54:19

már megint csinálod itt a feszkót? :lol:
nem volt elég tegnap a country "zenéd"? ma meg meg akarod magyarázni h a pattanásos peter parker a legmenőbb superhero? :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
REMY
Madridista

2012.08.23. 12:39:58

visca el barca írta: két kérdés:
tudja valaki mikorra tervezik a 2. részt?
edward norton nem vállalta hulkot?
2015

A 3 Hulk közül Mark Ruffalo volt szerintem a legjobb. Iszonyatosan jó volt a szerepre. Ő tényleg ilyen professzor kinézetű alak volt.
Én örülök, hogy nem Norton játszotta.

X-men?? Lol? :D Ha Marvel akkor Pókember. A többi a közelébe se érhet.
De ha X-men akkor Logan :P legnagyobb arc az összes közül.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.23. 12:32:16

bosszúállók

mivel elég nagy comics függő vagyok, természetesen oriasi várakozással kezdtem neki, s mint a legtöbb ilyen esetben, sajnos most is csalódnom kellett. nem mondom h rossz film volt, de sajnos közel sem jó annyira mint a hype (ejj de utalom ezt a szót) mutatja. egyrészt marha hosszú, másrészt az utolsó fél óra erősen kellett h megmentse a filmet. a történet még a képregényadaptációkhoz képest is marha gyenge, az, hogy lokit tették be főgonosznak csak valami ördögi vicc lehetett. én nem szeretem a transformerseket, de sztem ez a film semmivel nem jobb mint a teljesen lehuzott T3. ironman nagyon kellett hogy megmentse a filmet, nélküle sokkal élvezhetetlenebb lett volna.
nálam továbbra is az x-menek vezetnek, aztán jönnek a többiek jó nagy holtversenyben.

két kérdés:
tudja valaki mikorra tervezik a 2. részt?
edward norton nem vállalta hulkot?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Rinku
Director del Fútbol

2012.08.23. 09:30:19

Köszi! :wink: És jut eszembe, mi van a Men in Black III-al? :) Elmennék szívesen moziba, de itt Nyíregyházán csak 3D-ben adják, én meg azt utálom, mert migrénem lesz tőle és fáj a szemem is. Azért meg hogy kínlódjak, nem adok majdnem 2000-t...
Football, bloody hell. /SAF/
messideco
Presidente del Barça

2012.08.23. 08:52:22

Rinku írta:Tudja valaki, hogy a Batman új része mikor lesz fent
Télen kerül dvd formátumban kaphatóvá, talán csak akkor. Minden helyen azt írja, h not anounced, vagy estimated Dec 2012 :wink:

Úgyhogy még várni kő...
Kép
"And my heart will leave you never."
Rinku
Director del Fútbol

2012.08.23. 07:44:07

Tudja valaki, hogy a Batman új része mikor lesz fent ncoreon? :wink:
Football, bloody hell. /SAF/
MatyiG
Adminisztrátor

2012.08.23. 02:45:07

Tyű, micsoda filmet néztem meg ma!

August Rush

Nagyon jó film! Van benne zene, dráma, romantika.
Jól játszanak a színészek is!
Vége kicsit giccses volt, de nekem így is tetszett.
Zenék is mind jók benne.
Azt mondjuk nem értettem, hogy miért nem öregedtek semmit tíz év alatt a szülők? Vagy én néztem valamit félre a filmben?
Egyébként a végével még lehetett volna kezdeni valamit, kicsit hiányérzetem volt, pl bemutatni, hogy hogyan éltek ezek után, vagy mikor megmondták, hogy ők a szülei, pl a srác még akkor nem is tudta.
Ezek közül lehetett volna valamelyiket folytatni.

Így is

8/10

Ajánlom mindenkinek, többszörnézős, a gyerekből nagyon jó színész lesz! :wink:
barca99
Llegenda del Barça

2012.08.22. 21:49:20

REMY írta:
barca99 írta: Szerintem a Harry Potter vagy a Gyűrűk Ura (de akár a Star Wars is) mese. :)
A Gyűrűk Ura felnőtteknek készült. Meg amúgy is nézzünk meg egy Orcot vagy egy Uruk-hai-t :D
Viszont a Hobbit eredetileg gyerekeknek készült regény volt. Úgyhogy az visszafogottabb lesz.
Igen, pont ezt fejtegettem volna, hogy számomra a mese =/= gyerekek. Majd legközelebb megpróbálom érthetően.
PCsabi
aka Game90

2012.08.22. 20:30:11

Ó, jó kis Dragon Ball 8) Drigo-nak hála néhány éve végigpörgettem a részeket (kb. 45 dvd :mrgreen: ), most nyáron megint végig akartam tolni, de sajnos nem volt elég időm, így inkább bele sem kezdtem :? De nem kérdés, hogy az egyik legjobb sorozat a világon!
csababarca írta: A héten meg nálunk is elkezdik vetíteni a Tedet,jónak ígérkezik+ Mila Kunis :oops:
Egyik haverom külföldön él és már látta, ő nem volt tőle elájulva, állítólag az összes jó poént lelőtték a trailer-ben... De 1x megnézem én is.

Mila Kunis tényleg :oops:
REMY írta: sosem értettem, hogy lehet úgy felnőni, hogy nem látta valaki a Star Wars filmeket. Nem kell szeretni, de nem látni....... :roll:
Ez kb azzal egyenlő, hogy reggel felkelsz...
Én a Gyűrűk urát nem láttam, valahogy nem is érdekel, megvagyok nélküle, néhány havertól kapom is az oltásokat :D Viszont a SW nálam alapmű.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
El fanático
Entrenador del Barça

2012.08.22. 13:48:13

Végre volt időm kicsit pótolni a több éves lemaradásomat film-fronton :)

2 " rég meg akartam már nézni" darabbal:

Super 8:

Oké, hogy ' Sztívön Szpilberg ' meg minden, de attól még egyszer nézhetős kategória. Abszolút nem sajnálom, hogy egyéb elfoglaltság miatt nem a moziban néztük meg annak idején. Sima X-akták ' fíling' némi Men in Black beütéssel és egy csipet tini-romantikával.

10 / 5

Belső kör:

Jean Reno főszereplésével, akinek azért jó filmjei vannak. Nah, ez pont nem olyan féle - ismét azzal a "ettől is többet vártam" érzéssel szembesültem filmnézés után.
Maffiás krimi a cucc - teljesen átlagos, semmi extra - szintén egyszer nézhető kategória olyan estékre, amikor végképp nincs jobb dolgod.

10 / 3
REMY
Madridista

2012.08.22. 13:31:25

barca99 írta: Szerintem a Harry Potter vagy a Gyűrűk Ura (de akár a Star Wars is) mese. :)
A Gyűrűk Ura felnőtteknek készült. Meg amúgy is nézzünk meg egy Orcot vagy egy Uruk-hai-t :D
Viszont a Hobbit eredetileg gyerekeknek készült regény volt. Úgyhogy az visszafogottabb lesz.
barca99
Llegenda del Barça

2012.08.22. 13:28:10

ozsimiki írta:Örülök,h folytják DB-t, bár nekem megvan mind kiírva :D Gyerekkori, és felnőttkori kedvencem is egyben, azon kevés mesék egyike, amit felnőtt fejjel is meg tudok nézni, nem sok ilyen maradt :)
Azért mert a mese alatt a gyerekeknek készült rajzfilmekre/gyerekmesékre gondolsz, pedig a DB (főleg a Z) az idősebbek számára készült rajz/animációs film.

Szerintem a Harry Potter vagy a Gyűrűk Ura (de akár a Star Wars is) mese. :)

Egyébként meg nem hiszem, hogy sok különbség lenne egy akciófilm és akár egy DB között. Egyszerű üzenetek, könnyed szórakozás, csak az egyik animációs technikával készül.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.08.22. 13:12:35

REMY írta:
Eazzy írta: Márpedig én is úgy nőttem föl, és lám, kicsit sem zavar :D
de a barcának szurkolsz :D ez volt a mellékhatása :P letértél a helyes útról :D
Azért akkora hárdkór fan nem vagyok, bár mondjuk ez inkább a focira, mint sportra igaz, hogy nem lájkolom már.

Aki szereti a kung fu-s filmeket, annak ajánlom a Ninja in the dragon's den című filmet, azzal a Hiroyuki Sanadaval, aki az Utolsó Szamuráj című filmben is szerepel többek között, csak itt még tök fiatal :D 1986-os film! Gyerekkori brutális kedvencem :D
sjd
Llegenda del Barça

2012.08.22. 13:10:17

Faust írta:
sosem értettem, hogy lehet úgy felnőni, hogy nem látta valaki a Star Wars filmeket. Nem kell szeretni, de nem látni.......
Bob ezt meg ne lássa, mert megint jön a 3-4 oldalas vita a semmiről. :lol:
Pont tegnap néztem a Shop-stop 2-t, egyből ez ugrott be:
http://www.youtube.com/watch?v=-5BxrjOpxXM
REMY
Madridista

2012.08.22. 13:01:15

Eazzy írta: Márpedig én is úgy nőttem föl, és lám, kicsit sem zavar :D
de a barcának szurkolsz :D ez volt a mellékhatása :P letértél a helyes útról :D
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.08.22. 12:58:24

REMY írta:sosem értettem, hogy lehet úgy felnőni, hogy nem látta valaki a Star Wars filmeket. Nem kell szeretni, de nem látni....... :roll:
Márpedig én is úgy nőttem föl, és lám, kicsit sem zavar :D
Egyszer belenéztem amikor adták TV-ben, de annyira borzasztóan hülyeségnek éreztem, és annyira untam, hogy otthagytam, és igazság szerint kicsit sem érdekel, valószínűleg komoly érvekkel lehetne csak meggyőzni, hogy megnézzem (pl szexmegvonás, vagy hasonlók :D )
Faust
Madridista

2012.08.22. 12:36:46

sosem értettem, hogy lehet úgy felnőni, hogy nem látta valaki a Star Wars filmeket. Nem kell szeretni, de nem látni.......
Bob ezt meg ne lássa, mert megint jön a 3-4 oldalas vita a semmiről. :lol:

Scott emlékére megint megnéztem a Beverly Hills-i zsaru második részét az eredeti, jó trágár szinkronnal...hát ez még mindig nagyon jó.
:P
Kép
REMY
Madridista

2012.08.22. 01:47:15

Utódok

Ez ma már a 2. Clooneys film, amit megnézek és ez még nagyobb meglepetés mint az előző. Nagyon jó kis könnyed dráma. Egy családról amiben az anya kómában van és a gyerekek éppen a kamaszkorban vannak. Van benne 1-2 könnyed mégis nagyon drámai fordulat amivel a film egy komoly alkotás lesz és végig leköti a nézőt.
Emellett a látkép is fantasztikus, mert Hawaiin játszódik a film. Ráadásul Hawaii zenéket is tettek bele ami még jobban fokozza a hangulatot.
Színészi játékra nincs panasz. Clooney itt egy komolyabb szerepben van. Nem a megszokott karaktert játssza hanem egy 50+-os apát. Tényleg parádésan alakít.
Golden Globe-ot zsebelt be és egy Oscar és egy BAFTA jelölést is kapott érte.
Mellette az idősebbik lánya a 20 éves Shailene Woodley is szépet alakít. Golden Globe jelölést ő is kapott.

Ajánlom mindenkinek, mert tényleg nagyon jó film. :wink:

8/10
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.22. 00:38:21

Kép
REMY
Madridista

2012.08.22. 00:03:58

Azért Sátán is nagyon nagy arc :D Kegyetlen mód bírom. Amikor tanítja a fiatal Gohant... xD
háát igen. Napokig lehetne dumálni az egész DB világról. 8)

amúgy igen vannak korfüggők is. Szerettem nagyon a Yu-gioh és a Beyblade rajzfilmet is. Sőt még a Pokémont is néztem az elején.
Ezeket már nem biztos, hogy végig nézném, bár 1-1 részt tuti megtudnék nézni.
De a DB örök. 8)
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.08.21. 23:57:36

Azért sok korfüggő is van, pl anno a gumimacikra is azt hittem,h sosem unom meg, de most már nem igen tudnék 1-2 résznél többet megnézni, bár Lüke Tóni forevő :D:D:D meg a gazdája...

Viszont Son Gokuékat bármikor, legnagyobb arc meg Zseniális teknőc, ez vitathatatlan, kevesen tudnak úgy kukkolni,és lebukni ahogy Ő :D:D

persze a harcokat is legalább annyira bírtam/bírom, Vegita karaktere Son Goku után nálam a 2. kedvenc. Meg az a rengeteg poén ahogy a nagy kemény harcosok olykor besülnek, izzadság csepp effekt :D:DD: nah mind1, napestig írhatnám mekkora hangulatú, és varázsú MŰ!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése