Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.18. 12:52:05

Bob_Marley írta:Így van Bükszegi, aki szerintem az összes budapesti csapatban megfordult. :mrgreen: Újpest, Fradi, BVSC, MTK biztos.
tőlünk ment ciprusra, onnan még a visszajött a vasashoz :lol: kispesten viszont tuti nem volt (nem, meg is néztem :D )
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.18. 11:34:19

visca el barca írta:Bob, nem akartam utána keresni? ki ez? talán bükkszegi 12 évesen? :D
Ezt meg se hallottam. :D

Így van Bükszegi, aki szerintem az összes budapesti csapatban megfordult. :mrgreen: Újpest, Fradi, BVSC, MTK biztos.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.18. 10:59:19

Bob, nem akartam utána keresni? ki ez? talán bükkszegi 12 évesen? :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.18. 10:41:38

Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.17. 17:17:48

zola8787 írta:...
zola, persze h szereplőválogatás nélkül kérték fel, hisz az író/rendező neje :D
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.17. 16:38:23

zola8787 írta:....
Off az offban? :D Mellément mint Kű Lajos lövése...oh wait. :D
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2015.10.17. 16:31:42

Sons of anarchy:

Végeztem vele, nem bántam meg, hogy megnéztem, de nem lesz ismétlés az biztos.

Egy kicsit írok a szereplőkről:

Kedvenceim:

1. Opie: kegyetlen jó karakter volt, laza (mondjuk mindegyik az :D), neki nagyon jól állt így fiatalon is ez a stílus (ellenben a "főnöknek"), én hülye az imdb-n rákerestem, szóval az elején már tudtam, hogy valamikor meghal

2. Juice: kegyetlen a fején a láng tetkó, a végére már annyira kemény lett, hogy szerintem élvezte is a sexet.... :mrgreen:

3. Chibs: na a legjobb motoros tag akinek tökéletes ez a szerep, örültem, hogy ő lett az új elnök

4. Gemma: az elején fura volt, hogy ő kemény nőstény Peggy Bundy szerepe után, de nem csoda, hogy szereplőválogatás nélkül őt kérték fel erre a szerepre, ilyen idősen is bomba milf

+1: Nero: valahogy ez a pali kis csicska, mégis ha ránézek egy állatnak tűnik, az akcentusa is teszi ezt, meg tetszik a munkája 8)

Most a semleges karakterek:

5. Tig: jó párszor szakadtam rajta a beteges dolgai miatt, csoda, hogy ő túlélte a sorozatot, viszont az hülyeség, hogy ő volt és lett is a helyettes elnök, mert ugyanúgy nem tud gondolkodni nehéz helyzetben, mint a szöszi szépfiú

6. Hap: ott volt, kemény volt, kb, mint 1 robot, nem is emlékszem hogyan lett a klub tagja, de kellett ő oda

7. Unser: na az ő halála sokkolt, basszus végig segítette a klubot és az a majom röhögve kinyírta, pedig nagyon fain kis szereplő, egyedül ezek a rákos poénok voltak már néha túlzások

8. Chucky: ő olyan, hogy mindenki szereti, de ha 3 részig fel sem tűnik, nem zavar a hiánya

9. Lyla. jó kis nő, azt hittem a végén valaki elkapja :D

10. Bobby: ős rocker, király, a halála veee, meg a legdurvább kínzás neki jutott és ott sem csinált a főszereplő semmit, csak sajnáltatta magát

+1: Joey nővére :D Wendy: ott volt, néha szép volt, hurrá :D a kölykét eldobta magától, aztán egyszer gondolt egyet, hogy mégis kell neki...

Utáltak:

11. Clay: le sem írom miért, annyit sajnálok, hogy kínlódott, gyorsan meghalt

12. Tara: nőként bomba, az a mell, fenék, száj, arc, mmmmm, de a szerepe kegyetlen. Elképesztően idegesítő, jól színészkedett, mert sokszor akartam a halálát. Amikor bekövetkezett megittam egy sört a tiszteletére.

13. Jax: az eddigiekből is leszűrhettétek, hogy nagyon nem csipáztam. Az elején még úgymond elfogadható volt, de amikor az elnöki székbe került, nekem ez a változása nem jött be. Állandóan sajnáltatta magát, a legkeményebbnek gondolta magát, meg nekem senki se mondja már, hogy a régóta klub tag Chibs, Tig meg a többi idős egy taknyos hülyeségei után mentek volna. Örültem a halálának, bár én nagyobb csattanóra számítottam, egy kicsit gagyinak is találtam.

10ből 6 pontot adnék a sorozatra. A végét elmagyarázná valaki, hogy pontosan mi is történt?

Legnagyobb jelenetek amik eszembe jutnak:

A vége felé az egyik rész elején mutatják lágy zene alatt, hogy Jax kefél egy csajt, utána mutatják Gemmát Nero-val, aztán Hap-et és a többit és a végén Marilyn Manson-t Juice-al :lol:

Amikor először megjelent a meleg csávó, aki félig nő és mikor Tig meglátta :lol:

A végére megemlíteném Ashley Tisdale-t is: továbbra is bomba, imádom. Azon meg meg sem lepődtem, hogy David Hasselhoff is megjelent :D
MR. TROMORT777

2015.10.17. 13:41:05

Normandia írta:Megosztanák veletek egy élményemet
Ilyenkor bánom, hogy nincs az oldalon +1, vagy valami hasonló, hogy kifejezzem komment nélkül a tetszésem. Nagyon jó volt olvasni, nagyszerú élmény lehetett!
Normandia
Director del Fútbol

2015.10.17. 13:31:47

Megosztanák veletek egy élményemet, ami ide s tova 43 éve volt. Városkám focicsapata a spari megkapta a fradit az mnk-ban - ez volt a mai magyarkupa elődje -. Kb ez olyan volt akkor szűkebb pátriarchámnak, mint a jelenleg barcának sorsolt kiscsapat örömünnepe az ellenfél hallatán. Focilázban égett a városka, oly annyira, hogy még a szlovák részéről is érkeztek szurkolók, több mint ezren. A hivatalos nézőszám 8000 emberről ìrt, de tuto voltak 10000-en a háztetőket, fákat, kerìtést, vasúti felüljárót is beleszámolva. Szóval nagy várakozás volt a meccsel kapcsolatosan. Apám, mivel az intézője volt az egyesületnek, hivatalból is ott kellett lennie és persze zsorváltam, hogy vigyen magával, mert jön a kedvenc játékosom a Kű Lajos. Megegyeztünk, hogy mehetek, de nem lehetek láb alatt. Ìgy nem volt nehéz eljutnom a vendég öltözőig, ahol az ajtó előtt vártam a félisteneket. A fater látta az izgalmat rajtam mikor bement a fradi öltözőbe, akkor még nem tudtam miért ment be és arra sem emlékszem, hogy egyáltalán kijött e, csak arra, hogy nyilt az ajtó és Kű Lajos állt velem szemben. Csókolom dadogtam, erre ő nagyon közvetlenül odahajolt és megkérdezte, ennyire öregnek látszom? Nem, rebegtem, mire odavetette, jó lesz a szevasz is. Kicsit felbátorodva kérdeztem tőle, hogy ugye lősz ma gólt, erre azt válaszolta, hogy nem biztos. De én csak eröltettem, hogy igérje meg, hogy lő ma gólt, mert egyébként két kabátgombba fogadtam, hogy lőni fog. Lehajolt hogy a leheletét éreztem és azt mondta, akkor lövök, megsimogatta a fejem és ment a kijáróba. Annyira ráfigyeltem, hogy a csapatból már senki sem volt az öltözőbe, mindenki kiment a pályára.
Nyert a fradi persze 3:1-re és az utolsó gólt a Lajos lőtte. Mit összeizgultam érte.:-D Befele jövet odavetette, én álltam a szavam, menj hajtsd be a gombokat a hitetlenektől. Persze meg is tettem és büszkén dicsekedtem vele, hogy a Kű Lajos az én két gombomért lőtt gólt a sparinak, ami nyilván nem igaz, de nagyon jó volt ezt állìtani.
Bocs, ha hosszú volt és kösz azoknak akik végigolvassák, de ez egy gyereknek életreszóló emlék, gondoltam megosztom veletek.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
TripleH
Entrenador del Barça

2015.10.17. 13:04:31

Kész mythbusters. :D De ahogy a végén ott is levonják a konklúziót. Tegyük meg mi is. :D [PLAUSIBLE]
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.17. 10:32:37

még végén kiderítjük, hogy rooneynak disztl az apja :lol:
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2015.10.16. 21:18:36

TripleH írta:
Tim írta: Kép
Lehet csak én látom bele, de rövidebb hajjal, borostával tiszta Rooney. :D
Most hogy mondod, van benne valami :D Nézzük csak: A Vidi 1985 márciusában játszott Manchesterben,Rooney 1985 október 24-én született. Elméletileg összejöhetett.

Ráadásul tegyük hozzá, hogy amikor a Videoton menetelt a válogatott az utolsó világversenyre jutott ki,nem is akárhogy.
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2015.10.16. 20:50:24

Tim írta:Akkoriban még én is néztem magyar focit.
Az én hősőm:
Kép

A legendás Fradi-Ajax meccsről az jut eszembe hogy veszekedtek a védők hogy ki akarja fogni Litmanent :D Szerencsére "megoldották"..
Lehet csak én látom bele, de rövidebb hajjal, borostával tiszta Rooney. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.16. 20:34:41

Tim írta:
A legendás Fradi-Ajax meccsről az jut eszembe hogy veszekedtek a védők hogy ki akarja fogni Litmanent :D Szerencsére "megoldották"..
Erről Simi jut eszembe:
https://www.youtube.com/watch?v=L_WKDvK-exY
Klájvert, azt hiszem jól ejtettem a nevét, de nem érdekel a neve. :D
Én labdaszedő voltam azon a meccsen, örök élmény. Az akkori Ajax korszakos csapat volt.

Disztl is nagy király volt, kár hogy nem élhettem meg a Videoton nagy Uefa menetelését, Uefa kupa döntő....Úristen, mikor leszünk mi ehhez újra közel????
Kép
Kép
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2015.10.16. 20:11:32

Akkoriban még én is néztem magyar focit.
Az én hősőm:
Kép

Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.16. 12:44:36

nálam ő van az aván, csak a példaképe tiszteltére koszta jelmezbe bújt.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.10.16. 12:22:41

visca el barca írta:...
Bob_Marley írta:...
Messias2 írta:...
Nem úgy volt, hogy mindenki Verrattis avatarban fog pompázni? :-k :lol:
Leon
Director del Fútbol

2015.10.16. 12:19:58

Már épp ideje volt hogy a sok töketlenkedés után valaki merjen végre lépni valamit: :twisted:

http://ripost.hu/cikk-tuzparancs-az-eur ... =hirkereso" target="_blank
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
visca el barca
Presidente del Barça

2015.10.16. 10:55:02

galaschek :lol: annál lustább ember tényleg nem nagyon volt az mb1-ben :lol:

emlékeztek a legnagyobb urban legendre amiről kb 2 éve derült ki hogy nem is igaz? :lol: majd 20 évig tartotta magát masszívan az a pletyka (persze csomóan "megerősítették") hogy '95 környékén, mikor a gázszer még nb3/2-es (?) volt és literszámra vette az ukránokat, akkor itt volt sevcsenko is (19 évesen)? aztán a próbajáték után az akkori edző, akit sajnos sehol nem találok h ki volt, nevetve közölte vele, ha megtanul két egyeneset rúgni a labdába, majd akkor jöjjön vissza :lol:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.16. 00:33:13

S.Agüero írta:Ez az őskor, vagy melyik időszakról beszélgettek? :mrgreen:
Az akkori magyar foci se volt hú de jó, de akkor még azért voltak olyan focisták, akikért érdemes volt leülni vagy kimenni a meccsre. Nem tudod te milyen világ volt az......:D Mikor majdnem az Ecseri útig állt a sor az Üllői úttól, mert jött az Ajax......Mikor BVSC ellen több ember volt kint mint összesen a magyar bajnokikon most. Mikor tényleg fújta az ember fejből a kezdőket, mert nem vol internet meg kábel tv meg anyám kínja, s nekünk valóban az jutott, hogy Galaschek, Orosz, Hamar, Pisont, Bükszegi, Váczi, Nyilas, Dvéri, Juhár, Nicsenko, Kopunovics, Kuntics, Vukovics stb....Christiansen, Babatünde. :D

És akik még Nyilasi, Törőcsik, Kiss Laci, Garaba, Détári embereket látta játszani az meg megint más és még inkább szívesen visszatudnak erre emlékezni. Sajnos ma már nem ez van, de én még amúgy mindig szeretem és hát kicsit savanyú kicsit sárga, de miénk a jó öreg NB1. :D

Mindent elmond arról az időkről pl a Váczi Zoli portré:
https://www.youtube.com/watch?v=zxCb-zUDiCg
Karton cigi, meg kocsmázás után kiment és olyat mutatott, amit ma is állva tapsolna végig sok-sok ember. Sajnos nagyobb alázat kellett volna és ez sokakra igaz, de akkor még tényleg volt futball, nézhető futball MO-n. Groteszk volt az egész történet.
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.10.15. 22:19:49

Ez az őskor, vagy melyik időszakról beszélgettek? :mrgreen:
Cseri
Entrenador del Barça

2015.10.15. 21:44:55

Bob_Marley írta:
visca el barca írta:
sándor amugy nagy játékos volt, ha emlékeim nem csalnak két egymást követő évben is gólkirály volt a zte-vel. nbII, majd rögtön feljutás után is. vicc amúgy h ilyen hülyeségekre emlékszek, de ha valaki azt mondaná soroljam fel az 5 évvel ezelőtti barca gálakezdőt, 3 név nem jutna eszembe :lol:
Amúgy nekem is ezért ugrott be inkább ő, mert abban az időben nagyon rugdosta a gólokat. Nem véletlen tettem be azt a hat részes összeállítást a góljairól, akik esetleg nem emlékeznek rá, vagy szimplán nem éltek akkor. Fejjel, jobbal, ballal, védőt átverve, kapásból, büntetőből, átemelve....mindenhogy belőtte...Aztán az MTK-ban annyi is lett neki, gyakorlatilag 1-2 jó éve volt összesen a palinak. :D Több volt benne pedig, de amúgy a gyerekkori memória rögzülés miatt nekem is rengeteg élményem van a jó 90-es évek focijából. Ha már te Koszta képével hódítasz,, azért onnan is lehetne sorolni neveket a 93-as bajnokcsapatukból. Nyilas, Romanek, Víg.....Ha valaki nem tudná, akkor ez a Vác és az edző Csank. :D

Aki még eszembe jutott és először őt akartam szintén gólkirály volt és szintén rövid ideig volt "toppon", a jó öreg Tiber Krisztián a Gázsszerből.....Valaki azt se tudja, hogy volt ilyen csapat. :D
Kemény idők voltak az biztos: a csodacsere Vázci Zoli; a kezdőkört és annak 10 m-s sugarát sosem elhagyó Galaschek,aki kb. 100m-t futott egy meccsen; az ukránok a Stadlerben pl.:Jeremejev; a nem éppen bonyolult lelki világú Márton Gábor Pécsen; Aranyos Imre Vácból;a debreceniek:Sándor Tamás;Arany Laci; a kispesti Duró,Hamar;Lendvai Miklós zte-ből; a lepke király Balogh Tonó;stb.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.15. 21:22:21

visca el barca írta:
sándor amugy nagy játékos volt, ha emlékeim nem csalnak két egymást követő évben is gólkirály volt a zte-vel. nbII, majd rögtön feljutás után is. vicc amúgy h ilyen hülyeségekre emlékszek, de ha valaki azt mondaná soroljam fel az 5 évvel ezelőtti barca gálakezdőt, 3 név nem jutna eszembe :lol:
Amúgy nekem is ezért ugrott be inkább ő, mert abban az időben nagyon rugdosta a gólokat. Nem véletlen tettem be azt a hat részes összeállítást a góljairól, akik esetleg nem emlékeznek rá, vagy szimplán nem éltek akkor. Fejjel, jobbal, ballal, védőt átverve, kapásból, büntetőből, átemelve....mindenhogy belőtte...Aztán az MTK-ban annyi is lett neki, gyakorlatilag 1-2 jó éve volt összesen a palinak. :D Több volt benne pedig, de amúgy a gyerekkori memória rögzülés miatt nekem is rengeteg élményem van a jó 90-es évek focijából. Ha már te Koszta képével hódítasz,, azért onnan is lehetne sorolni neveket a 93-as bajnokcsapatukból. Nyilas, Romanek, Víg.....Ha valaki nem tudná, akkor ez a Vác és az edző Csank. :D

Aki még eszembe jutott és először őt akartam szintén gólkirály volt és szintén rövid ideig volt "toppon", a jó öreg Tiber Krisztián a Gázsszerből.....Valaki azt se tudja, hogy volt ilyen csapat. :D
Kép
Kép
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.10.15. 21:09:58

visca el barca írta:helyes, Bobban nem csalótdam, bár azt hittem odaver egyet a pisont, mracskó vonalból :D

V.V. - Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Busquets, Xavi, Iniesta - Pedro, Messi, Villa

Elrontottam valahol? :mrgreen:
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
PCsabi
aka Game90

2015.10.15. 21:06:28

Én ebből most kimaradok, a vesztes fogadás miatti avatar elég volt :mrgreen:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Válasz küldése