Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
tőlünk ment ciprusra, onnan még a visszajött a vasashozBob_Marley írta:Így van Bükszegi, aki szerintem az összes budapesti csapatban megfordult.Újpest, Fradi, BVSC, MTK biztos.
Ezt meg se hallottam.visca el barca írta:Bob, nem akartam utána keresni? ki ez? talán bükkszegi 12 évesen?
zola, persze h szereplőválogatás nélkül kérték fel, hisz az író/rendező nejezola8787 írta:...
Off az offban?zola8787 írta:....
Ilyenkor bánom, hogy nincs az oldalon +1, vagy valami hasonló, hogy kifejezzem komment nélkül a tetszésem. Nagyon jó volt olvasni, nagyszerú élmény lehetett!Normandia írta:Megosztanák veletek egy élményemet
Most hogy mondod, van benne valamiTripleH írta:Lehet csak én látom bele, de rövidebb hajjal, borostával tiszta Rooney.Tim írta:![]()
Lehet csak én látom bele, de rövidebb hajjal, borostával tiszta Rooney.Tim írta:Akkoriban még én is néztem magyar focit.
Az én hősőm:
A legendás Fradi-Ajax meccsről az jut eszembe hogy veszekedtek a védők hogy ki akarja fogni LitmanentSzerencsére "megoldották"..
Erről Simi jut eszembe:Tim írta:
A legendás Fradi-Ajax meccsről az jut eszembe hogy veszekedtek a védők hogy ki akarja fogni LitmanentSzerencsére "megoldották"..
Az akkori magyar foci se volt hú de jó, de akkor még azért voltak olyan focisták, akikért érdemes volt leülni vagy kimenni a meccsre. Nem tudod te milyen világ volt az......S.Agüero írta:Ez az őskor, vagy melyik időszakról beszélgettek?
Kemény idők voltak az biztos: a csodacsere Vázci Zoli; a kezdőkört és annak 10 m-s sugarát sosem elhagyó Galaschek,aki kb. 100m-t futott egy meccsen; az ukránok a Stadlerben pl.:Jeremejev; a nem éppen bonyolult lelki világú Márton Gábor Pécsen; Aranyos Imre Vácból;a debreceniek:Sándor Tamás;Arany Laci; a kispesti Duró,Hamar;Lendvai Miklós zte-ből; a lepke király Balogh Tonó;stb.Bob_Marley írta:Amúgy nekem is ezért ugrott be inkább ő, mert abban az időben nagyon rugdosta a gólokat. Nem véletlen tettem be azt a hat részes összeállítást a góljairól, akik esetleg nem emlékeznek rá, vagy szimplán nem éltek akkor. Fejjel, jobbal, ballal, védőt átverve, kapásból, büntetőből, átemelve....mindenhogy belőtte...Aztán az MTK-ban annyi is lett neki, gyakorlatilag 1-2 jó éve volt összesen a palinak.visca el barca írta:
sándor amugy nagy játékos volt, ha emlékeim nem csalnak két egymást követő évben is gólkirály volt a zte-vel. nbII, majd rögtön feljutás után is. vicc amúgy h ilyen hülyeségekre emlékszek, de ha valaki azt mondaná soroljam fel az 5 évvel ezelőtti barca gálakezdőt, 3 név nem jutna eszembeTöbb volt benne pedig, de amúgy a gyerekkori memória rögzülés miatt nekem is rengeteg élményem van a jó 90-es évek focijából. Ha már te Koszta képével hódítasz,, azért onnan is lehetne sorolni neveket a 93-as bajnokcsapatukból. Nyilas, Romanek, Víg.....Ha valaki nem tudná, akkor ez a Vác és az edző Csank.
Aki még eszembe jutott és először őt akartam szintén gólkirály volt és szintén rövid ideig volt "toppon", a jó öreg Tiber Krisztián a Gázsszerből.....Valaki azt se tudja, hogy volt ilyen csapat.
Amúgy nekem is ezért ugrott be inkább ő, mert abban az időben nagyon rugdosta a gólokat. Nem véletlen tettem be azt a hat részes összeállítást a góljairól, akik esetleg nem emlékeznek rá, vagy szimplán nem éltek akkor. Fejjel, jobbal, ballal, védőt átverve, kapásból, büntetőből, átemelve....mindenhogy belőtte...Aztán az MTK-ban annyi is lett neki, gyakorlatilag 1-2 jó éve volt összesen a palinak.visca el barca írta:
sándor amugy nagy játékos volt, ha emlékeim nem csalnak két egymást követő évben is gólkirály volt a zte-vel. nbII, majd rögtön feljutás után is. vicc amúgy h ilyen hülyeségekre emlékszek, de ha valaki azt mondaná soroljam fel az 5 évvel ezelőtti barca gálakezdőt, 3 név nem jutna eszembe
V.V. - Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Busquets, Xavi, Iniesta - Pedro, Messi, Villavisca el barca írta:helyes, Bobban nem csalótdam, bár azt hittem odaver egyet a pisont, mracskó vonalból![]()
sándor amugy nagy játékos volt, ha emlékeim nem csalnak két egymást követő évben is gólkirály volt a zte-vel. nbII, majd rögtön feljutás után is. vicc amúgy h ilyen hülyeségekre emlékszek, de ha valaki azt mondaná soroljam fel az 5 évvel ezelőtti barca gálakezdőt, 3 név nem jutna eszembe