Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
39-es ügy (Case 39)Barcaforever írta:Segítség!
Egy régebbi filmről lenne szó.Egy híresebb színésznő a főszereplő és kirendelik egy furcsa családhoz, h ellenőrizze, h a gyerek (talán kislány) jó sorokban van-e és úgy tűnik, h a szülők nagyon rosszul bánnak vele és bántják, de végül kiderül, h a gyerek vmi démon és ő tartja sakkban a 2 szülőt.
Nem jut eszembe a cím, előre is köszönöm!
Szerintem se olyan hűha... Sőt. Moziban nem is nézek inkább már 3D-s filmeket. Felesleges. pénz az egész és nem ad olyan hatást amit elvárna az ember. Ráadásul egy idő után a szemüveg cseszteti a szememet is, úgyhogy ez még 1 rossz pont.Zaen írta: Kicsit más: én vagyok az egyetlen, aki nincs hasraesve a 3D technikától? Az Avengers-t is az Aréna IMAX-ben láttam amikor kijött, de őszintén szólva jobban bejött a látvány itthon, monitoron, HD minőségben. Van is itthon 3D TV már kb 2-3 hónapja, és még egy filmet nem néztem meg rajta 3D-ben. Nem azt mondom, hogy rossz, de semmi extra, meg én az ilyen "kinyúló kéz" hatást se nagyon érzékeltem még. Mondjuk lehet velem van a baj.
Ezt én se értettem pontosan, hogy miért volt.visca el barca írta:nem spoilerezek, gondolom már mindenki látta
milyen furcsa h miutan átváltozott hulk a hajón, tört-zúzott mindent ami az utjaba került, fél órával később meg mint egy kezesbárány
szerintem sokan nem látták. Akik nem tudták kifizetni a mozit azokhoz még csak a napokban jutott el. Még 1-2 hétig inkább spoilerezzetekvisca el barca írta:nem spoilerezek, gondolom már mindenki látta
milyen furcsa h miutan átváltozott hulk a hajón, tört-zúzott mindent ami az utjaba került, fél órával később meg mint egy kezesbárány
nekem Thor a kedvencem..főleg hogy Hulkkal együtt messze ők a legerősebbek.Deus írta:
Nem értek egyet, hogy Thor egy "semmilyen"... ő félisten. Nálam Ironman után ő a második kedvencem.
A sárga szövegrésszel egyetértekÉn is ott nevettem nagyon. Bár azt nem értem, hogy mi vette rá, hogy kiüsse Thort a képből. De így is vicces volt.
Szerintem kikapcsolódásnak jó, már ha az Avengers-re gondoltál. Szóval a maga kategoriájában jó. Nem tudom te hogy vagy vele, de képtelen lennék mindíg olyan filmet nézni ami konotatív jelentéssel bír. Néha egyszerűen jól esik nem gondolkodni. Erre jó semmi másra.messideco írta:Ennél rikitóbb popcornmozit nem láttamSzép nők, sármos pasik, csúcstechnológia, vizuális effektek orgiája... Mi kell még? Ha ez kell a népnek akkor oké...
A világ második legjobb filmje, mert az első a Batman![]()
Sokakkal ellentétben az egyik kedvencem Amerika Kapitánymiihii írta:Attól,h félisten,még lehet semmilyen,márpedig számomra azDeus írta:
Nem értek egyet, hogy Thor egy "semmilyen"... ő félisten.Ettől persze akárki másnak bejöhet.Nekem nem jön át a karaktere.
Attól,h félisten,még lehet semmilyen,márpedig számomra azDeus írta:
Nem értek egyet, hogy Thor egy "semmilyen"... ő félisten.
miihii írta:Tegnap immáron zuper minőségben is megnéztem a Bosszúállókat.Nekem is a kedvenc szereplőm Ironman az összes közül.Az a laza,poénos karakter hatalmas(A pilates-es dumán még mindig szakadok
) Valahogy Thor olyan semmilyen a szerszámával,Amcsikapitány meg szintén nem fogott meg egyáltalán.Hulk nem rossz,főleg nála is a két poénos jelenet,amikor miután elverték a rosszfiúkat,kiüti a képből a gyanútlan Thor-t,meg amikor földhöz csapkodja Lokit,óriási
Ahogy VEB írta,furi,h Loki a főfőgonosz,érdekes választás.
Összesítve nem egy nagy durranás,de popcornmoziként megállja a helyét és akár több nézésre is jó agykikapcsnak.
Miért, nem lett nutellás a gyatya?S.Agüero írta:Hát Roli, az ajánlásod nem jött be...![]()
ezt elismeremHát neked is komoly ingerküszöböd van akkor.
Végignézni, hogy pl. egy nő megszüli a gyerekét kamera előtt, majd a babát ott helyben megb***a egy kopasz férfi az semmi? Vagy amikor a végén a saját fiával teszi ezt a főszereplő? Majd nem sokkal utána a farkával nyomja ki a fennt említett kopasz ember szemét stb. :S Hát neked is komoly ingerküszöböd van akkor.REMY írta:A Szerb film egy semmi.... irtó gyenge. Nem tudom miért akadnak ki tőle
Én konkrétan azért is néztem meg, mert nemrégiben beszélgettünk haverokkal, és szóba került a Szigeten eltűnt férfi, akit végül egy hét múlva (?) Salzburgban találtak meg, és nem emlékezett semmire. Persze lehet, hogy hazudik, annyira nem érdekelt a sztori, de ha igaz, akkor hasonló lehetett szvsz. ez egész, mint a film. Szóval ebben egyetértek, hogy tényleg ez a legdurvább része, hogy "könnyen" megtörténhet ez bárkivel, elég csak rosszkor lenni rossz helyen.Tim írta:A Szerb filmmel kapcsolatban már írtam,hogy nem a bemutatott erőszak miatt sokkoló elsősorban,hanem azért mert simán megtörtént/megtörténhetett,ez az ami inkább kiborító. Mert annak azért kisebb az esélye hogy elrabol egy kannibál törzs,vagy letépi a fejed egy démon a pokolból..Viszont ami a háború alatt és után történt az simán felülmúl bármilyen filmet.
Szerintem is túlzás a legfelkavaróbb jelző,az viszont igaz hogy stílusteremtő volt a maga nemében,bár ezzel együtt nem tartom jó filmnek(különösen az állatokkal való kegyetlenkedés miatt). A film bemutatása után megszaporodtak az ilyen mondo/ál-snuff típusú filmek mint a Kannibál ferox,vagy a Halál ezer arca sorozat(egyre gyengébb részekkel természetesen).Zaen írta:Hát a Kannibál Holokauszt tényleg nem egy könnyű esti film, annak idején elég nagy botrányok voltak belőle ( a rendezőt konkrétan letartóztatták gyilkosság vádjával, amíg nem bizonyította, hogy a szereplők életben vannak), és sokan a valaha készült legfelkavaróbb filmnek tartják (mondjuk attól azért szvsz. messze van).BritishKnight írta:belenéztem a kannibál holokaustba
a teknősös részen akadtam meg![]()
olvastam olyat is,hogy levágják a csávónak a pélóját
Hát a Kannibál Holokauszt tényleg nem egy könnyű esti film, annak idején elég nagy botrányok voltak belőle ( a rendezőt konkrétan letartóztatták gyilkosság vádjával, amíg nem bizonyította, hogy a szereplők életben vannak), és sokan a valaha készült legfelkavaróbb filmnek tartják (mondjuk attól azért szvsz. messze van).BritishKnight írta:belenéztem a kannibál holokaustba
Azért ne legyél már ennyire készenBritishKnight írta:belenéztem a kannibál holokaustba