Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LM10 írta:Hát nekem a Siska Finuccsi, illetve a Barbárfivérek alapjai tetszenek nagyon. De ha tudsz kicsit partysabb rappet, akkor azt is megköszönném
messideco írta:Game90: nekem adhatsz pár bulizósabb rap zenét
Benne vanEazzy írta:Csabi! Arról a partizós rap válogatásról DMX - Party Up -ot le ne hagyd![]()
Köszönöm mindenkinek az eddigi tippeketGame90 írta:Slither, Jani vagy az én last.fm profilomba nézz beLM10 írta:Srácok nagyon ráálltam a hip-hopra. De csak magyarokat toltam eddig.(Siska,Barbárfivérek,Régi Fluor). Tudnátok mondani, ajánlani pár külföldit is?![]()
Amiket én ajánlok: Talib Kweli, The Roots, Common. De ha gondolod teszek fel egy pakkot, csak írd le, hogy milyen fajta kéne (gangsta, partyzósabb, jazz-hop, kicsit elgondolkodtatóbb).
.
Minden amit írtak előttem mehet, ha már most volt koncert, akkor meg még a Wu-Tang Clan-tól közös, és szóló albumokat is hallgass nyugodtan. Kb ezekkel ellennél egy hétig - hónapigLM10 írta:Srácok nagyon ráálltam a hip-hopra. De csak magyarokat toltam eddig.(Siska,Barbárfivérek,Régi Fluor). Tudnátok mondani, ajánlani pár külföldit is?
Jé, valaki rajtam kívül hallgat Bushido-t, ezt jó látnilacisac írta: 2 kedvenc : Fort Minor, Bushido![]()
Slither, Jani vagy az én last.fm profilomba nézz beLM10 írta:Srácok nagyon ráálltam a hip-hopra. De csak magyarokat toltam eddig.(Siska,Barbárfivérek,Régi Fluor). Tudnátok mondani, ajánlani pár külföldit is?
2 kedvenc : Fort Minor, BushidoLM10 írta:Srácok nagyon ráálltam a hip-hopra. De csak magyarokat toltam eddig.(Siska,Barbárfivérek,Régi Fluor). Tudnátok mondani, ajánlani pár külföldit is?
Külföldi-amerikai?LM10 írta:Srácok nagyon ráálltam a hip-hopra. De csak magyarokat toltam eddig.(Siska,Barbárfivérek,Régi Fluor). Tudnátok mondani, ajánlani pár külföldit is?
Ezek közül sok már évek óta porosodnak a gépen.. sokan már nem is aktívak közülük.messideco írta:Mes nekem is bejött régen, most annyira nem hallgatom.
A magyar a nyerő.LM10 írta:Srácok nagyon ráálltam a hip-hopra. De csak magyarokat toltam eddig.(Siska,Barbárfivérek,Régi Fluor). Tudnátok mondani, ajánlani pár külföldit is?
Helyből nem szeretem a 30y-t, de ez tényleg nem rossz. De a legjobb tőlük (vagy tán egyetlen jó): http://www.youtube.com/watch?v=BlV9-0LzRGoMessiFan írta:30Y - Városember
Nagyon megszerettem ezt a számot. Ott lesznek a Campus fesztiválon amin én is szal ötödjére fogom őket élőben látni magyartanárom fiával
Jogos, köszi hogy szóltál!genno92 írta:Bocs, de ez a Volt egyszer egy Amerika /robert de niro, james woods főszerepében/Bob_Marley írta:Ha már szóba jött másik topikban, akkor: http://www.youtube.com/watch?v=hwacvagQrU4
Volt egyszer egy Vadnyugat kicsit másképp
Bocs, de ez a Volt egyszer egy Amerika /robert de niro, james woods főszerepében/Bob_Marley írta:Ha már szóba jött másik topikban, akkor: http://www.youtube.com/watch?v=hwacvagQrU4
Volt egyszer egy Vadnyugat kicsit másképp