Kluivertinho írta:Hali!
Gondolom sok embernek volt már problémája a Windows Live Messengerrel... Otthon feltettem, egy ideig működött is, töltöttem hozzá egy fekete skint és pár nap múlva valamilyen Windows Live Platform hibaüzenet írt ki. Azóta, újraraktam 3szor, haverom gépéről átmásoltam az enyémre az összes Messengeres mappát, de ez a hibaüzenet mindig előjött. Nincs kedvem a Messenger miatt újrahúzni a Windowst, viszont fontos lenne a Windows Live Messenger, mert a sima alap Windows Messengerrel nem kapom meg azokat az üzeneteket, amiket akkor küldenek, amikor offline vagyok, fájlokat sem tudnak így küldeni nekem, stb.
Ha valaki tud valamilyen nemű megoldást a problémámra, kérem szóljon!
Előre is köszi.
Klui.
Hali Klui!
Ezt több, mint valószínű, hogy vírus okozza. Nekem is volt ilyen, és egy alapos vírusírtás megoldotta.
A vírusírtásban csak egy javallatom van, nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás(nálam bevált):
www.malwarebytes.org Innen leszeded a legfrissebb verziót. Lefuttatod, letörlöd a vírusokat, viszont emellett nem árt megnézni minden meghajtó gyökérmappájában lévő rejtett fájlokat. Total Commanderrel javasolt. Ha találsz olyan gyanús rejtett fájlokat melyek
minden meghajtón(partíción) ott vannak, akkor azokat töröld total commanderrel. Az egyik ilyen fájl valószínűleg autorun.inf névre hallgat. Ha használsz bármiféle pen drive-ot, mp3 lejátszót, telót stb., amit usb-n keresztül csatlakoztatsz gépre, akkor azokon is ott figyelnek valószínűleg. A sorrendre is érdemes odafigyelni, mert a vírus visszapakolja ezeket a fájlokat. Szóval, ha jól emlékszem először a vírusírtást kell végrehajtani malwarebytes-el.
Remélem tudtam segíteni. Sok sikert!