Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
IstenemFaust írta:Elhunyt Michael Clarke Duncan.
Jó lenne ha nem csak Blu-ray-ben adnának ilyet ki. Mert így tuti belekerül vagy 30-40k-ba......lui1698 írta:Marvel fanok, sunáznátok?
http://www.movieweb.com/dvd/DVvzR1E8r8e6yw/trailer
írtam pár sort Jan Svankmajerről a blogomra. Ha gondolod nézz rá.lui1698 írta:Múltkor is láttam, hogy linkeltél tőle valamit, majd megnézem azt is mindjárt.
Nyugodjék Békében!Faust írta:Elhunyt Michael Clarke Duncan.
Valami "Top distrubing movies" imdb listán találtam a Darkness/Light/Darkness-t (nem azon a listán, amit veb linkelt), meglestem, aztán annyira tetszett hogy gyorsan megnéztem még pár rövidfilmjét.lui1698 írta:Ilyen elvetemült állatságokat hol találsz?![]()
Múltkor is láttam, hogy linkeltél tőle valamit, majd megnézem azt is mindjárt.
Ilyen elvetemült állatságokat hol találsz?
+1
Még nem. Trier bácsi is tervbe van véve, meg még sok minden(ki), de egy nap még mindig csak 24 órából áll sajna.
Ugyan kedvem most nincs egy egész maratonhoz, azért a Johnny Cash filmet leszedem, mert mostanában úgy is ilyen életrajzi filmekre kaptam rá.Faust írta:Szerintem tartok egy Phoenix maratont majd valamikor a hetekben.[/color]
Fel is keltetted az érdeklődésemet.Azt olvastam, hogy Phoenix elég durván tolja az új PTA filmben.
soadroli írta:Micsoda?REMY írta:. Gondolom a Gladiátor is ide fog tartozni, de azt is meg kéne néznem.Nem láttad Galdiátort? EMBER! Legnagyobb film, nálam top3-as. Gyorsan pótold!
Micsoda?REMY írta:. Gondolom a Gladiátor is ide fog tartozni, de azt is meg kéne néznem.
Azt olvastam, hogy Phoenix elég durván tolja az új PTA filmben.Faust írta:Bár nagyon szeretem a Gladiátort, azért nem egy kategória a két film, bár Phoenix elég erősen felhúzza, annyi szent.
Bár nagyon szeretem a Gladiátort, azért nem egy kategória a két film, bár Phoenix elég erősen felhúzza, annyi szent.Amúgy nagyon szeretem a történelmi témájú, akár igaz történeteket. De nem sok minőségi alkotás van. Itt a középkor és az ókori témára gondolok. Spartacus (Kirk Douglassel), Ben Hur, Rettenthetetlen. Gondolom a Gladiátor is ide fog tartozni, de azt is meg kéne néznem.
úgy van
Gratulálokkurdt írta:Elég jó kis válogatás; végigolvastam, úgyhogy gratulálhatsz.REMY írta: 1940 - Biciklitolvajok (1948)
6/10
Egyedül az idézett rész szomorított el egy picit, mert szerintem a Biciklitolvajok a világ egyik legjobb filmje...
Elég jó kis válogatás; végigolvastam, úgyhogy gratulálhatsz.REMY írta: 1940 - Biciklitolvajok (1948)
6/10
Ez csak egy általam felvetett dolog. Mivel ha mind 2 alternatív világot nézzük akkor mind a kettőnél vannak segítői a lánynak, + a gonosz ... ráadásul a ruhája is kb meggyegyező mindkettőnek. (de ez a régi kor miatt lehetett)Tim írta:REMY írta:![]()
Szerintem az OZ/Alice témánál nem biztos hogy igazad van.Ha a könyvek megjelenését nézzük,akkor elméletileg lehetséges(a filmnél egyértelműen nem),de szerintem azonkívűl hogy mindkét sztori egy alternatív világban játszódik nem sok közös van benne.![]()