Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Trier.visca el barca írta:kétlem h egy noé filmben a transformerses hulyegyerek lenne a főszereplő...![]()
gyűlölöm...Faust írta: Udo Kier.Jézusom, akkora B arcot.[/color]
Nézz bele a Lawless-be. Valahol el kell indulni felfelé. Lawless-ben már nagyon jó szerepet kapott és a film se TF szintű. (amúgy meg úgy néz ki benne mint Benzema xD)kétlem h egy noé filmben a transformerses hulyegyerek lenne a főszereplő...
Igen. Meg az Őrmester a Full Metal Jacketből.Abban van ugye mikor
Van ám újdonság dögivel....
Jó lenne.Remélem ezek után mondjuk egy Trier kiforgatja a halivadi pénzhajhászok belét az új filmjével, meg mondjuk egy újabb náci-viccel.
Abban van ugye mikor levágja a kölök lábát aztán sóba küldi?Faust írta:A 2003-as darabot szeretem, a többi nagyon szánalmas.[/color]
Bőrpofából csak a remake részeket tudom végignézni, sőt azok tetszenek is. Egyszer elkezdtem az eredetit, de fél óra szenvedés után kikapcsoltam és nyomtam egy delete gombot. De lehet hogy majd újra előszedem hátha ....
Én örülnék neki, de nem csak rajtam múlik.(és, ha úgy alakul, hogy a köv. körben ajánlhatok madridistán akkor már meg is van az ajánlásom.)
El tudom képzelni, hogy egy TF-en meg Halálos Iramon edződött pézsmapocok beül erre filmre...Faust írta:Aligha, mivel itthon moziban is egyetlen egyszer adták le, ha jól tudom. De nincs benne annyi szöveg.Mondjuk ami van, annál fontosabb.
Aligha, mivel itthon moziban is egyetlen egyszer adták le, ha jól tudom. De nincs benne annyi szöveg.Primitive írta:Felkeltetted az érdeklődésem. A baj csak az, hogy nem találok enkóron szinkronosan. Nem is fogom megtalálni szinkronnal?
Faust írta:Pár napos értékelés, de most sem tudnám jobban megírni:
Enter the void (2009)
Mocskos jó az egész.Sőt, szerintem a film elején látható névlista, ami villog összevissza különböző színekben, s begyorsul az is zseniálisan van eltalálva. Illik a filmhez. A zenéje is toppon van. Ez az egész reinkarnációs téma nagyon tetszett a filmben.
NA UGYE!!!Faust írta:Pár napos értékelés, de most sem tudnám jobban megírni:
Enter the void (2009)
.....
Megpróbálok aludni. Reggel irány az Üresség.
9,5/10
Nem láttam még; de lehet, hogy még a héten sort kerítek rá. Mostanában régi blaxploitation-filmeket nézek, elég jó stílus...visca el barca írta:kurdt,
ha erre tévedsz, várnék tőled, mint nagy tim burtin fantól két sort az éjsötét árnyékról. nagyon vártam már, meg is van a fővárosi könyvtárban, de azt javasolják ne nézzem meg, mert ritka lapos film.
annyi rossz filmet néztem mostanaban, hogy nem hianyzik egy ujabb.
Hát akkor ne nézd meg. Én nagynehezen végigszenvedtem, szerintem nem éri meg megnézni, hacsak nem vagy Team(visca el barca írta:
annyi rossz filmet néztem mostanaban, hogy nem hianyzik egy ujabb.