REMY írta:Az milyen média óra ahová a gyerek viszi be a filmet??? én ha média tanár lennék nyomatnám az összesnek a klasszikus filmeket, hogy ne csak a divatszarokat lássák.
Lassan már téged is emlékeztetni kell, hogy 1990 óta is készültek jó filmek...

(na jó, azért ott figyel a Rekviem egy álomért, de ezt muszáj volt)
De ha már témánál vagyunk, akkor szerintem a klasszikusokkal pont olyan negatív hatást lehetne elérni vele, mint a kötelező olvasmányokkal. Viszont rengeteg gondolatébresztő, értékes film is létezik, ami nem feltétlenül klasszikus, viszont az emberek 99%a még nem is hallott róla. Amúgy a "gyerek viszi be a filmet" rendszer tényleg nem nyerő, hacsak a tanár nem akar megismerkedni közelebbről a Transformers és az Amerikai pite sorozatokkal
Britishknight, a Hetediket hogy sikerült kiválasztani, mint "olyan film, amiben nincs 18as rész"?
Én a Donnie Darkot vagy a Mr.Nobodyt ajánlanám (utóbbiban talán van vmi szexjelenet, de nem emlékszem h teljes meztelenség vt-e - Előd, kisegíthetnél, asszem Te láttad). De a 12 dühös ember is jó lesz, ha sikerül a régit beszerezned.
Egyébként durva belegondolni, hogy a kedvenc filmjeim 95%ában van valami 18+os dolog