Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát ha cgi orgazmushoz szokott a szemed, akkor biztos nem fog tetszeni. mert ezek nem a látványról szólnak.Cali írta:Őszintén megmondva, nem volt kedvem guglizni.A fórum alapból meg volt nyitva, gondoltam egyszerűbb ide beírni, és mire visszajövök a zuhanyzásból meg is kapom a választ, és bejött a számításom...
Kicsit félek ezektől a filmektől. Nem nagyon szokásom 30 éves filmeket nézegetni. Kicsit olyan gagyi hatásuk van számomra a maiak mellett. De nem írom le előre teljesen az egészet, még az is lehet, hogy pozitívan csalódok!
Ja.. és kössz a választ!
alienCali írta:Előre is bocs a kérdésért srácok!
De valaki mondja már el, hogy az Alien filmek milyen sorrendben jönnek egymás után?Megnéztem a Prometheust, és kíváncsi lettem rá. Nekem ez a filmsorozat is kimaradt az életemből, mint sok másik alap...
Én amit olvastam, hogy valami 8 idősíkon játszódik, szóval elég meredek projekt ezt kivitelezni, de mocsok jól hangzik.REMY írta:Forrás és a Nobody is bejött nekem, úgyhogy ha ilyen jellegű lesz akkor kellemesen fogok csalódni.
érdekes volt. Várom én is, de nincs semmilyen elvárásom a filmmel kapcsolatban.lui1698 írta:Bocs a dupláért, de...
.... tegnap moziban megint láttam a Cloud Atlas előzetest, és most már borzalmasan várom.
Szerintem ez pont olyan film lesz, mint a Forrás vagy a Mr. Nobody. Vagy utálja majd valaki, vagy imádja. Nem nagyon olvastam még átmenetet ezeknél a filmeknél.
Illetve, ha jól csinálják vacsovszkiék akkor számomra az év filmje lehet.
Nu most már kezdem várni az estét.REMY írta:Looper - A jövő gyilkosa-et a film.
Nem tudom miről beszélsz...Faust írta:Beszálltál a Harcosok klubjába, lui?
Kösz, ezt ki is használom majd.sjd írta:Ma láttam, hogy csütörtöktől-vasárnapig a CinemaCity filmünnepet tart, amelynek keretében 690 Ft-ba fog kerülni egy mozijegy. Gondoltam érdemes tudnotok róla.
http://www.cinemacity.hu/filmunnep/
Oscar gyanús
Taken 2 már be is van tervezvesjd írta:Ma láttam, hogy csütörtöktől-vasárnapig a CinemaCity filmünnepet tart, amelynek keretében 690 Ft-ba fog kerülni egy mozijegy. Gondoltam érdemes tudnotok róla.
http://www.cinemacity.hu/filmunnep/