Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Davi, nem akarok nagyon belepofázni, de nem létezik, hogy csak olyan tanács segít rajtad, ami 10 soros és soronként 3 különböző szív- és vesepusztító keveréket kell magadba töltened.sörvirsli írta:Heti 4-6 x 40 perc kardió (mérséklet tempójú futás,pulzus legyen max 160 körül)reggel éhgyomorra, előtte mehet 2gramm L-Karnitin majd 15 perce rá 10-15 gramm BCAA az izommmegőrzés céljából,aztán kb 15 perc és mehet a futás.davi10 írta:Szeva!
Na lenne egy olyan problémám, hogy a hasam felső része szépen kockás, de lent meg gömbölyödik
Szóval mit ajánlanátok, hogy ledolgozzam? Sportolok heti 4x + tesi órák a suliban, szal nem vagyok egy egész nap tv előtt hízó gyerek.
Ha jól tudom a felülés nem fogyaszt, csak erősíti alatta az izmot.
Ha valakinek bármilyen ötlete lenne megköszönném (futás, abból kocogás v inkább sprint stb.)
Ne egyszerre vedd be a kettőt mert felszívódásbeli gondok lehetnek.
Ha bírja a szíved akkor mehet valami termogén zsírégető is, a Yohimbe tartalmúak a legjobbak. PL Lipo 6: ebben van még shyneprine,gugulsterone meg koffein is amik szinté jók kis stimulánsok)
Utána turmix 40-50 gramm fehérjével meg olyan 40-50 gramm CH-val (mondjuk darált zabpehely).
Sok sikert!
Heti 4-6 x 40 perc kardió (mérséklet tempójú futás,pulzus legyen max 160 körül)reggel éhgyomorra, előtte mehet 2gramm L-Karnitin majd 15 perce rá 10-15 gramm BCAA az izommmegőrzés céljából,aztán kb 15 perc és mehet a futás.davi10 írta:Szeva!
Na lenne egy olyan problémám, hogy a hasam felső része szépen kockás, de lent meg gömbölyödik
Szóval mit ajánlanátok, hogy ledolgozzam? Sportolok heti 4x + tesi órák a suliban, szal nem vagyok egy egész nap tv előtt hízó gyerek.
Ha valakinek bármilyen ötlete lenne megköszönném (futás, abból kocogás v inkább sprint stb.)
Belefér. Egyébként bele lehet illeszteni a diétába, de azt akkor megfelelő módon, időben.MQuC írta:Igazából csak az a baj, hogy akármennyit futhatunk, ha mellette bemegy a csoki moki meg a sütikeMEg kell vonni a cukrot és a szénhidrátot is csökkenteni kell, figyelve a tested reakcióit. CSak keményen megy. MEgszorításokkal.
Én múlt hétvégén voltam futni egyet a Margitszigeten, az erőnlétem egyébként annyira nem rossz, úgyhogy gondoltam, futok lazán két kört, aztán megyek haza.recrea írta:...
Én imádom a csokit, nem bírom ki, h ne egyek. Szerintem ez testalkat függvénye, barátom az elején figyelt a kajára, elkezdett futni, most 10 km-t fut, fogyott kb. 10 kilót (nem volt kövér egyébként), de már bármit ehet, nem is fut olyan rendszeresen, mégsem hízik, energiát csinál belőle a teste.MQuC írta:Igazából csak az a baj, hogy akármennyit futhatunk, ha mellette bemegy a csoki moki meg a sütikeMEg kell vonni a cukrot és a szénhidrátot is csökkenteni kell, figyelve a tested reakcióit. CSak keményen megy. MEgszorításokkal.
Kösz a gyors választ!CsacsMate írta: Üdv!
Ez általában így van. Az zsír. A zsírt el kell égetni, le kell diétázni. Meg persze ezzel arányosan növelheted a hasizmodat is. Ajánlom a függeszkedő lábemelést. Balra - előre - jobbra felhúzva. (Felkapaszkodsz egy rúdra és felhúzod a lábadat.) Persze ilyenek, hogy lendület, és félmunka, azzal, hogy nem nyújtod ki rendesen, itt nem helytállóak.
Üdv!davi10 írta:Szeva!
Nem kell szentírásként kezelni, mert mond cáfolható dolgokat, viszont amit itt mondott, azt kicsit félreértettétek szerintem.shutterisland írta:szerintem is marhaság, a fiatalok szerintem legalább 90%-ban azért edzenek, hogy izmosak legyenek, nyilván az idősebb korosztályban már más arányok vannak, például a fitness termekben megtalálható nagypapik nyilván nem a strandra gyúrnak.lui1698 írta:Az miért baj, ha valaki azért edz, hogy jól nézzen ki? Nem dolgozik meg érte ugyan úgy, vagy nem okádja magát össze edzés közben úgy, mint aki csak azért edz, hogy, mert erős akar lenni?
Amúgy ez a Bunny ez kiez? Mmint így testépítés terén ért el vmi is, vagy csak úgy elhatározta, hogy ő most ilyen prófétája lesz ennek a dolognak és beszél a világba?
Mert pl. a múltkor néztem egy videót amiben szidta azokat akik papucsban edzenek...Meg úgy általában ez az ember csak szidni tud, úgy veszem észre.
nem értem, miért gond ez, a nők is azért fogynak le, hogy csinosak legyenek.
bunny meg médiabohóc lett, régen szimpatikusabb volt, de egyrészt idegesítő, ahogy nyomja a szájteket és minden más sz.r, másrészt elfogult a saját véleményével nagyon.
ettől függetlenül rengeteget tesz a sportért, és a sportolni vágyókért, de már nem kell szentírásként inni a szavait szerintem.
szerintem is marhaság, a fiatalok szerintem legalább 90%-ban azért edzenek, hogy izmosak legyenek, nyilván az idősebb korosztályban már más arányok vannak, például a fitness termekben megtalálható nagypapik nyilván nem a strandra gyúrnak.lui1698 írta:Az miért baj, ha valaki azért edz, hogy jól nézzen ki? Nem dolgozik meg érte ugyan úgy, vagy nem okádja magát össze edzés közben úgy, mint aki csak azért edz, hogy, mert erős akar lenni?
Amúgy ez a Bunny ez kiez? Mmint így testépítés terén ért el vmi is, vagy csak úgy elhatározta, hogy ő most ilyen prófétája lesz ennek a dolognak és beszél a világba?
Mert pl. a múltkor néztem egy videót amiben szidta azokat akik papucsban edzenek...Meg úgy általában ez az ember csak szidni tud, úgy veszem észre.
http://body.builder.hu/edzesek_nagykep.htm4?id=223CsacsMate írta:Nem tudom mire gondolsz. Rengeteg szűk fogás létezik. Ha csak beljebb kapaszkodsz, akkor változatlanul hát (valamivel koncentráltabb helyre megy), de ha már fordított fogással megint más, akkor hátra is megy, de már inkább bicepsz van a középpontban. De ez ugyanúgy fejleszti az alkart, a vállakat, mint ahogy a másik is.albicelesteX írta:Üdv!
Húzódzkodásnál ha szűken húzom az is hátra megy?Mert szélesen tudom hogy igen,de szűken,szűkebben...?
A szűk fogás rengeteg gyakorlatnál alkalmazható.
Bár láttam már pár barmot, akik rángatták magukat. Ha arra gondolsz az nem tudom hova megy... Max a sürgősségire.
Nem tudom mire gondolsz. Rengeteg szűk fogás létezik. Ha csak beljebb kapaszkodsz, akkor változatlanul hát (valamivel koncentráltabb helyre megy), de ha már fordított fogással megint más, akkor hátra is megy, de már inkább bicepsz van a középpontban. De ez ugyanúgy fejleszti az alkart, a vállakat, mint ahogy a másik is.albicelesteX írta:Üdv!
Húzódzkodásnál ha szűken húzom az is hátra megy?Mert szélesen tudom hogy igen,de szűken,szűkebben...?