MatyiG írta:A Csillag születik-hez hasonlóan a Bohém Rapszódia is rohadt jó volt,
Összességében tényleg jó film volt, de nekem baromira hiányzott valami extrémebb töltet. Azért Freddie egy rohadt összetett, féktelen, excentrikus személyiség volt, de ebből nem sok jött át, pedig elég életrajzi töltetű volt a BR. Nyilván nem kell meleg orgiákat, drogtól átláthatatlan bulikat, vagy az ibizai kalandját prezentálni, de valami plusz nagyon hiányzott. Végig idealizált meg egy az egyben csak a szalonképes arcát mutatták Mercurynak. Nem hiába dobta vissza Borat. Bár ez inkább May-nek meg meg Taylornak köszönhető.
Ami mondjuk szúrta a szemem, hogy a betegségével kapcsolatban rohadt nagy kronólógiai csapdába estek.
Habár lehet kicsit elfogult vagyok, és nagyon sokat vártam mert 9 éves korom óta a Queen-en nőttem fel, a mai napig az alfa és az omega nálam.
A casting viszont valami zseniális volt. Birian May meg John Deacon tisztára mintha időgépbe ült volna, Rami Maleknek meg szerintem simán kijárhat Oscar bácsi. A zene, főleg a koncertek szintén zseniálisak voltak. Egyszerűen nem hittem néha a szememnek, a Live Aid meg külön tetőpont.
Ha másért nem, ezekért a pillanatokért kötelező film mindenkinek. Azt garantálom, hogy a libabőr elő fog jönni.