Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
kanty
Llegenda del Barça

2016.03.01. 10:55:31

Bob_Marley írta:Na Freddie-Pioneer ? Vélemények?
Szerintem kicsit karcos a csávó hangja, de szerintem jó kis nóta. Jó a szöveg, dallamban van erő.
Tipikus, semmitmondó, hamar elfelejted dal. Egy rakás ilyen lesz.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Varatrix
Director del Fútbol

2016.03.01. 10:15:04

Nem akarok politikát keverni ebbe, de egy kicsit szeretném megérteni hogy mi ez a diák tüntetés pontosan, mert hírportálokon annyit olvasni hogy szegény diákok nem érzik jól magukat az iskolában. Így tehát a most középiskolások véleménye érdekelne elsősorba, de ha valaki tud valamit ne habozzon.

Néhány szösszenet:

-Ügye mi akik korábban érettségiztünk nyilván nem tudhatjuk mi van ott pontosan.
-Miért látom a facebookon hogy inkább azzal vannak elfoglalva hogy magukat fotózzák, erről nem a túlterheltség jut eszembe.(no offenz, biztos vannak tanulni akaró diákok)
-Milyen drasztikus változások voltak, szóval miért nem tüntettek 3-5-10 éve?
-Barátnőm is gimnazista ( 5 évesen végzős)és nemérdekli, pedig lelkiismeretes jó tanuló egyetemista lesz belőle, de dolgozott keményen már és neki ez nem megterhelő egy-két húzósabb héttől eltekintve.
-Mi lesz így az egyetemen, ha már ez megterheli őket?

Igazából no offenz, nem gondolom hogy minden a legnagyobb rendben. Csak érdekelne a véleményetek.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
PCsabi
aka Game90

2016.02.29. 15:44:22

Bob_Marley írta:Na Freddie-Pioneer ? Vélemények?
Szerintem kicsit karcos a csávó hangja, de szerintem jó kis nóta. Jó a szöveg, dallamban van erő.
Egyetértek csababarca-val, tucatzene.

Én őket küldtem volna:
https://youtu.be/RsG595pc6W0" target="_blank
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
geridoss
Director del Fútbol

2016.02.28. 20:23:08

Tim írta:
Én is kitöltöttem. Az a bizonyos 11. kérdés azért nehéz, mert a mindennapokra más kategóriájút választok, mint mondjuk ünnepre, vagy esetleg ajándékba. De próbáltam valamiféle átlagot számolni :D
Köszönöm, ha átlagoltál, az tökéletesen megfelel! ;) :D
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.28. 19:30:41

csababarca írta:Tucatzene, tucatelőadóval.
De ezen az eurovizos bohockodason nem ez szamit, kimehetek en is 3 percig két kavicsot ütögetnék egymáshoz, semmivel se lenne kevesebb esélyem jó helyezést elérni.
Engem a szöveg amúgy is általában jobban megfog, s szerintem az egész jó. :D De a zene meg a fütyörészés az valóban kicsit tucatzene. Előadóról nem tudok nyilatkozni azt se tudom ez kicsoda. :lol:
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.02.28. 19:24:38

Tucatzene, tucatelőadóval.
De ezen az eurovizos bohockodason nem ez szamit, kimehetek en is 3 percig két kavicsot ütögetnék egymáshoz, semmivel se lenne kevesebb esélyem jó helyezést elérni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.28. 19:19:29

Na Freddie-Pioneer ? Vélemények?
Kép
Kép
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2016.02.28. 18:26:02

geridoss írta:Szakdolgozatomhoz szeretnék segítséget kérni. 26 év felettiek legyenek már oly kedvesek, és töltsék ki a kérdőívemet a magyarok borfogyasztási szokásairól.

(azért 26 éven felülire van szükségem, mert 18-26 évesek adják a megkérdezettek 76%-át, ezt szeretném kicsit kozmetikázni :D )

Köszönöm előre is, nagy segítség lenne! :)
Én is kitöltöttem. Az a bizonyos 11. kérdés azért nehéz, mert a mindennapokra más kategóriájút választok, mint mondjuk ünnepre, vagy esetleg ajándékba. De próbáltam valamiféle átlagot számolni :D
Kép
geridoss
Director del Fútbol

2016.02.28. 17:05:19

Köszönöm a kitöltésed!
Tivornya írta:
Szerk.: lehet, hogy ez nekem azért lehetetlen kérdés, mert alkalmi kortyolgató vagyok és nem minden nap a szájízem szerinti iszogató? :lol:

Igen, ez elképzelhető :D :D
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Tivornya
Capitá del Barça

2016.02.28. 16:02:50

geridoss írta:Szakdolgozatomhoz szeretnék segítséget kérni. 26 év felettiek legyenek már oly kedvesek, és töltsék ki a kérdőívemet a magyarok borfogyasztási szokásairól.

(azért 26 éven felülire van szükségem, mert 18-26 évesek adják a megkérdezettek 76%-át, ezt szeretném kicsit kozmetikázni :D )

Kitöltöttem, de a 11. kérdést(Milyen árkategóiájú...) azt ki kéne venni, mert ahány alkalom, annyiféle vásárlás és hát akkor mit is jelöljek ott be, ha szinte mindegyik kategória igaz? Maradt egy kamu jelölés és szerinem nem én leszek itt az egyetlen, aki félre fog vezetni :)

Szerk.: lehet, hogy ez nekem azért lehetetlen kérdés, mert alkalmi kortyolgató vagyok és nem minden nap a szájízem szerinti iszogató? :lol:
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
geridoss
Director del Fútbol

2016.02.28. 15:09:43

Szakdolgozatomhoz szeretnék segítséget kérni. 26 év felettiek legyenek már oly kedvesek, és töltsék ki a kérdőívemet a magyarok borfogyasztási szokásairól.

Visca el Barca!
PCsabi
aka Game90

2016.02.26. 12:29:28

Kézilabdáról majd a megfelelő topikban beszélgessetek, köszi!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.25. 22:28:48

Kézilabda már annyira nem érdekel senkit itt, hogy ezt offban beszélitek meg? :mrgreen:

Engem valahogy nem tud lekötni (VB,EB, Olimpia meccseket megnézek ha nagyon "muszáj" de nem követem se a bajnokságot se éppen a BL, EHF stb kupákat), valószínűleg azért mert nem értem és eléggé töredezett, de ezt múltkor megbeszéltük.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.02.25. 22:21:44

Pastor egyértelműen a legjobb SZAKember a 3 közül.
Bele se gondolok,mi lett volna ha ő jön Veszprémbe, lehet meglett volna a tavalyi FF... :?
Nah de majd most :mrgreen:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Castiel
Capitá del Barça

2016.02.25. 20:20:04

csababarca írta:Általánosságban szeretem a sportágat, de a Veszprémnek szurkolok úgy alapjávan véve, meg a Barcának. (Barcelonát mint sportegyesületet szeretem, kosár is ide tartozik)
Nőknél inkább Győr, de a Fradit is szeretem, illetve a klubot gyűlölöm, de a játékosait főleg most nagyon kedvelem. Szeged is ez a kategória, nemzetközi szinten természetesen szorítok nekik, de itthon inkább Veszprém. (amikor szerbekkel volt tele, abból is az aljasabb fajtából,akkor nem tudtam nekik drukkolni sehogy.)

De mindent megnézek,ami kézilabda, férfit jobban szeretem, de női se rossz azért.
Válogatott szinten a magyar mellett a férfiaknál franciákat szeretem, dánokat, spanyolokat, nőknél norvégokat, románokat...persze csak ha nem velünk játszanak.
Értem!
Én Csurgó szurkoló vagyok Mint csurgói. :mrgreen: Lányoknál inkább az Érd, és a Győr az amely csapatok közelebb állnak hozzám szimpátiában, ugye Győrben a Kovacsics is csurgói nevelés...
Férfi ágon csak a bl meccseket nézem! Mármint a Magyar csapatokra vonatkozóan!
véleményem szerint a JCP jobb szakember, mint Ortega volt, és mint jelenleg a Sabate!
Igy kicsit a Szeged koncepciója jobban tetszik! Bár csak ne lenne ekkora kivételezés! :)
Na Alfa örülök,:D csak összejön itt valami kézilabdás blokk :)
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.02.25. 14:49:28

Castiel írta: Van kedvenc csapat, vagy csak úgy általánosságban szereted a sportágat? :)
Általánosságban szeretem a sportágat, de a Veszprémnek szurkolok úgy alapjávan véve, meg a Barcának. (Barcelonát mint sportegyesületet szeretem, kosár is ide tartozik)
Nőknél inkább Győr, de a Fradit is szeretem, illetve a klubot gyűlölöm, de a játékosait főleg most nagyon kedvelem. Szeged is ez a kategória, nemzetközi szinten természetesen szorítok nekik, de itthon inkább Veszprém. (amikor szerbekkel volt tele, abból is az aljasabb fajtából,akkor nem tudtam nekik drukkolni sehogy.)

De mindent megnézek,ami kézilabda, férfit jobban szeretem, de női se rossz azért.
Válogatott szinten a magyar mellett a férfiaknál franciákat szeretem, dánokat, spanyolokat, nőknél norvégokat, románokat...persze csak ha nem velünk játszanak.
ntibi67
Capitá del Barça

2016.02.25. 12:10:03

Castiel írta:
csababarca írta:...Kézilabdás topikban pl nagyon jókat lehet beszélgetni, az itt hiánycikk...
Ezt most úgy kiragadtam! :mrgreen:
Tényleg hiányoznak a jó kézilabdás beszélgetések a fórumról! Most már tudom h rajtam kívül van még aki szereti a kézilabdát! (legalábbis feltételezem) :)
Van kedvenc csapat, vagy csak úgy általánosságban szereted a sportágat? :)
Egy Barca kézi meccset láttam élőben a Zagreb ellen.Kosár meccsen viszont sokszor,legutób a Barca-Laboralt,néztek is a szurkolok amikor Hanga Ádám aláírta a magyar zászlómat.
Alfa
Entrenador del Barça

2016.02.25. 11:47:15

Castiel írta:
csababarca írta:...Kézilabdás topikban pl nagyon jókat lehet beszélgetni, az itt hiánycikk...
Tényleg hiányoznak a jó kézilabdás beszélgetések a fórumról! Most már tudom h rajtam kívül van még aki szereti a kézilabdát! (legalábbis feltételezem) :)
Van itt még egy :D .
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Castiel
Capitá del Barça

2016.02.25. 09:31:50

Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.25. 09:09:48

noname írta:
Bob_Marley írta:A gyűlölni kell a másikat azt minden formában elítélem, mert pont ellenkezőleg gondolom és minden ember alapvetően jó ember
Irigylem az optimizmusodat. :lol:

A gyűlölet témára visszatérve. Nem ok nélkül történik az. Szurkolok a Barcának, de szimpatikus a Roma, az MU, a Villarreal, stb. Egyik esetben se azért utálok egy riválist, mert rivális. Nem bírom a City-t, mert zsoldosokból álló újgazdag csapat. A Lazio-val semmi bajom. Az Espanyolt és a Real viszont utálom, de ezt se azért, mert a Barcának szurkolnék. Az Espanyol régebben kimondottan szimpatikus volt(Pochettino alatt), az utálatom oka logikus, nem pedig érzelmi. Ők egy kicsinyes, kisebbségi komplexusos csapat, jelenleg bunkó edzővel és játékosokkal, akiknek a céljuk a Barca ellen az, hogy sérüléseket okozzanak. Emlékeztetnek a Mou-féle Realra, az is undorító volt. A Realt is gyűlölöm, de ez se így volt eleinte, szurkoltam a Barcának, a Real hidegen hagyott, de utána jöttek az arrogáns nyilatkozatok, a Clasico-k, ahol rendszerint 3-4 piroslapos szabálytalansága volt a Realnak (Arbeloa, Marcelo, Ronaldo, Pepe), jött Mourinho, aki gyakorlatilag azért rakta ki Casillast, mert az jóban volt Xavival. Mellé ott vannak a szurkolók. Amíg a Barcának részben divatból, részben a játékstílus miatt szurkolnak, addig a Real esetében a játékuk miatt sztem olyan 13 éve senki se kezdett szurkolni nekik. A jelenlegi új szurkolóik nagy része csak divatból szurkol. Ehhez vegyük hozzá a rengeteg undorító mutatványt, amit a Real csinált az évek során(ingatlancsalásról már volt szó, játékvezetők manipulálása, esetenként elég ,látványos lefizetése: Osasuna meccs, ami után a játékvezetőt eltiltották vagy 2 hónapra, olyan látványosan csalt). Megtanultam utálni. Ennek nem érzelmi, hanem a felsorolt logikus okai vannak. A játékosaik, a vezetőségük, de még a friss szurkolók is, mindet elítélem és ki nem állom. Ha a csapatuk megszűnne, pezsgőt bontanék.

Továbbá én nem hiszem, hogy a fél fórum ne érezne így. Mindenki írja a szépeket, hogy ő nem utálja a Realt. Az Eurobarcának ez az egyik jellemzője. Ez a fórumok között olyan, mint egy szmokingos parti. Mindenki teszi a szépet, illendően viselkedik és egy percre se lép ki a szerepéből. Nem hiszek nektek. Lehet, hogy a ti nevelésetek/logikátok azt diktálja, hogy nem kéne utálni a Realt, de meggyőződésem, hogy nagy részetek pont annyira utálja mint én, csak hallgat vele, mert méltatlannak, degradálónak gondolja.

Embrace the hate! Let the hate flow through you! :twisted:
Más szemében a szálkát is meglátja, a sajátjában a gerendát sem. :D
csababarca írta:
Ezt az en bloc szót amúgy kicsit kényszeresen használjátok srácok, nem kötelező minden posztba beírni :D
Én sűrűn használom, de legalább helyesen. :D sjd-nek köszönöm utólag is, egy életre megtanultam, ahogy azt is hogy egyelőre és egyenlőre között mi a különbség. Régi szép idők, nyelvtani kijavítás nekem hiányzik, lehetett belőle tanulni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2016.02.25. 09:35:29-kor.
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2016.02.25. 08:16:34

Bob_Marley írta:A gyűlölni kell a másikat azt minden formában elítélem, mert pont ellenkezőleg gondolom és minden ember alapvetően jó ember
Irigylem az optimizmusodat. :lol:

A gyűlölet témára visszatérve. Nem ok nélkül történik az. Szurkolok a Barcának, de szimpatikus a Roma, az MU, a Villarreal, stb. Egyik esetben se azért utálok egy riválist, mert rivális. Nem bírom a City-t, mert zsoldosokból álló újgazdag csapat. A Lazio-val semmi bajom. Az Espanyolt és a Real viszont utálom, de ezt se azért, mert a Barcának szurkolnék. Az Espanyol régebben kimondottan szimpatikus volt(Pochettino alatt), az utálatom oka logikus, nem pedig érzelmi. Ők egy kicsinyes, kisebbségi komplexusos csapat, jelenleg bunkó edzővel és játékosokkal, akiknek a céljuk a Barca ellen az, hogy sérüléseket okozzanak. Emlékeztetnek a Mou-féle Realra, az is undorító volt. A Realt is gyűlölöm, de ez se így volt eleinte, szurkoltam a Barcának, a Real hidegen hagyott, de utána jöttek az arrogáns nyilatkozatok, a Clasico-k, ahol rendszerint 3-4 piroslapos szabálytalansága volt a Realnak (Arbeloa, Marcelo, Ronaldo, Pepe), jött Mourinho, aki gyakorlatilag azért rakta ki Casillast, mert az jóban volt Xavival. Mellé ott vannak a szurkolók. Amíg a Barcának részben divatból, részben a játékstílus miatt szurkolnak, addig a Real esetében a játékuk miatt sztem olyan 13 éve senki se kezdett szurkolni nekik. A jelenlegi új szurkolóik nagy része csak divatból szurkol. Ehhez vegyük hozzá a rengeteg undorító mutatványt, amit a Real csinált az évek során(ingatlancsalásról már volt szó, játékvezetők manipulálása, esetenként elég ,látványos lefizetése: Osasuna meccs, ami után a játékvezetőt eltiltották vagy 2 hónapra, olyan látványosan csalt). Megtanultam utálni. Ennek nem érzelmi, hanem a felsorolt logikus okai vannak. A játékosaik, a vezetőségük, de még a friss szurkolók is, mindet elítélem és ki nem állom. Ha a csapatuk megszűnne, pezsgőt bontanék.

Továbbá én nem hiszem, hogy a fél fórum ne érezne így. Mindenki írja a szépeket, hogy ő nem utálja a Realt. Az Eurobarcának ez az egyik jellemzője. Ez a fórumok között olyan, mint egy szmokingos parti. Mindenki teszi a szépet, illendően viselkedik és egy percre se lép ki a szerepéből. Nem hiszek nektek. Lehet, hogy a ti nevelésetek/logikátok azt diktálja, hogy nem kéne utálni a Realt, de meggyőződésem, hogy nagy részetek pont annyira utálja mint én, csak hallgat vele, mert méltatlannak, degradálónak gondolja.

Embrace the hate! Let the hate flow through you! :twisted:
A Fifa egy szégyen
messideco
Presidente del Barça

2016.02.25. 03:22:27

Profi vagy hobby szinten fotózgató fórumtársainmtól kérnék segítséget :) Tudtok olyan könyvet, amit érdemes ajándékba venni egy lelkes amatőr fotósnak? Olyanra gondolok, ami tartalmazza a legújabb technikákat, trendeket, ötleteket ad stb. Ha tudtok ilyet, legyetek szívesek ajánljatok nekem :) Előre is köszönöm!
Kép
"And my heart will leave you never."
Tromort77

2016.02.24. 20:22:59

Mindenki ott szélesíti a látókörét ahol akarja. Engem például annyira nem foglalkoztat a RM, hogy komoly beszélgetésekbe bonyolódjak, de mást igen és ez az ő dolga. Igazából jó dolog és értékelendő az, ha valaki ennyire nyitott.

Ami alapján meg kialakult ez a téma. Nyílván odaát Barcásként visszafogottabb hangnemben fog társalogni az ember. De ettől még nem lesz kétszínű valaki vagy álszent vagy tudom is én kinek mi a baja. Nyílván senki sem ugyan olyan hangnemben és stílusban beszél a barátnője/felesége szüleivel mint mondjuk a legközelebbi barátaival a kocsmában.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.02.24. 18:58:56

Bob véleményét tudom osztani, repül a +1. :mrgreen:

Én járok a túloldara fórumozni, de általában focis témákba, főleg barca-real viszonylatba bele se megyek, pláne nem kezdek el okoskodni,hogy mit hogyan kéne csinálniuk...
Kézilabdás topikban pl nagyon jókat lehet beszélgetni, az itt hiánycikk.

Ezt az en bloc szót amúgy kicsit kényszeresen használjátok srácok, nem kötelező minden posztba beírni :D
TripleH
Entrenador del Barça

2016.02.24. 18:35:27

Én abszolút nem értem mi olyan rettenetes bűn azon, ha valaki több szegmensből néz dolgokat és az internet világában ezekről másokkal is beszél, mert nyilván ez azért nem olyan, mint ha kint Barcelonában egy Culé fogná magát és egy El Classico előtt Madridban elmenne egy kocsmába az ottani bérletesekkel eszmét cserélni egymás csapatáról, és mint Palesz is említette, nincs azzal semmi gond ha valaki más játékosokról, csapatokról úgy un bloc a fociról nem egyetlen fórumon szeret csak beszélgetni.
Válasz küldése