Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akartam írni, hogy ezt egyedül semmiképpen se nézd meg. Én a haverokkal néztem még meg moziban, az egész teremben csak mi voltunk 7en és végig szakadtunk persze nem csak a filmen, hanem a saját poénjainkon is. Szerintem a film az effektek, képvilág és hang terén abszolút 10es, de a történet és ami benne van az egy igazi popcorn film egy jó 5össel így szerintem egy 7-7,5esnek kihozható a film. De mondom nekem az a kép van meg belőle, hogy a haverokkal végig marhultuk az egészet. Pl.:Amikor a film vége felé mondják, hogy mióta erre benyögte haverom h mióta anyád pilótadavi10 írta:Abraham Lincoln : A Vámpírvadász
Hát srácok, ez az a film, amit tudok dicsérni is, szidni is rendesen. Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy ez egy nagyon jó, vagy egy nagyon rossz film. Kezdjük ott, hogy a vámpír témára allergiás vagyok. Még a zombiknál is nagyobb baromságnak tartom a vámpíros cuccokat. Meg ez a Lincoln téma. Amerikát nagyon nem értem. Az egyik legnagyobb elnökükről csinálnak egy vámpíros filmet, meg a reklámok alá pofa nélkül beteszik a himnuszt, meg a pop "sztárok" is USA zászló előtt vonaglanak.
Láttam kommentekbe, hogy nagyon nem tetszett az embereknek, de annyi szép effekt van benne, lassítás, képivilág pazar, a történet baromság, de van ebben a filmben valami...
Erről a filmről nagyon érdekelne a ti véleményetek.
Igazából a 10 es skálán az 1est és a 10est is megérdemelné. Komolyan gondba vagyok, nem is írok számokat.
Erről a filmről nagyon érdekelne a ti véleményetek.
Igazából a 10 es skálán az 1est és a 10est is megérdemelné. Komolyan gondba vagyok, nem is írok számokat.
Igazából szerintem is, az alap téma hülyeség. Szerintem egy fos sztoriból kihozták a legjobbat. De engem mondom igazából az effektek, rendezés fogott meg. Szép képeket tudtak összehozni, meg a harc is faiin volt.Deus írta:
Én láttam párnapja, hát a értékelésem az kb. 4/10... Óriási blődség a film, mármint idegesítő volt a témája, az hogy Lincoln konkrétan vámpírvadászde mégis megnéztem, mert unatkoztam...
Majd a Spielberg Lincoln -ja durranni fog nagyot
Uggggyanezsoadroli írta:Én nézem, imádomS.Agüero írta:Ma lesz a Halálsoron 21:00-tól a Viasaton!
Aki még nem látta az nézze meg! Kötelező!A kedvenc filmem a Gladiátorral együtt
Én láttam párnapja, hát a értékelésem az kb. 4/10... Óriási blődség a film, mármint idegesítő volt a témája, az hogy Lincoln konkrétan vámpírvadászdavi10 írta:Abraham Lincoln : A Vámpírvadász
Én nézem, imádomS.Agüero írta:Ma lesz a Halálsoron 21:00-tól a Viasaton!
Aki még nem látta az nézze meg! Kötelező!
Máshogy ugyanilyenek.REMY írta:A Raimi féle filmek mennyire jöttek be?? Pontszám alapján azok mennyik nálad?kurdt írta:Blitzkritik: Amazing Spider-Man
Egyszerre túl sok és túl kevés: 5/10
A Raimi féle filmek mennyire jöttek be?? Pontszám alapján azok mennyik nálad?kurdt írta:Blitzkritik: Amazing Spider-Man
Egyszerre túl sok és túl kevés: 5/10
amit aztán a rendező szépen felturbózott, hogy egy jó és lebilincselő filmet kapjunk, mert a valódi történet kb pont annyira izgalmas mint egy murcia-elche meccs...REMY írta:Remekül felépített filmnek a valódi történet egy kivételes alapanyagot szolgáltatott
Igen-igen. Most hogy átolvastam a hsz.-em, kicsit félreérthetően fogalmaztam. Hardytól Bane szerepében nem dobtam hátast, egyébként nekem nagyon szimpatikus és tehetséges figura, a Bronsonban és a Spílerben (Cuki BobREMY írta:Bronsont láttad tőle??? Na szerintem az a legjobb alakítása az eddigi pályafutásában. Mondjuk csak pára éve van a köztudatban Hardy, tehát tud még bizonyítani, de annyi biztos, hogy nem tehetségtelen.sjay írta: Harmadszor meg, akárki-akármit mond, én Hardytól nem dobtam akkora hátast, mint sokan szerte a világban.
Bronsont láttad tőle??? Na szerintem az a legjobb alakítása az eddigi pályafutásában. Mondjuk csak pára éve van a köztudatban Hardy, tehát tud még bizonyítani, de annyi biztos, hogy nem tehetségtelen.sjay írta: Harmadszor meg, akárki-akármit mond, én Hardytól nem dobtam akkora hátast, mint sokan szerte a világban.
Asszem pont te ajánlottad, de nekem nagyon gyenge volt...soadroli írta:![]()
Hát én nem sok jobb vígjátékot láttam ennél, nekem rohadtul bejött. Néhol már tényleg sírtam a röhögéstől, és ez ritka egy filmnél. No de nem lehet mindenkinek jó humorérzéke![]()