Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.10.23. 12:02:43

Srácok, a Ted magyar szinkronnal nincs még fent valamelyik letöltős oldalon? Ha valaki esetleg megtalálta már, szóljon legyen szíves.
miihii
KHAL

2012.10.23. 09:24:46

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2012.10.23. 01:31:28

davi10 írta:Abraham Lincoln : A Vámpírvadász

Hát srácok, ez az a film, amit tudok dicsérni is, szidni is rendesen. Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy ez egy nagyon jó, vagy egy nagyon rossz film. Kezdjük ott, hogy a vámpír témára allergiás vagyok. Még a zombiknál is nagyobb baromságnak tartom a vámpíros cuccokat. Meg ez a Lincoln téma. Amerikát nagyon nem értem. Az egyik legnagyobb elnökükről csinálnak egy vámpíros filmet, meg a reklámok alá pofa nélkül beteszik a himnuszt, meg a pop "sztárok" is USA zászló előtt vonaglanak.
Láttam kommentekbe, hogy nagyon nem tetszett az embereknek, de annyi szép effekt van benne, lassítás, képivilág pazar, a történet baromság, de van ebben a filmben valami...

Erről a filmről nagyon érdekelne a ti véleményetek.
Igazából a 10 es skálán az 1est és a 10est is megérdemelné. Komolyan gondba vagyok, nem is írok számokat.
Akartam írni, hogy ezt egyedül semmiképpen se nézd meg. Én a haverokkal néztem még meg moziban, az egész teremben csak mi voltunk 7en és végig szakadtunk persze nem csak a filmen, hanem a saját poénjainkon is. Szerintem a film az effektek, képvilág és hang terén abszolút 10es, de a történet és ami benne van az egy igazi popcorn film egy jó 5össel így szerintem egy 7-7,5esnek kihozható a film. De mondom nekem az a kép van meg belőle, hogy a haverokkal végig marhultuk az egészet. Pl.:Amikor a film vége felé mondják, hogy mióta erre benyögte haverom h mióta anyád pilóta
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Faust
Madridista

2012.10.23. 00:45:26

Igazából a 10 es skálán az 1est és a 10est is megérdemelné. Komolyan gondba vagyok, nem is írok számokat.

Csak az amerikaiak képesek ennyire leköpni a saját, a szerintük az egész világ felett álló történelmüket. :)

X-men: az elsők
(X-men: First class, 2011)

A képregény, a rajzfilmeket, és a trilógiát nagyon szeretem (a második részt egyenesen imádom), de valamiért az előzményfilm eddig kimaradt, pedig van benne mutáns is, meg Fassbender is. :mrgreen:

Nem egy nagy szám, sok mindent nem is lehet róla írni. Tisztességes iparosmunka, véleményem szerint eléggé alulmarad a trilógiával szemben (bár a harmadikra már nem túlzottan emlékszem), így pontszámban is alattuk végez. A ROZSOMÁKOS előzményfilmet nem láttam még, de inkább megvárom a saját filmjét.

Apropó,
a Hugh Jackman cameo volt a film fénypontja. :mrgreen:

6/10
Kép
Deus
Boixos Nois

2012.10.22. 23:55:35

Ez fájdalmas lesz :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=UA2Z-ZVM ... ture=g-u-u

Scarry Movie stílusú film lesz Paranormal Activity témában. :D
KépKép
davi10
Llegenda del Barça

2012.10.22. 22:42:53

Deus írta:
Én láttam párnapja, hát a értékelésem az kb. 4/10... Óriási blődség a film, mármint idegesítő volt a témája, az hogy Lincoln konkrétan vámpírvadász :lol: de mégis megnéztem, mert unatkoztam...

Majd a Spielberg Lincoln -ja durranni fog nagyot 8)
Igazából szerintem is, az alap téma hülyeség. Szerintem egy fos sztoriból kihozták a legjobbat. De engem mondom igazából az effektek, rendezés fogott meg. Szép képeket tudtak összehozni, meg a harc is faiin volt.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
miihii
KHAL

2012.10.22. 22:36:17

soadroli írta:
S.Agüero írta:Ma lesz a Halálsoron 21:00-tól a Viasaton!
Aki még nem látta az nézze meg! Kötelező! :wink:
Én nézem, imádom :D A kedvenc filmem a Gladiátorral együtt :)
Uggggyanez :)

El is halasztottam a Walking Dead nézést emiatt. Pedig már párszor láttam, de megunhatatlan 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Deus
Boixos Nois

2012.10.22. 22:35:52

davi10 írta:Abraham Lincoln : A Vámpírvadász
Én láttam párnapja, hát a értékelésem az kb. 4/10... Óriási blődség a film, mármint idegesítő volt a témája, az hogy Lincoln konkrétan vámpírvadász :lol: de mégis megnéztem, mert unatkoztam...

Majd a Spielberg Lincoln -ja durranni fog nagyot 8)
KépKép
soadroli
Llegenda del Barça

2012.10.22. 22:34:21

S.Agüero írta:Ma lesz a Halálsoron 21:00-tól a Viasaton!
Én nézem, imádom :D A kedvenc filmem a Gladiátorral együtt :)
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2012.10.22. 22:32:08

Abraham Lincoln : A Vámpírvadász

Hát srácok, ez az a film, amit tudok dicsérni is, szidni is rendesen. Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy ez egy nagyon jó, vagy egy nagyon rossz film. Kezdjük ott, hogy a vámpír témára allergiás vagyok. Még a zombiknál is nagyobb baromságnak tartom a vámpíros cuccokat. Meg ez a Lincoln téma. Amerikát nagyon nem értem. Az egyik legnagyobb elnökükről csinálnak egy vámpíros filmet, meg a reklámok alá pofa nélkül beteszik a himnuszt, meg a pop "sztárok" is USA zászló előtt vonaglanak.
Láttam kommentekbe, hogy nagyon nem tetszett az embereknek, de annyi szép effekt van benne, lassítás, képivilág pazar, a történet baromság, de van ebben a filmben valami...

Kép
Faust
Madridista

2012.10.22. 22:12:25

Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.22. 15:55:13

Hanna - Gyilkos természet
Kritikám

Borzalmasan kaki forgatókönyv, de remek rendezés és fényképezés.
6,5/10
MatyiG
Adminisztrátor

2012.10.22. 15:30:11

Ma lesz a Halálsoron 21:00-tól a Viasaton!
messideco
Presidente del Barça

2012.10.22. 15:26:11

Pár film a hétvégén:

Nem vénnek való vidék
Eleinte nem igazán érdekelt a film megnézése, de nem bántam, hogy végignéztem. Még egyszer nekifuttam, de akkor nem fogott meg.

A filmet nézve egyáltalán nem ugrott be, hogy Coenék rendezték, semmi arra utaló jel nem volt. Kiemelném Javier Bardem alakítását, hatalmas volt. A többi szereplő eltörpül mellette simán.

Jól összerakott, érdekes filmről van szó, nem csalódtam benne.

7/10

Ali
A hossza volt a legnagyobb probléma a filmmel, talán fölöslegesen nyújtották ki ennyire. A bunyós jelenetek nagyon jól voltak kamerázva, egyedi volt a perspektíva.
Milyen ez az amcsi muszlim vallás?

6/10

Az órák
Ez is tervben volt egy ideje, Ed Harris egyik kedvenc színészem, remekül alakított, Julienne Moore nagyon aranyos volt ezzel a hajjal.
A sztori eleinte egyszerűnek tűnt, de mégis volt összefüggés a szálak között.
Közepesen jó film.

6/10

12 majom
A filmben a Hitchcock-maraton nem véletlen szerintem, a rendező nagyban merítkezik a régi mestertől, hatalmas respekt érte.
Remek film, az ilyen sci-fiket imádom. Érdekes felvetést tárgyal a film, és remekül szövi a szálakat. Remek agytorna volt estére.

8/10
Kép
"And my heart will leave you never."
REMY
Madridista

2012.10.21. 23:06:54

Brutal relax

Ajánlom a figyelmetekbe ezt a Spanyol rövidfilmet. Eszméletlenül nagy baromság, de egyben hatalmas nagy királyság is :D
Én végig röhögtem az egészet. Csak 15 perc az egész, úgyhogy bátran nézzétek. Tényleg EPIC :D

Kis költségvetés befigyel :lol:

247°F

A horror műfajba sorolták a filmet, de szerintem attól nagyon messze áll. Én inkább katasztrófafilmnek vagy egy gyenge drámának mondanám. Persze ezeken belül is csak egy B szintnek felel meg, holott az alapötlet egész jónak mondható.

A négy barát, Jenna, Ian, Michael, és Renee kiruccannak egyet pihenni egy tóparti házhoz. Az esti iszogatás után, azt tervezték, hogy kipróbálják a ház szaunáját.
Egy rövid bent lét után úgy gondolták, hogy megmártóznak a kinti tóban is, majd ismét visszatérnek a szaunába, de Michael és Renee időközben összekapott, úgyhogy csak hárman mentek vissza. A fordulópont viszont akkor érkezik el, amikor végleg kiszerettek volna jönni, de valami miatt az ajtó nem nyílt ki. Az idő viszont telik és a hőmérséklet emelkedik, de ami a legfontosabb, hogy semmiképp nem érheti el a 247 °Fahrenheitet....

Eddig minden stimmelt is, de a történések során több sebből is elkezdett vérezni a film. Pedig egy esti kikapcsolódásra elegendő lett volna az alapanyag, viszont bő félóra után teljesen szétesett az addig felépített mozi. A cselekményt nem hagyták kibontakozni, ezáltal olyan lett az egész, mintha fél jeleneteket látnánk. Több idegesítő cselekedetet is végrehajtottak a szereplők, amik sajnos nem segítettek az addig is feszültségmentes film szintlépéséhez. Ami még nagyon szemet szúrhat a nézőnek, az a színészi játék. Egyszerűen katasztrófa volt. Alapból nem vártam Oscar díjas alakításokat, de azért ennél többet szerettem volna látni tőlük.

Mindent összevetve kicsit csalódott vagyok, mert egész jól indult, de nagyon rosszul fejeződött be a film. A B szint alját érte csak el, úgyhogy 4/10
davi10
Llegenda del Barça

2012.10.21. 22:32:10

Apa ég!

Tipikus Amerikai baromság, de az utóbbi évek silány vígjáték-felhozatalából sztem egy kicsit kiemelkedik... A sztori hülyeség és kiszámítható. Adam Sandlert bírom, és a menyasszony csaj sztem nagyon szép volt benne :D

7,5/10

Holnapra, ha nem jön össze a haverokkal egy kis ivászat, akkor az Abraham Lincoln : A Vámpírvadász van betervezve (ha jól tudom, akkor a zenéje Linkin Park :D )
Kép
kurdt
Megmentő :)

2012.10.21. 17:33:13

REMY írta:
kurdt írta:Blitzkritik: Amazing Spider-Man
Egyszerre túl sok és túl kevés: 5/10 :?
A Raimi féle filmek mennyire jöttek be?? Pontszám alapján azok mennyik nálad?
Máshogy ugyanilyenek. :)
Nem nagyon gondolkoztam még a dolgon, meg régen is láttam őket, de most rögtönzök valamit:

Spider-Man 6/10
Spider-Man 2 6/10
Spider-Man 3 3/10
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
REMY
Madridista

2012.10.21. 16:39:17

kurdt írta:Blitzkritik: Amazing Spider-Man
A Raimi féle filmek mennyire jöttek be?? Pontszám alapján azok mennyik nálad?

VEB :D azért írtam, hogy alapanyagként jó volt a valós story, mert variálások mindig vannak. Az összes igaz történetnél átírnak dolgokat. Eladhatóság céljából.
kurdt
Megmentő :)

2012.10.21. 16:34:04

Blitzkritik: Amazing Spider-Man
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.10.21. 11:28:35

REMY írta:Remekül felépített filmnek a valódi történet egy kivételes alapanyagot szolgáltatott
amit aztán a rendező szépen felturbózott, hogy egy jó és lebilincselő filmet kapjunk, mert a valódi történet kb pont annyira izgalmas mint egy murcia-elche meccs... :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
REMY
Madridista

2012.10.21. 01:08:48

Az őrület fészke

A popkultúrában elterjedt nevén a Szikla, közismert nevén az Alcatraz. Egy történelmi helyszín, megannyi legendával és történettel. Minden bizonnyal a világ egyik leghíresebb börtöne volt, amely a San-Francisco öböl közepén helyezkedik el (ma már emlékhely, illetve turistalátványosság). Miután egy szigeten található a létesítmény, így kizárólag csak levegőben vagy vízen lehet megközelíteni, ezáltal a szökés rettentő nehezen volt kivitelezhető. De páran mégis megpróbálták....
Köztük Henri Young is, aki 5 dollár miatt került börtönbe, miután az éhező testvérén próbált segíteni. Miután bekerült az Alcatrazba, néhány barát segítségével megpróbáltak megszökni a létesítményből, de a terv kudarcba fulladt. A történtek után Henrit az Alcatraz egyik magánzárkájába zárják és 3 éven keresztül a sötétségben, magányosan kell élnie. A 3 év elteltével viszont gyökeresen megváltozik Henri személyisége, ami egyéb problémákhoz vezet.....

Három kulcsszó ami számomra megalapoz egy filmet. Börtön, gyilkosság, bíróság. Amikor ezt a 3 dolgot megkapom, akkor általában egy remek élménnyel gazdagodok és ezt a tendenciát ez a film sem szakította meg. Remekül felépített filmnek a valódi történet egy kivételes alapanyagot szolgáltatott, melyhez a remek színészi gárda is jócskán hozzátett. Legfőképpen Kevin Baconről kell beszélni, mert elképesztően jól játszott Henri Young szerepében. A tekintete, a mozdulatai egy nagyon erős színészi teljesítményről árulkodott. Mellette Christian Slater is kellemes meglepetés volt. Szimpatikus színész. És persze ott volt a jó öreg Gary Oldman is, aki sajnálatos módon csak keveset játszik a filmben, de amikor a képernyőn megjelenik, akkor bizony erősen a monitor elé szegezi a tekintetünket.

A színészek mellett a korhű ábrázolás is rendesen meg lett csinálva, tehát nem nagyon lehet belekötni a filmbe. Persze azt nem mondom, hogy világmegváltó film, de azt igen, hogy amikor megnézzük, akkor egy remek élménnyel leszünk gazdagabbak, így egy viszonylag magas pontszámot fog tőlem kapni, ami nem más mint a 8/10
sjay
Entrenador del Barça

2012.10.20. 12:26:00

REMY írta:
sjay írta: Harmadszor meg, akárki-akármit mond, én Hardytól nem dobtam akkora hátast, mint sokan szerte a világban.
Bronsont láttad tőle??? Na szerintem az a legjobb alakítása az eddigi pályafutásában. Mondjuk csak pára éve van a köztudatban Hardy, tehát tud még bizonyítani, de annyi biztos, hogy nem tehetségtelen.
Igen-igen. Most hogy átolvastam a hsz.-em, kicsit félreérthetően fogalmaztam. Hardytól Bane szerepében nem dobtam hátast, egyébként nekem nagyon szimpatikus és tehetséges figura, a Bronsonban és a Spílerben (Cuki Bob :lol: :lol: ) is baromi nagyot alakít, de szerintem a Felemelkedésben nyújtott játékával nem érdemel Oscart.
REMY
Madridista

2012.10.20. 12:06:41

sjay írta: Harmadszor meg, akárki-akármit mond, én Hardytól nem dobtam akkora hátast, mint sokan szerte a világban.
Bronsont láttad tőle??? Na szerintem az a legjobb alakítása az eddigi pályafutásában. Mondjuk csak pára éve van a köztudatban Hardy, tehát tud még bizonyítani, de annyi biztos, hogy nem tehetségtelen.
davi10
Llegenda del Barça

2012.10.20. 11:57:44

soadroli írta: :shock:
Hát én nem sok jobb vígjátékot láttam ennél, nekem rohadtul bejött. Néhol már tényleg sírtam a röhögéstől, és ez ritka egy filmnél. No de nem lehet mindenkinek jó humorérzéke :mrgreen:
Asszem pont te ajánlottad, de nekem nagyon gyenge volt...
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2012.10.20. 11:57:23

Szerintem Hardy több okból is esélytelen:

Először is, Nolant nem túlzottan kedvelik az Oscar-bírák, azt hiszem ez az utóbbi évek alatt bebizonyosodott.

Másodszor, Heath Ledger Jokerje után ki hiszi, hogy még egy Batman főgonoszt fognak majd díjazni?

Harmadszor meg, akárki-akármit mond, én Hardytól nem dobtam akkora hátast, mint sokan szerte a világban.
Válasz küldése