Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
meg is érdemelted akkorvisca el barca írta: nálunk szinte az egész család az. főleg tesóm meg a lány gyereke. multkor nekem kellett volna megvennem, elfelejtettem, hallod, mint vmi ócska drogosok úgy ordibáltak velem egy fél óráig
soadroli írta:ha már gyógyszerek, szerintetek hogy kéne leszokjak az orrsprayről? mondhatni függő vagyok már vagy másfél éve. tudom hogy káros egy idő után, de ez van, nélküle megpusztulok![]()
van itt olyan akinek volt/van hasonló problémája?
a legtöbb gyógyszert tudtommal engedélyezik, ami a kontroll csoportnál, a placebohoz képest 5% pluszt mutat és nincsenek elviselhetetlen mellékhatásai.Varatrix írta:Én azt mondom hogy nem placebót árulnak...
Én azt mondom hogy nem placebót árulnak...noname írta:Vegyészmérnök vagyok. A gyógyszeripari összeesküvés nem vicc. Főleg amerikában. Sokszor évekig húzzák, halasztják egy-egy gyógyszer bevezetését, mert az a nagy cégeknek árt. Máskor kiváló gyógyszereket nem tudnak olcsón árulni, mert le van védve a megfelelő gyártási eljárás. A gyógyszeripar maffia és bürokrácia ekvimolekuláris elegye.
A szülők szemszögéből azt megértem, hogy megfázásnak hitték. Mellesleg a természetes cuccok, amiket adtak a gyereknek valóban kiválóan működnek.
A gond az, hogy amikor megtudták h baj van, akkor se vitték kórházba..
Ez a helyes étrend testmozgás, kumma jó, MEGFÁZÁS ELLEN! Ilyen betegség ellen meg kb tényleg fölösleges gyógyszert szedni, maximum tompítod a tüneteket.Nero. írta:Mondjuk ameddig nem komoly a baj, én is azt mondom hogy jobb táplálékkiegészitővel/vitaminnal/gyógynövényekkel/helyes étrenddel kezelni a dolgokat, mint elmenni az orvoshoz aki a gyógyszermaffia miatt alapból felír 3 féle kamugyógyszert, és eltilt mindenféle mozgástól stb.
De az ilyen súlyosabb eseteknél nyilván a kórház/doktor kell hogy legyen az első.
A kettőnek semmi köze egymáshoz. A gyógynövények hatása tudományosan bizonyított, természetesen csak adott betegségekre.Ezt a természetgyógyászatot vagy mi a szöszt mindig is egy olyan kóklerságnak tartottam, mint a tv-ben lévő jósokat. Küldik az energiát, meg majd pénzt fogsz kapni, de előtte hívj fel, hogy pénzt adj nekem.
Napfényevés és a társai. Aztán a végén az lesz, hogy a szülők megnyerik a pert és a kórház fizet nekik...visca el barca írta:idióták a nagyvilágban rovatunk mai nyertesei...
http://444.hu/2016/03/09/juharsziruppal ... at-meghalt" target="_blank
Fuh.. Ezekkel nem is tudom mit kene csinalni, de ha leirnam az otleteim, magamat kene kitiltanom.visca el barca írta:idióták a nagyvilágban rovatunk mai nyertesei...
http://444.hu/2016/03/09/juharsziruppal ... at-meghalt" target="_blank
Barcának szurkolok ez nekem elégBob_Marley írta: Komoly üldözési mániád van.Egyszer szurkolhatnál már valakinek mint valaki ellen. Hozzáteszem az teljesen korrekt ha valakinek esetleg tetszik a PSG vagy 1-1 játékos, de te késztetést érzel hogy az angolokat szidd, nem értem miért. De hagyjuk, csak már nagyon szembetűnő, s nem tartom korrektnek állandóan valaki(k) ellen szurkolni.
+1Bob_Marley írta:Mielőtt valaki félre értené nem védem, meg azt se tudom ki ő, de ha személyeskedés akkor Samperrel szemben amit megenged magának pár ember az elég vérlázító szerintem és magát az elvet azt viszont védem. Mindenkit megillett ugyanolyan elbírálás, tisztelet s ma is valaki beírta hogy (nem szó szerint idézve) jó hülye vagy ember honnan jön neked az egyharmad meg társai. Miközben ő azon topik szavazására gondolt ahol arról volt szó hány kupát nyerünk és az egyharmad háromra szavazott. Nem írogat negyven sort, de hogy megalázni miért kell azt nem értem. És igenis pl kőkemény személyeskedés van vele szemben olykor. És ha odáig jutunk, hogy az a megoldás hogy valamivel nem értünk egyet akkor lehülyézzük a másikat az baromi érdekes és engem személy szerint irtózatosan elszomorít és csalódást keltő.
Na, most jutottam el oda, hogy meghallgassam. Nekem nagyon tetszett, tényleg nem egy extra szám, de ennek a srácnak rohadt jó hangja van. Nem hallgattam meg egy másik jelentkezőt se, de az utóbbi évekből az tetszik a legjobban - ilyen Kedvesem szintű számokat fényévekkel ver..Bob_Marley írta:Na Freddie-Pioneer ? Vélemények?
Szerintem kicsit karcos a csávó hangja, de szerintem jó kis nóta. Jó a szöveg, dallamban van erő.
Egy ilyen közhely miatt tartsuk magunkban az érzéseinket vagy mi?Amit ajánlani tudnék,azt már elmondták sokan. Bár 1 nő sem érdemel pityergést, férfiak vagyunk, olyan fából faragtak minket, hogy mindent kibirunk. Ki kell, hogy bírjuk. Amikor a legnehezebb, akkor mosolygunk rá egy nagyot, ezért vagyunk még mindig jobbak a másik nemnél, és ezért van ez a nagy egyenjogúsági maszlag, hogy ezt ellensúlyozzák.