Köszi a válaszokat, hát lejárni biztos nem járt le a 2éves határidő, mert ez az ismerősöm (nő) a vőlegényével egyszerre csinált minden vizsgát és a vőlegénye pedig átment a forgalmin és nem volt semmi probléma a határidővel, ugyanakkor ha elévült volna a KRESZ vizsgája gondolom szóltak volna neki már a vizsga előtt, nem pedig kimennek a városba vezetni...
(bár a vizsgadíj biztos jól esett nekik)
De engem anno nagy motorból úgy húztak meg, hogy elromlott a fülesem és nem hallottam az utasításokat, persze tudtam, hogy ebben az esetben félre kell húzódni, de én azt hittem, hogy szimplán nincs utasítás csak mentem előre.
Amúgy ominózus esett előtt 1-2 nappal volt egy kis szóváltásom az oktatómmal, tehát nem lennék meglepődve ha direkt lekapcsolta volna az adóvevőmet. Erre következően 2 nappal mentem "B"-s forgalmi vizsgára, ott meg az volt, hogy a végén kérdezte a vizsgabiztos az oktatómtól, hogy mi legyen, az oktatóm azt mondta, hogy nem szól bele és fogta magát és kiszállt a kocsiból cigizni. A vizsgabiztos nagy nehezen átengedett és látni kellett volna az oktatóm fejét, mikor meglátta, hogy megvan a jogsim!
Pár nap múlva nagy motorból pedig sikerült a pótvizsgám!
Azóta az oktatóm nem köszön nekem sem és a szüleimnek sem, holott csak azért mentünk hozzá, hogy neki adjuk a pénzt ne a konkurenciájának, mert anno jóba voltak vele szüleim!
Pénz beszél az esetek 90%-ában! Szomorú, de ez az igazság! És nem a vizsgabiztosok a legszemetebbek, hanem sok esetben az oktatók, sőt biztos van mikor össze is beszélnek!