Köszi szépen, feltettem...miihii írta:No,én már kíváncsian váromnagyjudit89 írta:Ha kész a versem hova tegyem fel?![]()
Sztem Offtopicba vagy Üzenetek mindenkinek rovatba mehet nyugodtan.
Segítség kéne
- nagyjudit89
- Jugador del Barça
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
- miihii
- KHAL
No,én már kíváncsian váromnagyjudit89 írta:Ha kész a versem hova tegyem fel?

Sztem Offtopicba vagy Üzenetek mindenkinek rovatba mehet nyugodtan.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- nagyjudit89
- Jugador del Barça
Ha kész a versem hova tegyem fel?
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
- LM10
- Director del Fútbol
Köszi szépen! Holnap ki is próbálomLionel85 írta:Én ajánlom neked a JDownloader nevű programot. Nekem is ezen a fórumon ajánlották és maximálisan bejön. Teljesen elégedett vagyok vele és úgy lehet bevágni a fájlokat, hogy nem kell külön egyesével és garantáltan annyit szed le, amennyi valójában a fájl mérete!

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én ajánlom neked a JDownloader nevű programot. Nekem is ezen a fórumon ajánlották és maximálisan bejön. Teljesen elégedett vagyok vele és úgy lehet bevágni a fájlokat, hogy nem kell külön egyesével és garantáltan annyit szed le, amennyi valójában a fájl mérete!

- LM10
- Director del Fútbol
Srácok! Data.hu-ról töltenék fájlokat, de vagy 200-at. És itt lehet használni flashget-et. Kérdés: Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy ne egyenként húzzam be ezt a 200 linket a flashgetbe? Köszi előre is a válaszért! 
SZERK: Ha vágólapon vannak a linkek, akkor bejön az, hogy egyből mind ott van a listán, de akkor ilyen pár kb-os fájlokat szed csak le.

SZERK: Ha vágólapon vannak a linkek, akkor bejön az, hogy egyből mind ott van a listán, de akkor ilyen pár kb-os fájlokat szed csak le.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Sziasztok.
Olyan problémám van,hogy a notebookomon kitört az egyik gomb.Tisztítottam,de a fogópöcök(
) letört,így nem megy vissza.Ilyenkor csak teljes új kalviatúrát lehet cserélni?vagy van lehetőség csak 1-1 gomb megvásárlására?ha igen hol?
Vagy ha garanciás,akkor kicserélik nekem?
ELőre is köszönöm.
Olyan problémám van,hogy a notebookomon kitört az egyik gomb.Tisztítottam,de a fogópöcök(

Vagy ha garanciás,akkor kicserélik nekem?
ELőre is köszönöm.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- nagyjudit89
- Jugador del Barça
Köszi azért a segítséget :FtcSikiHun - és gianni - nak, amint kész lesz majd szólok, de még írnom kell hat személyről(a kedvencemről hosszan) plusz egy - két töltelék és reflén rím is kell, de igyekszem! A Csigri és a csiga valami kis követ megmozgatott bennem.........
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
- Barcaádám
- Capitá del Barça
köszi!Messa írta:Nem vagyok odavalósi, de látom más nemnagyon segít, ezért talán: Premier Outlet Center? Tudom, hogy nem pont Pesten van, de elég közel van hozzá, és elég nagy a választék, még ha nem is kimondottan cipőbolt, de márkaboltok. És cipő is van rengetek, főleg Nike.Barcaádám írta:valaki tudna egy jó Nike, Adidas cipőboltot mondani Pesten?
netről rendelhetős is jöhet köszi !

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Köszönöm!kudu írta:Én a fourfourtwo honlapjánál vagyok szerkesztő.De...
ha minden igaz, az előfizetés feldolgozása 4 hét körül van.
Én március közepén rendeltem meg, de még mindig nem kaptam meg. Sem az első számot, sem a másodikat.
Szóval szerintem türelem, de nem hiszem, hogy 4 héten belül megjön az újság.
Azért az elég szomorú, hogy az előfizetősök később kapják meg a lapot, mint az újságárusok. Ha ezt tudom, nem fizetek elő. Remélem csak átmeneti az állapot és azért van ez a kis fennakadás, mert még új az újság...

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nem vagyok odavalósi, de látom más nemnagyon segít, ezért talán: Premier Outlet Center? Tudom, hogy nem pont Pesten van, de elég közel van hozzá, és elég nagy a választék, még ha nem is kimondottan cipőbolt, de márkaboltok. És cipő is van rengetek, főleg Nike.Barcaádám írta:valaki tudna egy jó Nike, Adidas cipőboltot mondani Pesten?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Én a fourfourtwo honlapjánál vagyok szerkesztő.De...Lionel85 írta:A napokban fizettem elő a FourFourTwo-ra. Az áprilisi számot még megvettem újságostól, és utána döntöttem el, hogy előfizetek. Azóta megjelent a májusi szám is. Szeretném megkérdezni tőletek, hogy megkapom-e előfizetés gyanánt a májusi számot, vagy azt még újságosnál kell-e megvennem? Nálatok hogy volt?
Írtam az FFT fórumába és külön e-mailt is a szerkesztőségbe, de semmi válasz.
ha minden igaz, az előfizetés feldolgozása 4 hét körül van.
Én március közepén rendeltem meg, de még mindig nem kaptam meg. Sem az első számot, sem a másodikat.
Szóval szerintem türelem, de nem hiszem, hogy 4 héten belül megjön az újság.
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- Barcaádám
- Capitá del Barça
valaki tudna egy jó Nike, Adidas cipőboltot mondani Pesten?

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
bestseries.huelbandi írta:Valaki egy jó sorozat letöltős oldalt tud ajánlani?
- Lionel85
- Llegenda del Barça
A napokban fizettem elő a FourFourTwo-ra. Az áprilisi számot még megvettem újságostól, és utána döntöttem el, hogy előfizetek. Azóta megjelent a májusi szám is. Szeretném megkérdezni tőletek, hogy megkapom-e előfizetés gyanánt a májusi számot, vagy azt még újságosnál kell-e megvennem? Nálatok hogy volt?

Hali!
Használja valaki ezeket az autogramm címeket? Hogy működik ez a dolog? Engem túlságosan nem motivál, de ajándékba szeretnék adni Torres autogrammot, de neten csak madridi autogramm címet találtam róla, sok időt mondjuk nem foglalkoztam a kereséssel. Tudna vki ebben segíteni?
Köszöntem.
Használja valaki ezeket az autogramm címeket? Hogy működik ez a dolog? Engem túlságosan nem motivál, de ajándékba szeretnék adni Torres autogrammot, de neten csak madridi autogramm címet találtam róla, sok időt mondjuk nem foglalkoztam a kereséssel. Tudna vki ebben segíteni?
Köszöntem.
- elbandi
- Capitá del Barça
Valaki egy jó sorozat letöltős oldalt tud ajánlani? 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elbandi 2010.04.15. 11:27:45-kor.
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...
Barcelona és City mindörökre...

Ha ráér holnap akkor szívesen segítek, sajnos Tivornyához hasonlóan nekem is megkopott a tudásom 2002 ótalevproff írta:14. Zárt vasmagon levő 400 menetes primer tekercs hossza 20 cm, átmérője 20 mm. A szekunder tekercs 1200 menetes, 30 cm hosszú és 30 mm átmérőjű. A vasmag relatív permeabilitása 4000. Mekkora feszültség indukálódik a szekunder tekercsben, ha a primer áram bekapcsolás után 0.01 s alatt egyenletesen 8 A-ra nő?
18. Számítsa ki egy 100mA forrásáramú 2 kohm belső ellenállású áramgenerátorral egyenértékű feszültséggenerátor. jellemzőit! Rajzolja fel a generátorokat és karakterisztikájukat! Milyen munkapontban dolgozik az áramgenerátor 180 ohmos külső lezárás esetén?
17. Számítsa ki egy 10V forrásfeszültségű, 20 ohm belső ellenállású feszültséggenerátorral egyenértékű áramgenerátor jellemzőit! Rajzolja fel a generátor karakterisztikáját! Milyen munkapontban dolgozik a generátor 180 ohmos külső lezárás esetén?
Ez a három lenne.Ha tudsz/tudtok segíteni azt nagyon megköszönném.

- gianni
- Entrenador del Barça
Ja én is meghallgatnám,elég hosszó lehet ha csigri is benne vanFtcSikiHun írta:Csiga...Bocsi, de más nem jutott eszembe.nagyjudit89 írta:Sziasztok! Barca versírás közepette felmerült egy kis gond..... Nem tudnátok Chygrynskiy becenevet mondani??? Az se baj, ha Dmytro becezése. Előre is köszi.....
Egyébként szívesen meghallgatnám majd a versedet

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Csiga...Bocsi, de más nem jutott eszembe.nagyjudit89 írta:Sziasztok! Barca versírás közepette felmerült egy kis gond..... Nem tudnátok Chygrynskiy becenevet mondani??? Az se baj, ha Dmytro becezése. Előre is köszi.....
Egyébként szívesen meghallgatnám majd a versedet

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- nagyjudit89
- Jugador del Barça
Sziasztok! Barca versírás közepette felmerült egy kis gond..... Nem tudnátok Chygrynskiy becenevet mondani??? Az se baj, ha Dmytro becezése. Előre is köszi.....
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!