Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem sem érte el az első meg a második szintjét, de amennyire emlékszem rá, azért röhögtem rajtaMessidona10 írta:Bob, remélem idetévedsz a napokban!
Kalandférgek 3? Most néztem meg... messze a várakozásaim alatt teljesítettek, nekem elsőre nagyon nem jött be. Amilyen jó volt az első, de főleg a második, ez annyira gyenge.
1 esre már váalszoltak előttemmessideco írta: 2. Melyik Batman filmeket érdemes megnézni?
3. DC vagy Marvel a jobb?
pfúújjj.de utálom,jézusomREMY írta:
Cobie Smulders szerintem adná
Csak a formalitás kedvéért raktam becsababarca írta:
Láttam az összes Supermant,nem kell bemutatni![]()
Úgy értettem amúgy,hogy mint a Batmant, egy újragondolt,modernebb Superman filmet. Mert a 2006os az gyalázatos volt.
Láttam az összes Supermant,nem kell bemutatniREMY írta:
azért.... 78-ban volt egy Superman film, ami a mai napig az egyik legjobb képregény adoptáció nálam
Superman
Reeve szerintem elképesztően jó Clark volt. imádom a régi acélembert
ízlés kérdés. Az biztos, úgyhogy mind 2 felet mondani fogjákcsababarca írta:
viszont jövőre Superman is kap normális filmet,így erősödhet a DC-s egylet!!
De ez ízlés kérdése,nem lehet eldönteni hogy melyik a jobb.
Egyre inkább arra gondolok,hogy kihagyták belőle. pedig angol trailerben is így mondta,ahogy írtam. szóval nem a magyarok rontották el a szinkrontsjd írta:
Csak arra tudok gondolni, hogy a sírnál mondja ezt. "I swore them to protect you and I haven't"ezzel sztem a halálára utal
Ez nehéz kérdés. Mivel a DC alig csinált filmet még,meg teljesen más irányból van megközelítve a két világ.messideco írta: 3. DC vagy Marvel a jobb?
Csak arra tudok gondolni, hogy a sírnál mondja ezt. "I swore them to protect you and I haven't"csababarca írta:nah,kérdés,mondja a trailerben ezt Alfred: "You are as precious to me as you were to your own mother and father." de ez a filmben hol van? mert nem a lépcsős jelenetnél,az biztos. vagy ezt kiszedték belőle?
1. - Ő a madárijesztőmessideco írta: Akkor három kérdés:
1. Ki Crane és mi volt a szerepe az első részben?
2. Melyik Batman filmeket érdemes megnézni?
3. DC vagy Marvel a jobb?
Ha régen gagyi lett volna, akkor nem beszélnénk a mai napon ikonokról a személyükben és nem lehetett volna megcsinálni az EX-eket, mert a kutyát nem érdekelné a pocsék filmek pocsék szereplőinek összecsődítésesjd írta: Viszont éppen ezért gondolom úgy, hogy én kívülállóként tudom szemlélni, és Nektek is csak a nosztalgia az egyetlen dolog, ami a mai trét megkülönbözteti a 80-as évekbelitől. Nekem ez a nosztalgia hiányzik, de attól még meg ne magyarázza senki, hogy valami jobb attól, hogy régen volt gagyi.![]()
Mert tényleg kezdem úgy érezni, hogy ezt a filmet már akkora kultusz övezi, mintha valami korszakalkotó dolog volna, pedig csak annyi az egész, hogy Sam Worthington meg Shia LaBeouf helyett Sly meg Schwarzi van benne. Nekem meg ez nem tűnik ekkora dolognak és sztem filmként ettől nagyon nem is lesz több.
A hideg kiráz, ha arra gondolok, hogy ilyen alapon mondjuk 20 év múlva nekem Michael Bay munkásságára kellene visszagondolnom ilyen nosztalgiával.
Akkor nézd meg jobbancsabooo írta: ncore-t, beload-t használok, de azon pont nincs.. valaki nem tudná átküldeni a torrentet ?
Ezzel a lendülettel akkor az is elég lenne, ha mondjuk a 3. részre mondjuk lefényképeznék a csapatot és azt néznék a moziban 2 órán át....REMY írta:amúgy meg az EX.... filmeket nem azért szeretjük, mert hűű, de jómint film semmi extra.... de a lényege, hogy 1 filmben látjuk a legnagyobbakat
Ez számomra hatalmas élmény.
ncore-t, beload-t használok, de azon pont nincs.. valaki nem tudná átküldeni a torrentet ?csababarca írta:van csak nem tudsz róla. az összes nagyobb oldalon fent van,így a magon is!csabooo írta:Az Expendables 2nél mikor lesz már szinkronos torrent is ? Vagy van csak én nem tudok róla ?
elvileg lesz.visca el barca írta:
még egy női verziót kidolgozhatsz. bár nem tul sok női akciószinész jut igy hirtelen eszembe
van csak nem tudsz róla. az összes nagyobb oldalon fent van,így a magon is!csabooo írta:Az Expendables 2nél mikor lesz már szinkronos torrent is ? Vagy van csak én nem tudok róla ?
Ez igaz, viszont a trék semmilyen kategóriából nem jönnek be. Nekem tetszett egy Die Hard vagy egy Terminátor 2, de a Bourne-trilógia is (számomra ez utóbbi a mérce egyébként.)ozsimiki írta:Látszik,hogy kicsit se a 80as,90es évek akciófilmjein nőttél fel. Neked biztos a mostani trék jönnek be, nem azok a letisztult, no agyalós, mégis tv elé szegező filmek, amiket ezek az ikonok tettek elénk anno.sjd írta:
Expendables 2-re meg nincs az a pénz, amivel rá lehetne venni, az első rész is annyira gagyi és középszerű volt, hogy még egyszer nem fogja senki lenyomni a torkomon, hogy ebben bármi különleges vagy zseniális is van.
még egy női verziót kidolgozhatsz. bár nem tul sok női akciószinész jut igy hirtelen eszembeREMY írta:Pedig pont ez a poén benne. Tesztoszteron bomba az egész.lui1698 írta:Nem tudom, engem se nagyon tudott meghatni az Feláldozhatók, egy átlagos akciófilm volt. Viszont ez a toljon bele minden 40-en túli színészt aki valaha is szerepelt akciófilmben dolog szerintem baromira szánalmas és erőltetett.
Még nem néztem meg a 2-t, de nem is igazán izgat.
Amúgy az a poén, hogy ezt a dobjuk össze az akciósztárokat 1 filmbe ötlet már 4-5 éve a fejemben voltaztán Sly lenyúlta
Az igaz,hogy ezúttal nem statiszták, és kisebb nevek töltötték be azokat a szerepeket, amiket a 80as,90es években még igen, de ettől még maga a minősége, hangulata ugyanolyan mint azoknak. EZÉRT tetszik nekem. Az meg nekem személy szerint nem baj, ha a kisebb szerepekre is régebbi legendákat raktak. Na bumm. Sőt még vmennyire a sava borsát is megadják azok az oltások, amik többnyire egy-egy ikon régebbi karrierjére, filmjeire utal.lui1698 írta:Nem tudom, engem se nagyon tudott meghatni az Feláldozhatók, egy átlagos akciófilm volt. Viszont ez a toljon bele minden 40-en túli színészt aki valaha is szerepelt akciófilmben dolog szerintem baromira szánalmas és erőltetett.
Pedig én aztán tényleg imádom a klasszikus akció mozikat. HF 1-4, régi Swarci filmek, Rambo, Tökéletes katona...
Pacino meg De Niro is nagy név, még se csinált egyik se elfogadható filmet már időtlen idők óta...
Pedig pont ez a poén benne. Tesztoszteron bomba az egész.lui1698 írta:Nem tudom, engem se nagyon tudott meghatni az Feláldozhatók, egy átlagos akciófilm volt. Viszont ez a toljon bele minden 40-en túli színészt aki valaha is szerepelt akciófilmben dolog szerintem baromira szánalmas és erőltetett.
Azért a Dr. Halál nem egy rossz film, finoman fogalmazva.Pacino meg De Niro is nagy név, még se csinált egyik se elfogadható filmet már időtlen idők óta...