Fener - Eskisehirspor H
Köbenhavn - Horsens H
Villareal - Bilbao H
Getafe - Barca V
Real - AtlMadrid H
×5,22186
300

Mikor kikaptak otthon a Hamburgtól, akkor sem estek össze, és a következő fordulóban a Leverkusen otthonában is nyertek...de egyébként szerintem sem érdemes megrakni a Mainzot, mivel ez tényleg csak egy kis csapat jó kezdése volt...hamar a középmezőnybe fognak tanyázni...a német meccsekre meg nem érdemes raknisenzu írta:Őszintén szólva egyik meccsre se raknék egy forintot se.Riadtribizli írta: Végülis ez a rizikós szelvényen van, mindig így csinálom egy "tutibb" meg egy kaszálós. Wolfsburgba több olyan játékos van véleményem szerint aki akár egymaga eldönthet egy meccset. Amugy a többi okés szerinted?
Mainz is simán lehet X, még egyszer sem Xeltek, a Freiburg se, és lehet a Mainzot kicsit megtörte, hogy simán kikaptak a Dortmundtól otthon.
Őszintén szólva egyik meccsre se raknék egy forintot se.Riadtribizli írta: Végülis ez a rizikós szelvényen van, mindig így csinálom egy "tutibb" meg egy kaszálós. Wolfsburgba több olyan játékos van véleményem szerint aki akár egymaga eldönthet egy meccset. Amugy a többi okés szerinted?
bocs 200 ft--9155 ftBobberto írta:Merész ennyit tenni egy szelvényre, főleg, hogy nem kicsit voltak rizikósak a meccsekbalu12 írta:Tegnapi szelvényemet +osztanám kb 1 éve tudtam nyerni
Leverkusen - Arisz H 1.34
Levszki Szófia - Lille D 3.30
BATE Boriszov - Sheriff T H 1.55
CSZKA Moszkva - Palermo H 1.48
Lausanne - Sparta Praha V 1.88
Hajdu Split - Zenit Szt V 2.00
Sevilla - Kárpát Lviv H 1.20
Más:
hétvégére nézegettem a meccseket. Nem szokásom, de valakinek van jó megérzése?:)
vitibet tippjeire szoktatok adni?
Merész ennyit tenni egy szelvényre, főleg, hogy nem kicsit voltak rizikósak a meccsekbalu12 írta:Tegnapi szelvényemet +osztanám kb 1 éve tudtam nyerni
Leverkusen - Arisz H 1.34
Levszki Szófia - Lille D 3.30
BATE Boriszov - Sheriff T H 1.55
CSZKA Moszkva - Palermo H 1.48
Lausanne - Sparta Praha V 1.88
Hajdu Split - Zenit Szt V 2.00
Sevilla - Kárpát Lviv H 1.20
Végülis ez a rizikós szelvényen van, mindig így csinálom egy "tutibb" meg egy kaszálós. Wolfsburgba több olyan játékos van véleményem szerint aki akár egymaga eldönthet egy meccset. Amugy a többi okés szerinted?senzu írta:Frankfurt nem fog otthon kikapni. Max X lehet, de inkább nyer a Frankfurt. Gekas eléggé formában van mostanában.Riadtribizli írta:Ez lesz a hétvégére:
Pápa - Vasas H 2,0
Paks - Siófok H 1,65
St. Etienne - Lorient H 1,9
Espanol - Malaga H 1,88
Cardiff - Swansea H 1,91
ODDS: 22,5
2004500
Freiburg - Mainz V 2,38
Blackpool - Everton D 3,35
Sapmdoria - Catania D 3,2
R Sociedad - R Santander H 2,1
Frankfurt - Wolfsburg V 2,66
ODDS: 142,5
30042755
hátha...
Frankfurt nem fog otthon kikapni. Max X lehet, de inkább nyer a Frankfurt. Gekas eléggé formában van mostanában.Riadtribizli írta:Ez lesz a hétvégére:
Pápa - Vasas H 2,0
Paks - Siófok H 1,65
St. Etienne - Lorient H 1,9
Espanol - Malaga H 1,88
Cardiff - Swansea H 1,91
ODDS: 22,5
2004500
Freiburg - Mainz V 2,38
Blackpool - Everton D 3,35
Sapmdoria - Catania D 3,2
R Sociedad - R Santander H 2,1
Frankfurt - Wolfsburg V 2,66
ODDS: 142,5
30042755
hátha...
igen tudom,de amúgy is 400at akartam feltenni,akkor gondoltam már legyen így. nem nagyon találtam 2 körülit,amik esélyesek lennének 4/3baFernando írta:Schalke vs. St. Pauli H
Reggina vs. Portogruaro H
Sparta Rotterdam vs. Helmond H
daffy! Kombináltba ált. 2 fölöttieket vagy akörülieket érdemes rakni.
Most mondjam, hogy meglepődtem?looka írta:Alakul, alakul, de kizárt, hogy holnap ne menjen el az egyik meccs.looka írta: Brighton - Exeter H
Chelsea - Szpartak H
Shakhtar - Senal Senal gól H
CSZKA - Palermo H
Porto - Besiktas H
5-ös odds
Hányszor kell leírni,hogy a juventusnak nem érdeke az eligában való szereplés?nyalesz írta:Szerencsétlen juventus....egy szégyen volt ahogy játszottak....meg a "tehetségeik".... a Barca B utánpótlásának se lenne jó
Nem talált magára a City...Az döntetlenekbe meg ha így beletalálnék csoda lenne. Ezért lehet fent se maradok.:Svargaakos írta:Kettőt tettem ma EL-re: (remélem végre a szerencse mellém szegül)
AEK-Anderlecht D
Getafe-Stuttgart D
Steaua-Utrecht D
200-6860
A City meg a Pool remélem magára talál..
A Hamburgban én sme bíznék. Ha jól tudom ráadásul Van Nistelroy és Petric is sérült! A MU,Samp,Inter hármas jó. A Chelsea meccsen egyébként én még vacillálok hogy megrakjam-e. A Pool-t!messideco írta:Hétvégére terveztem egy ilyet, ezt kellene leszűkíteni...
Utd-Wolves
Hamburg-Hoffenheim
Inter-Brescia
Juve-Casaena
Sampdoria-Catania
WBA-Man.City
Pool-Chelsea
Hannover-Dortmund
Vélemények?