Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fecooo írta:akkor sajnos nincs megoldás... a vista az egyik legbénább Windows amit Gates bácsiék összehoztak...
ha az adataidat félted, akkor ments el mindent másik meghajtóra és utána telepítsd újra, ne spórolj az idővel, később "megtérül"
mindent el lehet menteni, játékmentéseket, firefox könyvjelzőket és msn emoticonokat is
jah és formatáláskor csinálj két partíciót, így újratelepítéskor elég a c-t letörölnöd majd
http://lacy.hu/windows_vista
olvasgass itt, nagyon hasznos dolgokat találsz
Fecooo írta:barca6 írta:Hali!
Azt szeretném kérdezni nem e tudja valaki hogyan tehetem gyorsabbá a laptopomat?
Az indítást kéne kicsit gyorsabbá tenni mert hát elég..lassu.Meg sokszor csak ugy magátol befagy ha van erre valami tipp hogy mit lehetne csinálni vele akk szivesen várom.Nem akarom ujra telepíteni,azért irok ide.Mit lehetne eltávolítani belle esetleg,olyat ami nem fontos?
Vistát használok![]()
![]()
Ez a gondom remélem valaki segít megoldani.Előre is köszöntem nagyon szépen.
egyszerű a megoldás: Vista kuka... vagy Windows 7, vagy vissza XP-re... (ha 1 giga ramod van, akkor ne is csodálkozz, h lassú a gép... 1 giga memóriával a windows 7 elmegy, de a vista csak szenved rajta...)
ha több memóriád van, akkor is cseréld le a Vistát, az egy félresikerült rendszer...
barca6 írta:Hali!
Azt szeretném kérdezni nem e tudja valaki hogyan tehetem gyorsabbá a laptopomat?
Az indítást kéne kicsit gyorsabbá tenni mert hát elég..lassu.Meg sokszor csak ugy magátol befagy ha van erre valami tipp hogy mit lehetne csinálni vele akk szivesen várom.Nem akarom ujra telepíteni,azért irok ide.Mit lehetne eltávolítani belle esetleg,olyat ami nem fontos?
Vistát használok![]()
![]()
Ez a gondom remélem valaki segít megoldani.Előre is köszöntem nagyon szépen.
RealPlayer downloaderrel le lehet szedni. Ha nem akarod azt leszedni, akkor feltölthetem neked vhová a számot.Perrero írta:http://www.hegyaljafestival.hu/ bal oldalon zene doboz, benne Kowalsky, gépemen viszont ez nincs meg, hogy tudnám kiszedni
Talán 720.De anyukád lehet jobban tudja..Victor_Valdes írta:hülye kérdés de, valaki nem tudja, hogy mennyibe fáj egy doboz arany marlboro?
http://gyujtemeny.vatera.hu/cigaretta_p ... 16646.htmlVictor_Valdes írta:hülye kérdés de, valaki nem tudja, hogy mennyibe fáj egy doboz arany marlboro?
Nekem SE-nal volt így de adatkábellről sokkal lassabban tölti fel az aksit mint töltőről(vagyis nekem így volt), hagyd töltse pár óráig hiába írja hogy fullos(ha akkor is lemerül percek alatt akkor vszeg az aksival van gond.torrentkiller írta:Srácok van egy samsung s5230as telóm. Lemerült és adatkábellel kéne feltöltenem, mert a töltője eltűnt. Bedugom a gépbe, ki is jelzi h tölti, de kb 10 perc mulva kiirja h teljesen feltöltve, kihúzom és csipog h az akkumlátor lemerült.
Ha valakinek van vmi tippje h mi lehet az lécci ossza meg velem.
Beállítások----Üzenetek-----Hangulatjelek megjelenítését és az Egyéni hangulatjelek megjelenítését kipipálod, aztán OK, és megpróbálod, ha nem sikerül, akkor vissza mész, és nem pipálod ki, és így, elég hülye módszer, de nekem meg egy pár ismerősömnek már bejöttalbicelesteX írta:Sziasztok!Nem tudná megmondani nekem valaki,hogy msn-en a hangulatjeleket miért nem jeleníti meg a gép?Amit elküldök azt se látom csak így pl.: :Sstb. ahova megy ott persze látják viszont amiket én kapot azt se látom csak a billentyű parancsokat!