Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan. Mondjuk az biztos, hogy ilyen SP meg Fluor hulladékoknál ezerszer jobb. Az a csávó, aki felmászott az asztalra, az is jól tolta, nem értettem a zsűrit. A "Szerelmes X"- azokról ne is beszéljünk inkábbTaibi írta:Szerintem meg nem. De felőlem aztán meleg is lehetne, inkább őt nézem/hallgatom mint a magyar Lil Wayne-t.Firefox írta: A produkció jó volt, bár szerintem a gyereknél egy kis homokszem került a gépezetbe
Szerintem meg nem. De felőlem aztán meleg is lehetne, inkább őt nézem/hallgatom mint a magyar Lil Wayne-t.Firefox írta: A produkció jó volt, bár szerintem a gyereknél egy kis homokszem került a gépezetbe
A produkció jó volt, bár szerintem a gyereknél egy kis homokszem került a gépezetbeTaibi írta:Na az ilyen produkciók miatt érdemes végigszenvedni az x-faktor, megasztár, stb műsorokat:
http://youtu.be/DYUpbGcBjE4?t=2m13s
Nem vagyok a stílus rajongója, de ez odaver!
Micsodát?Danka00792 írta:Nem vettél véletlenül egy Sun Kick EP-t?LM10 írta:Volt ma valaki OSG-n? A Barbár+Siska fellépés nem volt gyenge(csak rövid,de a Kávával, Phatal, és a DSP-vel)
Nem vettél véletlenül egy Sun Kick EP-t?LM10 írta:Volt ma valaki OSG-n? A Barbár+Siska fellépés nem volt gyenge(csak rövid,de a Kávával, Phatal, és a DSP-vel)
Köszönöm!
Hali! Dobj a pszihéhez egy linket kérlek. NEm enged belépni a HHD.lui1698 írta:Pszichééé
Ja, ma jelent meg. Biztos nagyon jó.lui1698 írta:Pszichééé
én se hallgatok,de én sajnos nem emlékeztem a szám nevére...lui1698 írta: Smack My Bitch Up
Nem hallgatok prodidzsájt, de ez a klipp elég beteg ahhoz, hogy emlékezzek rá.
Smack My Bitch Upszajko írta:amúgy van asszem egy prodigy szám aminek hasonló a klipje. ha valaki kisegít egy linkkel vagy a szám címével,annak hatalmas köszönet és 1 üveg sör jár
Igen hallottam erről az iTunes-os megoldásról, amit nagyon sajnálok, mert az egyetlen lemez lett volna, amire nem sajnáltam volna a pénzt. Viszont se nekem, se muternak nincs kártyája, így nem fog menni a rendelés..Danka00792 írta:Hamarosan kijön, szerintem szept vége, max október. A lemezt iTunes storeból lehet majd megvenni (ami szerintem nem egy okos döntés).Victor_Valdes írta:Steve albumról tud bárki bármit is?
Hamarosan kijön, szerintem szept vége, max október. A lemezt iTunes storeból lehet majd megvenni (ami szerintem nem egy okos döntés).Victor_Valdes írta:Steve albumról tud bárki bármit is?
A Hősöket sose bírtam, egy két számukat csak, ezt a számot bírom, de a klip nem jött át nekem.
Jó ezsocio66 írta: hősök klip