Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
25%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
19
37%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 51
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.11.10. 19:13:39

visca el barca írta:csaba te töri tanárként tudhatod, hogy rettegett iván volt ilyen mint a most a csúti dúcse :lol: kitalálta hogy milliós ellenség közeledik a birodalom felé, meg kell védeni a hazát, aztán télen a -40 fokba kiküldte a katonákat a határvidékre, azok meg várták ott az ellenséget, de csak nem akart senki jönni :lol:
...
Nyilván én is túloztam kicsit az 1000 évvel, viszont az elég bátor kijelentés, hogy senki se jött. Legalábbis mi, erről Délvidék felől sajnos még a mai napig is érezzük a törődésüket, illetve a létezésüket.
Meg ha az utóbbi akár 1 évet figyeljük, és a terrorcselekményeket, akkor láthatjuk, hogy egyesek félelme nem mondvacsinált, hanem valós félelem. Tudom, vannak nálunk is elmebetegek, de valahogy elég kevésszer hallom, hogy Jóska bácsi Isten kegyelméből felrobbantja az asszonyt a templomban, hogy minél több áldozat legyen. Mert ugye az elején még a kétkedők voltak az emberellenesek, akik nem türik meg a másokat... Az más kérdés, hogy próbálták előrelátni ezeket a dolgokat, és ugye nyilt titok volt, hogy nem orvosok, és agysebészek akarnak átmenekülni a határon.
Normandia
Director del Fútbol

2016.11.10. 18:15:30

csababarca írta: Nekem nem fizetnek, mondjuk nem is vagyok liberális, és szerintem sem kell megtűrnünk népeket.

De azt sem vagyok köteles eltűrni, hogy 2015 tavasza óta riogatják az embereket, hogy millió veszett eunuch zörgeti a határainkat, bármikor ránktörhetik a kerítést.
Jah...hogyne.
Odakapcsolsz a párttévére, nincs olyan műsor, hogy ne legyen valahova kiírva, hogy migráns, menekült, bevándorló.
De szerintem már annyira meggyőzték magukat ezzel a ferdítéssel akik ezt tolják,hogy talán már el is hiszik.

Rettenet amekkora népbutítás megy itt ezzel a témával kapcsolatban, de valahogy mégsem özönlenek milliók az országba, nem tudom fura. Pedig már már szükségállapotot hirdetnek.

És mégegyszer a csekélyebb értelműek kedvéért, nem, nem akarom hogy jöjjenek, nem nem akarom keblemre ölelni őket még véletlenül sem, viszolygok tőlük én is.
2015-ben talán még nem, de tavasz óta igen és Tegyük hozzá jogosan. Nyilván a politika túloz, de az vitathatatlan, hogy "határzár" előtt kontrolálatlanul jöttek a menekültek át a határon és nem kevesen. Áprlisban már napi 4-6 ezer emberről beszéltek a híradások és nem csak a királyi teve. Persze aki olvassa a napi híreket meg a politikai nyilatkozatokat és van ehhez némi affinitása is, az tudja, hogy a politika túloz és mindenből kabinetkérdést kreál, de kivételesen ezt a határzárat jó ötletnek tartottam és tartom a mai napig. Azt hiszem ezt akkor ki is tárgyaltuk. Persze ezt Viktorunk sikeresen beállította a jó és a rossz harcának és tematizálta ezzel az egész nyarat, elfedve másról a lényeget, de mint politikus jól csinálta. Lehet ezt nemszeretni, de választásokat ritkán nyer az értelmiség, ezek a szövegek, jelmondatok nem is nekik, nekünk szólnak, hanem a "vevőknek", akik a relatív többség. Amennyiben tényleg töritanár vagy, ezen nem kellene meglepődnöd és leginkább idegeskedned.:-D
hajnesz írta:Csak azt nem értem, hogy egyeseknek fizetnek ezért a túlzott liberalizmusért, hogy nekünk mindenképpen meg kell türnünk egy tőlünk 1000 évvel lemaradt népet, vagy nemtudom.
1. gazdasági menekültekre nincs szükségünk, olyanokra meg főként nincs, akik ennyire képzetlenek
2. háborús menekülteknek meg a legközelebbi békés országba kell menekülniük, ami nem németország.
Nem tudom, hogy akkor mit keresnek itt?
Ezt az 1000 évet gondold át még egyszer. Mi az úgymond nyugat, 1000 éve a legsötétebb korban éltünk, mikor a "tevehajcsárok" a matematika, csillagászat, orvostudomány, higiénia, életmód terén kb. 600 évvel jártak előttünk.:-D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Normandia 2016.11.10. 18:46:28-kor.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.11.10. 17:11:50

ne is mond.
Alig várom hogy felbéreljenek embereket a határhoz dorbézolni, ezekből kitelik simán.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2016.11.10. 16:47:00

csaba te töri tanárként tudhatod, hogy rettegett iván volt ilyen mint a most a csúti dúcse :lol: kitalálta hogy milliós ellenség közeledik a birodalom felé, meg kell védeni a hazát, aztán télen a -40 fokba kiküldte a katonákat a határvidékre, azok meg várták ott az ellenséget, de csak nem akart senki jönni :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.11.10. 15:52:14

hajnesz írta:Csak azt nem értem, hogy egyeseknek fizetnek ezért a túlzott liberalizmusért, hogy nekünk mindenképpen meg kell türnünk egy tőlünk 1000 évvel lemaradt népet, vagy nemtudom.
1. gazdasági menekültekre nincs szükségünk, olyanokra meg főként nincs, akik ennyire képzetlenek
2. háborús menekülteknek meg a legközelebbi békés országba kell menekülniük, ami nem németország.

Nekem nem fizetnek, mondjuk nem is vagyok liberális, és szerintem sem kell megtűrnünk népeket.

De azt sem vagyok köteles eltűrni, hogy 2015 tavasza óta riogatják az embereket, hogy millió veszett eunuch zörgeti a határainkat, bármikor ránktörhetik a kerítést.
Jah...hogyne.
Odakapcsolsz a párttévére, nincs olyan műsor, hogy ne legyen valahova kiírva, hogy migráns, menekült, bevándorló.
De szerintem már annyira meggyőzték magukat ezzel a ferdítéssel akik ezt tolják,hogy talán már el is hiszik.

Rettenet amekkora népbutítás megy itt ezzel a témával kapcsolatban, de valahogy mégsem özönlenek milliók az országba, nem tudom fura. Pedig már már szükségállapotot hirdetnek.

És mégegyszer a csekélyebb értelműek kedvéért, nem, nem akarom hogy jöjjenek, nem nem akarom keblemre ölelni őket még véletlenül sem, viszolygok tőlük én is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.11.10. 15:40:58

Csak azt nem értem, hogy egyeseknek fizetnek ezért a túlzott liberalizmusért, hogy nekünk mindenképpen meg kell türnünk egy tőlünk 1000 évvel lemaradt népet, vagy nemtudom.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.11.10. 15:22:47

visca el barca írta:nála már csak bakondi nagyobb kókler :lol: minden reggel nyomatja a fidesz propagandát az 1 millió magyaroszágra özönlő migránsról az emety tévén :lol:

könnyen nevetsz veb, nem a Te asszonyaidat rabolják el fényes nappal és robbangatnak az utcákon Budapesten folyamatosan!!!!!
Majd mikor a Te jószágaidat fogják leölni, elvenni az autódat, a Te ágyadban aludni,nem fogsz így röhögni...!!!

:lol: :lol: :lol:

és milliók ezeket komolyan veszik, mert a pártévében aztat mondtááák.
szégyen és gyalázat ami itthon a fejekben van.
De hát nehezen szoknak el a diktatúrától amit a szocializmus adott, mindig kell az öregeknek egy diktátorszerű valami.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.11.10. 14:48:55

nála már csak bakondi nagyobb kókler :lol: minden reggel nyomatja a fidesz propagandát az 1 millió magyaroszágra özönlő migránsról az emety tévén :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.11.10. 14:42:50

Tromort77 írta:Ezt a beszélgetést még nem hallottam, szóval nem ezt véleményezném. Hanem inkább Nógrádi-t.
Én is erre céloztam, amit hosszabban kifejtesz. Pedig amúgy értelmes, meg jól átlátja a dolgokat, Trump-al kapcsolatban is jókat mondott, de emlékeszem 2012-13as előadására amin voltam, illetve rádióbeszélgetésére is, amikor totál mást mondott, és pl Trump már akkor is nála szóba került, és mondta, hogy isten óvjon minket tőle...de még 2015ben is mondott ilyet.
Tromort77

2016.11.10. 14:22:16

Ezt a beszélgetést még nem hallottam, szóval nem ezt véleményezném. Hanem inkább Nógrádit. Számomra nagyon szimpatikus volt mindig is, nagyon jó stílussal tud beszélni és érdekes gondolatokat tud közölni. De nálam totál elásta magát emberileg és ezek után már azt is megkérdőjelezem ha kérdez. Első nagy botránya is érdekes, amikor kiderült, hogy tele van kamu információkkal az önéletrajza és olyan egyetemek voltak beírva ahol mégcsak nem is hallottak róla. Vicces, hogy egy biztonsági szakértő aki azt hajtogatja, hogy manapság már mindenkiről lehet tudni mindent ilyen idióta legyen. Persze próbálta kimagyarázni ezeket és mindenre volt is válasza, de nagyon megfogták. Pont a Morning Show-ban Balázséknál is válaszolt ezekre és ha Balázsék akarták volna mégjobban megtudták volna szorongatni. Nem véletlenül akkor ők is elengedték a kezét és hónapokig nem szerepelt a műsorban.

De ehhez képest semmi az, hogy a népszavazás előtt végig haknizta az országot az aktuális politikai hatalom hazugságát nyomva. Ismert lett szakmai tudása miatt, majd ezt kihasználta gazdasági célokra nyerészkedett.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.11.10. 13:06:22

Erre kiváncsi lennék. Elvileg a morningshow honlapjáról le lehet tölteni/ meg lehet hallgatni az adásokat. Nógrádyt én nagyon komálom, ha megtalálom, pótolom.
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2016.11.10. 11:56:25

csababarca írta:
zola8787 írta:Tegnap beszélgettek erről a Morning show-ban Balázsék...
Nógrádyra gondolsz?
Elég nagy tudású ember, értelmes, tiszta gondolatokkal.
Rákerestem, igen, ő rá gondoltam. Mindig ahogy mondja az érveit: 1. blabla, 2. blabla. Ezek szerint lehet 1. blabla, 2. ...
Nagy figura, ő kimondottan örült Trump-nak, el is mesélte, hogy miért.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.11.10. 10:27:36

nem tudom hoax e, de nekem ez a kedvencem tőle :mrgreen:

Kép
Kép
Deus
Boixos Nois

2016.11.10. 10:18:34

balinteer írta:Nem fér még mindig a fejembe, hogy lehetett egy ilyen embert megválasztani, mint Trump aki még a globális felmelegedés kérdést is hülyeségnek tartja.

[-o< for World.
Nekem is pontosan ez a bajom vele. Annyira felkúrta az agyam. Amikor végre valahára megteszünk kis lépéseket (lsd. Tesla, elektromos autók, szélerőmű, napelem, stb), a CO2 kibocsátás visszaszorítására, erre jön ez a barom és mindent fel fog rúgni.

Elég ezt elolvasni:
http://www.vox.com/2016/11/9/13571318/d ... er-climate" target="_blank

Remélem, hogy a szája volt nagy, és nem fog ilyesmihez folyamodni.
KépKép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.11.10. 09:59:42

zola8787 írta:Tegnap beszélgettek erről a Morning show-ban Balázsék, felhívtak egy tanárt, aki szokott szerepelni Baló műsorában is, nagyon szimpatikus, értelmes gondolatai vannak, keressetek utána. Mondjuk tanáromnak nem tetszene, tuti mindent kér a hallgatóitól.
Nógrádyra gondolsz?
Elég nagy tudású ember, értelmes, tiszta gondolatokkal.

Pár éve még hiteles volt, ma már kicsit behálózta őt is a Párt, és annak megfelelően mondja a dolgait.
De egyébként vannak fent előadásai youtube-n is, érdemes megnézegetni, mert nagyon jó gondolatai vannak, és kiváló előadó is.
zola8787
Director del Fútbol

2016.11.10. 09:48:38

Tegnap beszélgettek erről a Morning show-ban Balázsék, felhívtak egy tanárt, aki szokott szerepelni Baló műsorában is, nagyon szimpatikus, értelmes gondolatai vannak, keressetek utána. Mondjuk tanáromnak nem tetszene, tuti mindent kér a hallgatóitól.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.11.10. 09:35:11

Bob_Marley írta:Meg Kína szerepe meg hasonló nyalánkságok. Vigye végig kívánom neki, de megnézném azt ahogy kisakkozzák, hogy belföldön termelnek aztán majd a drága munkaerőnek hála meg fel az az eladási ár
igen, ez lesz majd a klasszikus merkantilista gazdaságpolitika, amit a sok nagyokos már a 17. században megalkotott, mert ők kitalálták, hogy az országban megtermelt javak maradjanak is ott, az import marha olcsó, az export brutálisan drága így szinte teljesen önellátó fog majd válni az állam. ugye mária terike is ezzel probálkozott itthon, de lássuk be sehol nem volt túl nagy sikere :D papíron persze működött mint a marx tökéletes társadalma :D
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.11.10. 09:33:29

Részben igaz, hogy talán lusták voltak a demokrata szavazók.
De összességében így is több szavazatuk volt, szóval azért tudták őket mozgósítani.

Mindegy, meglátjuk, kezdeti sokk után kíváncsian várom milyen vezérkart rak össze, milyen csapat áll be mögé. Van két és fél hónap a beiktatásig, addig megtaníthatják viselkedni is.

Ami engem felszabott ezzel kapcs, az a magyar jobboldal kifordított, undorító kommunikációja már megint, én ezen húztam fel magam inkább, nem Trump győzelmén.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.10. 08:56:13

balinteer írta:
Trump ezzel szemben egy olyan ember, akinek a nőről az alapjogok helyett a szex jut eszébe. #-o
Nem rosszból, de szerinted hány férfi van, akinek nem? :) Na jó, értem amúgy mit akarsz kifejezni, de szerintem a nőről senkinek nem az alapjogok jutnak eszébe, még a nőknek sem.
Varatrix
Director del Fútbol

2016.11.10. 08:42:25

Amúgy csak bennem merült fel a kérdés, hogy Trump elég sokszor említette hogy gyakorlatilag eltörölne minden olyan intézkedést amit Obama tett. Következésképp a szavazók úgy választották meg újra, hogy elégedetlenek voltak a munkájával?

Eléggé ellentmondásosan szavaznak.

További észrevételeim:
Nem néztem részvételi arányt, de el tudom képzelni hogy a Clintoniták olyan lusták mint a magyar baloldal, és simán szabtak elmenni szavazni.

A demokratáknak nem is kellett volna jelölnie Hilaryt. Nem akarok hímsovinisztának, vagy rasszistának tűnni, de Obama (aki amúgy egy karakteres jó politikus) után a koncepció a fekete elnök után egy női elnök volt. Hillklí legnagyobb érdeme a nemi szerve lenne, és 4 év múlva gay-el próbálják meg a demokraták vagy latinóval?

Sajnos Trump volt a karakteresebb jelölt...

És végül igen karakteresebb, nem jobb. Egy showműsor lett az amerikai választás. A polgárok úgy szavaznak mintha csak egy valóságshow lenne. VV Aurélió vagy VV Alekosz legyen a magyar miniszter?

Felfoghatatlan hogy egyátalán hogy lett belőle jelölt, de én bízom abban hogy csak egy jó marketingesről van szó, eladta magát, de gyakorlatban nem fog semmi radikálisat csinálni.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
MichaaBee
Llegenda del Barça

2016.11.10. 00:58:09

davi10 írta:Én nem értem ezt a hisztit, Hillary semmivel nem lett volna jobb, sőt...
Aki nézte az elnöki vitákat, az látta, hogy Hillary a semmiről beszélt, Trump pedig a maga stílusában abszolút rendben hozta le ezeket, amit Ő mondott abban volt elképzelés. Trump amellett, hogy egy kiemelkedő üzletember képes rendezni az Amerikai-Orosz viszonyt,ezáltal az egész ISIS szituáció előrelendülhet.
Egy szó, mint száz én nagyon szurkoltam Trumpnak, és azért ilyen komoly ellenkampánnyal szemben választást nyerni nem kis teljesítmény. Lehet, hogy tapaszalata nincsen, de évtizedek óta "benne volt a levegőben", hogy indul, szóval szerintem hiba lenne őt teljesen laikusként kezelni.

A közvéleménykutatások pedig ismét bebizonyították, hogy mennyi érnek, nálunk is 2002-ben is toronymagasan a Fideszt tartották esélyesnek, aztán emlékszünk mi lett belőle.
Hillary effektíve letolt egy "folytatjuk" kampányt és egy teljesen kiszámítható folytatást kínált az Obama által megkezdett úton. Valószínűleg nem ugyanazokat a vitákat néztük, amiket én láttam, abban Trump nem sok mindent "hozott le rendben", ellenben demagógiából valóban jelesre vizsgázott. Az amerikai-orosz viszony rendezése a saját elmondása szerint többek között azt jelenti, hogy az USA folytasson izolacionista politikát és ha úgy adódik, nem kell megvédenie a NATO tagországokat. Ennek kéne nekünk magyaroknak örülnünk? De azelőtt is meghökkenve állok, hogy ennyi választót nem tud érdekelni, hogy egy nyíltan rasszista és nőket szexuálisan zaklató elnökre szavaznak, aki az üres szlogeneken kívül semmi kézzel foghatót nem ígér. Aki amúgy zseniális üzletemberként négyszer csődbe ment és a legvagyonosabb réteg tagjaként valószínűleg egy árva cent szövetségi jövedelemadót nem fizetett az elmúlt 20 évben... A belpolitikába bele se megyek most, elég borús így is a helyzet szerintem. Reméljük a legjobbakat, azaz hogy megfelelően fog működni a fékek és ellensúlyok rendszere, de hozzá kell tenni, hogy mind az alsó- és felsőház megmaradt republikánus többségűnek. Amit érdemes lesz még figyelni, hogy milyen változások mehetnek végbe a párton belül. Most ugye elvittek mindent, de mindezt egy olyan platformmal, ami sok mindenben homlokegyenest szembe megy a párt által vallott értékekkel.

off: kicsit meglepődtem, hogy mehet a politikai téma a fórumon
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League #1 - 2013
EuroBarca Keeper League #1 - 2025 & #2 - 2014, 2018, 2020, 2023, 2024
balinteer
Capitá del Barça

2016.11.09. 22:02:10

Trump nem fogja megközelíteni Obamát, mint elnök, sem mint ember, ebben teljesen biztos vagyok. Obama egy jó elnök volt, aki bár a fékek és egyensúlyok miatt nem tudott mindent úgy véghezvinni, ahogy akart,de teljes mértékben rendben volt az elnöksége.

Trump ezzel szemben egy olyan ember, akinek a nőről az alapjogok helyett a szex jut eszébe. #-o
EuroBarca NFL League Season 17/18: 1st Place
csdewl
Capitá del Barça

2016.11.09. 21:45:03

Ez megvan? https://www.youtube.com/watch?v=SACLVmB_kFg" target="_blank :shock:
Még a zakója is ugyanolyan :D
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.11.09. 21:21:43

Az tény, hogy Hillary Clinton sem alkalmas elnöknek, de úgy en bloc az egész kampány valami Muppet-showra emlékeztetett...

Viszont főleg ilyen puskaporos akár bel akár külpolitikai helyzetben egy ilyen "gyökér" nem tudom hogy lehet megoldás. Én tényleg abban bízok, hogy majd a szakértői gárdák elirányítják az országot ő meg "bábként" majd szitkozódhat. Azért ha az ember megnézi az adatokat nagyon szignifikánsan kijön, hogy kik merre szavaztak. Feketék, értelmiségiek stb. Meg Kína szerepe meg hasonló nyalánkságok. Vigye végig kívánom neki, de megnézném azt ahogy kisakkozzák, hogy belföldön termelnek aztán majd a drága munkaerőnek hála meg fel az az eladási ár és az a középosztály, aki jövőt lát benne még inkább eladósodik.
De nálam százszor okosabbak, az biztos hogy ilyen semmitmondó és mégis mocskolódó kampány nem tudom volt-e valaha. Tupac élne már lelőtte volna. :lol:
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.11.09. 20:36:27

Obama pont amiatt tudott felhagyni ezzel a mi vagyunk a világ rendőre politikai irányzattal mert a mögöttes gazdasági erő nem ebben utazott.
Szerintem Obama nem hagyott fel ezzel az irányzattal. Ezt várták tőle, erre kapott hitelbe egy Nobel-békedijat, ehelyett folytatta elődjei útját.
Válasz küldése