Én is erre gondoltam, és a telómon van is egy pc suite.exe fájl, de azt hogyan tehetem fel a gépemre?[/i]Sztem PCSuite-ból kéne a legújabbat feltenni, ha nem az van fenn ( ha jól tudom a x3 eléggé új teló)
Segítség kéne
- LM10
- Director del Fútbol
Sztem PCSuite-ból kéne a legújabbat feltenni, ha nem az van fenn ( ha jól tudom a x3 eléggé új teló)LM10 írta:Most vettem egy Nokia X3 készüléket. Eddig Nokia 5200-ám volt, és a Nokia PC Suite programot használtam USB kábellel. De az X3-at nem ismeri fel a gépem. Mit tegyek?
Köszi szépen!Mogyi_ írta:nem vagyok közgazdász, de ha jól gondolom akkor a C(Q) függvényből egy MC-t kell összehozni, ami jelen esetben egy Q-val való osztás (bár lehet h. Q szerinti derivált igazából, de annak itt most nincs jelentősége.) az MR függvényed az pedig a P függvény, csak kétszer olyan meredeken magyarul MR=50-10Q. A monopóliumnak a termelt mennyisége ott van ahol MR=MC, azaz 50-10Q=20 ebből Q=3. és az ár pedig úgy jön ki h. ezt a Q-t az eredeti P=50-5Q függvénybe írod be, és akkor kapod meg a keresett árat. Remélem nem írtam hülyeséget, ha igen akkor valaki hozzáértő javítson ki pls(amúgy szerintem jó a megoldásom
) ha nem világos valami akkor msn-en megpróbálhatom újra elmagyarázni.
Úgy látszik csak összejött egy 3mas

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- LM10
- Director del Fútbol
Nem kaptam hozzá semmit. Neten próbálok keresni.Fecooo írta:driver?LM10 írta:Most vettem egy Nokia X3 készüléket. Eddig Nokia 5200-ám volt, és a Nokia PC Suite programot használtam USB kábellel. De az X3-at nem ismeri fel a gépem. Mit tegyek?
driver?LM10 írta:Most vettem egy Nokia X3 készüléket. Eddig Nokia 5200-ám volt, és a Nokia PC Suite programot használtam USB kábellel. De az X3-at nem ismeri fel a gépem. Mit tegyek?
sztem még nincs szinkron (legalábbis fél éve még nem volt)Perrero írta:how i met your mother 4.-5. évadához kéne link/torrent, inkább szinkron de nem gáz ha nem az
(egyébként meg btjunkie.org-ba beütöd)
V2barca6 írta:
Melyik jobb?fel lehet ismerni?
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
[/quote]vargaakos írta:Festést tervezünk a szobámban és szeretném a barca színeire megcsinálni. Van-e ezeknek a színeknek pontos megnevezésük? Esetleg valami színkód? (ha nincs semmi viszem a mezemet és majd hozzánézem)
Mindjárt indulok, ha valaki tud gyors választ azt megköszönöm.
Letöltesz egy jó minőségű, számodra tökéletes árnyalatú címert, majd PS-ből kinyered a színkódot. Ez alapján bekeverik neked.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Entrenador del Barça
Mi is most vagyunk festésben és nem tudok róla h lenne kifejezett kódja.Szerintem azt keverned vagy kevertetned kell külön.vargaakos írta:Eddig oké.Csak ugye egy színpalettán van millió árnyalat, ezért gondoltam valami pontosabb meghatározásra. Nah majd a mez alapján meglesz.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- vargaakos
- Capitá del Barça
Eddig oké.FtcSikiHun írta:gránátvörös-kékvargaakos írta:Festést tervezünk a szobámban és szeretném a barca színeire megcsinálni. Van-e ezeknek a színeknek pontos megnevezésük? Esetleg valami színkód? (ha nincs semmi viszem a mezemet és majd hozzánézem)

- MatyiG
- Adminisztrátor
Jó Neked, hogy ilyen szép festésű lesz a szobád.vargaakos írta:Festést tervezünk a szobámban és szeretném a barca színeire megcsinálni. Van-e ezeknek a színeknek pontos megnevezésük? Esetleg valami színkód? (ha nincs semmi viszem a mezemet és majd hozzánézem)

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
gránátvörös-kékvargaakos írta:Festést tervezünk a szobámban és szeretném a barca színeire megcsinálni. Van-e ezeknek a színeknek pontos megnevezésük? Esetleg valami színkód? (ha nincs semmi viszem a mezemet és majd hozzánézem)

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- vargaakos
- Capitá del Barça
Festést tervezünk a szobámban és szeretném a barca színeire megcsinálni. Van-e ezeknek a színeknek pontos megnevezésük? Esetleg valami színkód? (ha nincs semmi viszem a mezemet és majd hozzánézem
)

-
- Jugador del Barça
ezt inkább pü-be:)18Barca99 írta:Héló vuvuzelás srác, most nézem te is Győrújbaráti srác vagy nem ismerjük véletlenül egymást?adam_1519 írta:azt szeretném kérdezni h vki nem tudja h hol lehet vuvezelát kapni mert beakarok egyet szerezni:)elöre is köszi a segitséget:) Hogy hívnak?
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Héló vuvuzelás srác, most nézem te is Győrújbaráti srác vagy nem ismerjük véletlenül egymást?adam_1519 írta:azt szeretném kérdezni h vki nem tudja h hol lehet vuvezelát kapni mert beakarok egyet szerezni:)elöre is köszi a segitséget

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Pl.: http://vuvuzela.hu/index.php?option=com ... &Itemid=60adam_1519 írta:azt szeretném kérdezni h vki nem tudja h hol lehet vuvezelát kapni mert beakarok egyet szerezni:)elöre is köszi a segitséget
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
W. Movie Maker (:D), de akár PTE (pictures to exe), ami külön slideshow készítésre hivatott.kanty írta:Olyan program érdekelne amivel slide showkat lehet késziteni. Képek, háttérzene stb.
Már keresgéltem, de olyant nem találtam ami megfelelne és eddig még nem is használtam ilyen programot.
Ha valaki(k) segitene megköszönném.
![]()
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Olyan program érdekelne amivel slide showkat lehet késziteni. Képek, háttérzene stb.
Már keresgéltem, de olyant nem találtam ami megfelelne és eddig még nem is használtam ilyen programot.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Jugador del Barça
nem vagyok közgazdász, de ha jól gondolom akkor a C(Q) függvényből egy MC-t kell összehozni, ami jelen esetben egy Q-val való osztás (bár lehet h. Q szerinti derivált igazából, de annak itt most nincs jelentősége.) az MR függvényed az pedig a P függvény, csak kétszer olyan meredeken magyarul MR=50-10Q. A monopóliumnak a termelt mennyisége ott van ahol MR=MC, azaz 50-10Q=20 ebből Q=3. és az ár pedig úgy jön ki h. ezt a Q-t az eredeti P=50-5Q függvénybe írod be, és akkor kapod meg a keresett árat. Remélem nem írtam hülyeséget, ha igen akkor valaki hozzáértő javítson ki plskudu írta:Van egy ilyen feladatom mikroökonómiából:
Legyen a piaci keresleti függvény P=50-5Q , és tudjuk, hogy a szóban forgó terméket csak egy vállalat képes termelni, amelynek a költségfüggvénye c(Q)=20Q . A piaci ár ekkor a kövekező:
a)20
b)25
c)35
d) nem létezik, mert a monopóliumnak nem éri meg a piacra lépni.
Elvileg a C válasz a helyes. El tudná valaki magyarázni, hogy miért?
Köszi!

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
1000 köszönet, jövök egy sörrel ha Patakon jártok

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'