Fernando írta:Az ajánlásotokra elkezdtem nézni a Törtetők c. sorozatot.
4 évadon vagyok túl. Vegyesek az érzelmeim, de inkább pozitívak. Hatalmas pozitívum, hogy részenként fél óra pont optimális, ha kevesebb lenne sokat nem érne, ha több vontatott lenne, pozitívum ugyanakkor Ari Gold karaktere, óriásit alakít benne Piven. Negatívim is van azért. Annyi a kavarás már, hogy az sok, megcsináljuk, nemcsináljuk, idemegyünk odamegyünk, plusz engem baromira idegesít a központi karakter Vincent Chase, nem hiteles, nem játssza jól a szerepét, ráadásul egy feltörekvő sztár nem hinném, hogy bármelyik csajt megdugja a nézésével, poénnak jó, de minden részben uncsi már. Összességében eddig a sorozat olyan 10/7.5 (összehasonlítás képpen, Dexter: 9.5, PB 9.5, SoA 9.5 (10-es nincs)). Ari Gold nélkül csak 6.5 lenne. De már várom, hogy lejöjjön az 5. évad.
Én már végignéztem kétszer is.
A főszereplőt itt Ari Gold és Johnny Drama is eléggé háttérbe szorítja,messze ők viszik a sorozatot.
szerintem egynek jó,könnyed, vicces sorozat,drámai szálak is lesznek azért benne. Plusz elég jó betekintést enged Hollywoodba,én kb így képzelem el az ottani dolgokat,nagyvonalakban.
Amit negatívumnak írsz az tényleg az, főleg a sok kavarás,csavar. az nekem sem tetszett.
Jah,és még tetszett,hogy rengeteg sztár adta az arcát,és a nevét is a sorozat egyes részeihez,szóval magukat alakították benne. Ez nagyon jó dolog szerintem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."