Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tudtam róla.Tim írta:Lefogadom hogy erről nem tudtatok.
Nirvana koncert Budapesten
Mondjuk nem nagyon volt hirdetve,illetve '89-ben kb.a kutya sem ismerte őket itthon.De akkor is..Szegény,szegény Szandi
Jó kis lista lett!Eazzy írta:Na megvan a 2Pac lista, de csak a studio albumaiból van válogatva, tehát azokból, amit még életében adtak ki (bár a The Don Killuminati the 7 days theora az már igazából halála után volt, de az még ér, mert ő csinálta)
Ezért volt régen Nate Dogg, hogy aki nem tud énekelni, ahelyett ő, a refrének császára énekel. Nagyon sajnálom hogy elhunytziipp írta:Rapnek, mint műfaj, szerintem az a baja, hogy sok előadó egyszerűen nem tud énekelni. Pedig ezzel sokat hozzá tudnának adni a számaikhoz! Hosszútávon ez monoton. Rengeteg rap számot mutattam már ismerősöknek, és nagy bánatomra elunták magukat.
Sok elgondolkodtató rap szám van, nem is vitás.Victor_Valdes írta:Számomra ez az egyenlet amit felírtál igaz, de elhiszem, hogy sok más ember nem így van ezzel.Értem én amit mondani akarsz.
Számomra ez az egyenlet amit felírtál igaz, de elhiszem, hogy sok más ember nem így van ezzel.ziipp írta:Nem támadólag mondtam, csak a véleményem írtam le.Victor_Valdes írta:ziipp, senki sem mondta neki, hogy ne hallgasson ilyen zenét, vagym ást hallgasson. Annyit mondott neki Socio, hogy idővel lehet a mélyebb tartalmú zenék is érdekelni fogják. Amiben azért van ráció. Én is hallgattam 12 éves koromig minden vackot, aztán Subb Bass Mondter, a Kamikaze, és LL Junior révén megragadtam a reppnél, ami már az életem része lett, éjjel nappal zene szól, nem tudok élni nélküle.
Régebben én is sok rapet hallgattam. Manapság már kevesebbet, de még most szeretem a műfajt.
Egyedül azzal nem értek egyet, hogy mélyebb tartalmú zene = rap. Nem is kell feltétlen szöveg ahhoz, hogy egy szám elgondolkoztasson!
Nem támadólag mondtam, csak a véleményem írtam le.Victor_Valdes írta:ziipp, senki sem mondta neki, hogy ne hallgasson ilyen zenét, vagym ást hallgasson. Annyit mondott neki Socio, hogy idővel lehet a mélyebb tartalmú zenék is érdekelni fogják. Amiben azért van ráció. Én is hallgattam 12 éves koromig minden vackot, aztán Subb Bass Mondter, a Kamikaze, és LL Junior révén megragadtam a reppnél, ami már az életem része lett, éjjel nappal zene szól, nem tudok élni nélküle.
egyébként én 1-2 éve csak pop és discos zenéket hallgattam, de ebben az évben a hiphop-ot megkedveltem nagyon és most az hallgatom a legtöbbet. amúgy is mindenevő vagyok. repp meg a rock mondjuk ami a legmesszebb áll tőlem, azokból csak pár szám van ami bejön.socio66 írta:neked azért még elég sokat fog formálódni az ízlésed,én is a diszkósabb vonalon kezdtem anno jó pár éve,aztán a rockon keresztül eljutottam a hiphophoz,ami megadta mindazt,amit a többi nem.S.Agüero írta:Valakinek ez tetszik valakinek az, nekem viszont azok a "nagyon reppesek" nem tetszenek. ennyi.
nekem az a véleményem,hogy ezek a popzenék,amiket a rádiók játszanak, azoknak pálya,akik megelégednek egy fülbemászó dallammal,vagy egy jól hangzó refrénnel,szóval ilyen felületes dolgokkal.
a hiphop egy szubkultúra,kevesebben ismerik,szeretik,azért mert itt nem első hallgatásra megtetsző számokat találsz,viszont ha mélyebben belemész és megérted,akkor sokkal többet ad,mint egy ilyen buta pitbull például,amit linkeltél.
persze erre meg kell érni,tapasztalnod kell dolgokat,nem is azt mondom hogy most ne ezt a mainstream vonalat hallgasd,mert nálad még ez a normális,csak majd idővel kóstolj bele mindenbe és akkor biztos vagyok benne hogy nem pitbullban találod meg azt,ami neked kell.
neked azért még elég sokat fog formálódni az ízlésed,én is a diszkósabb vonalon kezdtem anno jó pár éve,aztán a rockon keresztül eljutottam a hiphophoz,ami megadta mindazt,amit a többi nem.S.Agüero írta:Valakinek ez tetszik valakinek az, nekem viszont azok a "nagyon reppesek" nem tetszenek. ennyi.
Ez ütöttBob_Marley írta:Inkább meghallgatok egy dupla DVD-nyi best of Nóta TV-t mint bármilyen Justin Timberlake számot!
http://www.youtube.com/watch?v=jssBfuYWRy4
Akkor csak összeállt a Mesterhármas!S.Agüero írta: Csabi amúgy benne van DG(davidguetta)!![]()
ha már nótaBob_Marley írta:Neeeeeeeeeeee![]()
Agüero imádunk, szeretünk, de Justint ne!Inkább meghallgatok egy dupla DVD-nyi best of Nóta TV-t mint bármilyen Justin Timberlake számot!
http://www.youtube.com/watch?v=jssBfuYWRy4
Ezután a hsz után nem csodálkoznék, ha a 2PAC listád minimum első 10 helyezettje Timbaland vagy Pitbull szám lenne.Eazzy írta:Hú, ez az új Timbaland Pitbull zene nagyon megfogott![]()
Egyszerűen már ez a túlzott líraiság barokkosan csordul bele a zenére szomjazó ember kútjába.
Ady megirigyelhetné ezeket a rímeket:
"We listen to cover girls
And now I mess with cover girls
of magazines you can catch me on the cover, girl"
"Jill came back with $2.50.. a working girl
Now work it, girl!"
Zseniális. Nincsenek szavak. Ja de egy van: GIRL
Már tényleg nagyon közel a TOP valószínüleg 25 vagy 30 Tupac listám, de embertelen nehéz
Mostanában is tud jó számokat csinálni, kb. 2 hete linkeltem tőle ezeket, szerintem elég jók:Bob_Marley írta: Snoop Dogg - FlammableEz az ember mit művel?????Nála is sok volt a zöld, átment ilyen csodás stílusba....Hol vannak a régi What is my name, Gin And Juice számok????![]()
Eazzy-nek biztos tetszeni fog ez a szám, tipikus Pitbull zene...S.Agüero írta:Timbaland - Pass At Me ft. Pitbull
első hallásra egyáltalán nem tetszett, de így sokadjára már jó!![]()