hálás vagyoklevproff írta:A MU meccs biztos, hogy elmarad, és igen.. 1-es szorzóval számolják.

hálás vagyoklevproff írta:A MU meccs biztos, hogy elmarad, és igen.. 1-es szorzóval számolják.
nem tudom azért kérdezemL.Messi 10 írta:Ha elmarad egy meccs azt 1-es szorzóval számolják, nem?
azthiszem igen..barcafan0911 írta:Ne már, elmarad a mu meccs is? Ez biztos?Initom írta:Segítség kéne...mi van akkor ha elmarad egy meccs?
ugrik az egész?
erről van szó:
Blackpool-Mu V - ez marad el
Arsenal Fulham H
osasuna-Barca V
Milan-Brescia H
Ajax-Nijmingem H
csak 500 FT nyernék de az is pénz...
Ne már, elmarad a mu meccs is? Ez biztos?Initom írta:Segítség kéne...mi van akkor ha elmarad egy meccs?
ugrik az egész?
erről van szó:
Blackpool-Mu V - ez marad el
Arsenal Fulham H
osasuna-Barca V
Milan-Brescia H
Ajax-Nijmingem H
csak 500 FT nyernék de az is pénz...
Real meccsbe bőven benne van a meglepetés. Valencia ellen elég nehéz lesz,főleg ha ronaldo se lesz...daffy írta: 1. se a chelsea,se a real nem kap ki
2. szerintem a lazio max döntetlent fog játszani
nemtom99 írta:Mára:
München-Köln (hoki) H
Brassó-Targu mures H
Trabzonspor-Bucaspor H
Lazio-Inter H
Benfica-Olhanense H
2002700
az csak egy olyan volt hogy ha bejön jó ha nem akkor ez van.daffy írta:1. se a chelsea,se a real nem kap kiInitom írta:mára:
Nürnberg-Dortmund V
Chelsea-Everton V
RealM-Valencia V
Osasuna-Barcelona 1-0 V
nem tudom menny mert anyánál van a szelvény....
másikon asszem:
Ajax-Nijmingem H
Osasuna-Barcelona V
Lazio-Inter H
Milan-Brescia H
Arsenal-Fulham H
2. szerintem a lazio max döntetlent fog játszani
1. se a chelsea,se a real nem kap kiInitom írta:mára:
Nürnberg-Dortmund V
Chelsea-Everton V
RealM-Valencia V
Osasuna-Barcelona 1-0 V
nem tudom menny mert anyánál van a szelvény....
másikon asszem:
Ajax-Nijmingem H
Osasuna-Barcelona V
Lazio-Inter H
Milan-Brescia H
Arsenal-Fulham H
Például: Barcelona - Real Madrid (0:1) A Barcelona, minimum 2 góllal nyer. (2:0, 3:1, 5:0, sötöbö...)wikko írta:Bocs ha hülyeséget kérdezek , de még nem játszottam 1x se. Mit jelent a (0-1) a meccsek előtt ? :S
Higany sérült meg is kell műteni, kihagy néhány hónpot és cének is van valami kisebb sérülése, de ő a Valencia ellen lehet hogy játszikgygerike írta:Roni és Higu mért hiányozna ?:O Nem értem. Roni megkapta az 5. sárgáját?Initom írta:+ rony,higanyfcbarca0827 írta:José, úgyse kap ki hazai pályán, még egy ideig. Tuti, hogy bukjátok. Behúzza a Real, hiába veszítettek 3 embert.
Roni és Higu mért hiányozna ?:O Nem értem. Roni megkapta az 5. sárgáját?Initom írta:+ rony,higanyfcbarca0827 írta:José, úgyse kap ki hazai pályán, még egy ideig. Tuti, hogy bukjátok. Behúzza a Real, hiába veszítettek 3 embert.